bay_kolio Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 На 15.03.2018 г. в 19:58, Asterisk каза: От Фб, един от преди 1989: Разшири Е това е виц. Фейсбук преди 89та 4
tch Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 На 16.03.2018 г. в 17:51, bay_kolio каза: Е това е виц. Фейсбук преди 89та Разшири "Недей да вярваш на всичко написано във Фейсбук" Ив. Вазов, тук името разбира се може да се промени :D 2
Asterisk Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 На 16.03.2018 г. в 21:43, tch каза: "Недей да вярваш на всичко написано във Фейсбук" Ив. Вазов, тук името разбира се може да се промени :D Разшири Признат грях - половин грях. Срам и позор, не съм била аз
liliya Публикувано: 17 март, 2018 Публикувано: 17 март, 2018 ДЪРПАШ СЕ А А ВЪВ ФЕЙСА БЕШЕ МНОГО ОТВОРЕН 3 1 5
Фил Публикувано: 17 март, 2018 Автор Публикувано: 17 март, 2018 По време на обедната почивка гинекологът д-р Петров тайно гледаше снимки на облечени жени ... 1 4
Костов Публикувано: 17 март, 2018 Публикувано: 17 март, 2018 (редактирано) Скъпи магеланки и магеланци. Моля ви, при пътуване в англоезични страни, не използвайте гугъл преводача. Могат да се получат някои обърквания Може и да Ви огрее, ама може и ... Редактирано 17 март, 2018 от Костов 2 1 8
tch Публикувано: 17 март, 2018 Публикувано: 17 март, 2018 (редактирано) На 17.03.2018 г. в 18:35, Костов каза: Може и да Ви огрее, ама може и ... Разшири Ако не си поискаш, няма как да ти дадът, така че.... дори може да ти се отвори парашута без да искаш А само "гушна" го превежда като crazy, сега разбирам защо жените толкова обичат да се гушкат :D Редактирано 17 март, 2018 от tch 3 1
Мрън Публикувано: 17 март, 2018 Публикувано: 17 март, 2018 На "Даунинг стрийт" 10 звъни телефон. Вдига икономът: - Да, моля. - Може ли Тереза да се обади? - Тя спи сега. - Ако се събуди, кажете ѝ, че я е търсил Владимир. - Какво би трябвало да означава "ако"? 5 6
Diant Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 (редактирано) Аврам, що си тъжен?- Синът ми са жени....- Е, и? И други синове са женят! Как се казва булката?...- Росен.....- Даааа, не е много еврейско това име... Редактирано 19 март, 2018 от Diant 3 9
iaia_mama Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 Не знам в каква/коя тема би било подходящо това, което ще напиша, а може би да се отвори нова тема, с примерно заглавие "От две до шест" ли? Защото ще цитирам бисери на моята по-голяма принцеса, която в момента е на 4г.4мес. И така, на въпроса как се наричат хората в различни страни по света? Едни от най-колоритните й отговори са: в Китай - китаи и китаянки в Бразилия - бразинци и бразелинки в Чили - чилини и чилинчки в Австрия - австрени и австренки в Гърция - гърцени и гърченки в Гана - ганци и ганки в Мароко - мароци и мароки 9 5
Емика Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 По време на придвижване на летище Гетуик екипаж на US Air прави грешен завой и се насочва право към друг самолет. Разгневена жена диспечер започва да ругае на висок глас екипажа: - US Air 2771, накъде, по дяволите, сте тръгнали? Казах да тръгнете към изход С. А вие - право напред към изход D! Не мърдайте! На място! Явно не можете да различите C от D! Тирадата постепенно преминава в истерия: - Всичко объркахте! Ще ми е нужна цяла вечност да оправя тази каша! Останете на място и да не сте мръднали, докато не ви кажа! Очаквайте инструкции най-рано след половин час. Ще правите това, което кажа, когато го кажа и както го кажа! Ясно?! - Да, мадам! — смирено отговоря пилота. В ефира настъпва пълна тишина - никой друг не иска да попадне на мушка на разярената диспечерка. Неловкото мълчание изведнъж бива нарушено от неизвестен пилот: - Дали случайно не съм бил женен за теб някога? 2 6
T.E.Lawrence Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 - Имате един мъртъв зъб. Да му направим ли коронка? - Не. Предпочитам да го погребете без кралски церемонии. 2 1 7
bico Публикувано: 20 март, 2018 Публикувано: 20 март, 2018 Наръчник на пилота 1. Всяко излитане е по желание. Кацането е задължително. 2. Ако бутнеш щурвала напред, къщите стават по-големи. Ако го дръпнеш назад - смаляват се. Това правило важи докато не дръпнеш щурвала съвсем назад и не го оставиш там - тогава къщите стават мноого големи. 3. Летенето не е опасно! Катастрофите са опасни.4. Винаги е за предпочитане да си долу и да съжаляваш, че не си горе, вместо да си горе и да съжаляваш, че не си долу. 5. Единственият път, когато имаш прекалено много гориво е когато самолетът ти се запали. 6. Витлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява. 7. Когато изпитваш съмнения за височината, дай нагоре. Никой досега не се е сблъскал с небето. 8. "Добро" приземяване е това, след което можеш да вървиш без лекарска помощ. "Страхотно" приземяване е това, след което самолетът може да бъде използван повторно. 9. Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките. 10. Разбираш, че си се приземил без колесници, когато трябва да дадеш пълна скорост, за да стигнеш до рампата. 11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорцинална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно. 12. Стой настрана от облаците. Добре осведомени източници твърдят, че някои планински върхове имат навика да се крият в облаците. 13. Винаги се опитвай да изравниш броя на излитанията с броя на кацанията. 14. Има три малки правила, които гарантират гладко кацане. За съжаление никой досега не е успял да ги открие. 15. Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета. 16.Хеликоптерите не могат да летят - те са толкова грозни, че земята ги отблъсква. 17. Ако единственото нещо, което виждаш към прозореца е земята, която става все по-кръгла и по-кръгла и единственото, което чуваш е вълнението ,което се надига в салона за пътници, значи нещо не е наред. 18. Във вечнатa битка между птиците, изработени от алуминий, летящи със стотици километри в час и земята, която се движи с нула километра в час досега земята не е инкасирала нито една загуба. 19. Оглеждай се непрекъснато. Винaги има нещо, което си пропуснал. 20. Запомни, гравитцията не е просто идея. Тя е закон. И не подлежи на обжалване. 1
Topfly Публикувано: 20 март, 2018 Публикувано: 20 март, 2018 - Миналото не може да се променя - казал физикът - Според теб на нас за какво ни плащат? - отговорил историкът... 4 2
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2018 Публикувано: 21 март, 2018 (редактирано) Вчера си купих говорещ кантар. Опитвам се да се претегля, пък той ми вика: " Моля, качвайте се по един"... Редактирано 21 март, 2018 от AlexandraKo 4 5
samuraika Публикувано: 21 март, 2018 Публикувано: 21 март, 2018 Дарт Вейдър и Крали Марко решили да премерят сили. Крали Марко заметнал с буздугана си и отвял тъмния лорд. Поотупал прахта от ризата си и си рекъл: "Брех тоз астматик с туй фенерче, замалко да ми бръкне в окото..." 2 6
aleksandrina Публикувано: 21 март, 2018 Публикувано: 21 март, 2018 Три дни и три нощи се били Крали Марко и Ламята. Накрая дошла на Марко жена му и им прибрала джойстиците... 3 3
Иван Попов Публикувано: 21 март, 2018 Публикувано: 21 март, 2018 На 21.03.2018 г. в 6:00, AlexandraKo каза: Вчера си купих говорещ кантар. Општвом се да се претегля, пък той ми вика: " Моля, качвайте се по един"... Разшири На мен сигурно ще ми каже, моля да се качи още един. 2 2
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2018 Публикувано: 21 март, 2018 (редактирано) Да станеш в 7 за работа - ауууу, какво мъчение! Да станеш в 3 за международен полет - няма проблем! Подсъдими, защо сте ударили продавачката с камък по главата? - Това не беше камък, а нейната "прясна кифличка"... Редактирано 21 март, 2018 от AlexandraKo 4 6
chandni Публикувано: 21 март, 2018 Публикувано: 21 март, 2018 На 21.03.2018 г. в 7:26, AlexandraKo каза: Да станеш в 3 за международен полет - няма проблем! Разшири Да станеш....? Че кой е лягал?! 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега