Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 16.03.2018 г. в 17:51, bay_kolio каза:

Е това е виц. Фейсбук преди 89та

Разшири  

"Недей да вярваш на всичко написано във Фейсбук"

Ив. Вазов, тук името разбира се може да се промени :D

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 16.03.2018 г. в 21:43, tch каза:

"Недей да вярваш на всичко написано във Фейсбук"

Ив. Вазов, тук името разбира се може да се промени :D

Разшири  

Признат грях - половин грях. Срам и позор,  не съм била аз :)

Публикувано: (редактирано)

Скъпи магеланки и магеланци. Моля ви, при пътуване в англоезични страни, не използвайте гугъл преводача. Могат да се получат някои обърквания

5.png.e3616782ea67bf812cffc311f33b54ae.png

Може и да Ви огрее, ама може и ... :vinsent:

Редактирано от Костов
  • Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 8
  На 17.03.2018 г. в 18:35, Костов каза:

Може и да Ви огрее, ама може и ... :vinsent:

Разшири  

Ако не си поискаш, няма как да ти дадът, така че.... дори може да ти се отвори парашута без да искаш :)

А само "гушна" го превежда като crazy, сега разбирам защо жените толкова обичат да се гушкат :D

Редактирано от tch
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
На "Даунинг стрийт" 10 звъни телефон. Вдига икономът:
- Да, моля.
- Може ли Тереза да се обади?
- Тя спи сега.
- Ако се събуди, кажете ѝ, че я е търсил Владимир.
- Какво би трябвало да означава "ако"?
  • Харесвам 5
  • Смея се 6

29357135_1801556403234541_64331297053265

Аврам, що си тъжен?
- Синът ми са жени....
- Е, и? И други синове са женят! Как се казва булката?...
- Росен.....
- Даааа, не е много еврейско това име...

Редактирано от Diant
  • Харесвам 3
  • Смея се 9
Публикувано:

Не знам в каква/коя тема би било подходящо това, което ще напиша, а може би да се отвори нова тема, с примерно заглавие "От две до шест" ли?  Защото ще цитирам бисери на моята по-голяма принцеса, която в момента е на 4г.4мес.
И така, на въпроса как се наричат хората в различни страни по света? Едни от най-колоритните й отговори са:

в Китай - китаи и китаянки

в Бразилия - бразинци и бразелинки

в Чили - чилини и чилинчки

в Австрия - австрени и австренки

в Гърция - гърцени и гърченки

в Гана - ганци и ганки

в Мароко - мароци и мароки

• Харесвам 9
  • Смея се 5
Публикувано:

По време на придвижване на летище Гетуик екипаж на US Air прави грешен завой и се насочва право към друг самолет. Разгневена жена диспечер започва да ругае на висок глас екипажа:
- US Air 2771, накъде, по дяволите, сте тръгнали? Казах да тръгнете към изход С. А вие - право напред към изход D! Не мърдайте! На място! Явно не можете да различите C от D!
Тирадата постепенно преминава в истерия:
- Всичко объркахте! Ще ми е нужна цяла вечност да оправя тази каша! Останете на място и да не сте мръднали, докато не ви кажа! Очаквайте инструкции най-рано след половин час. Ще правите това, което кажа, когато го кажа и както го кажа! Ясно?!
- Да, мадам! — смирено отговоря пилота.
В ефира настъпва пълна тишина - никой друг не иска да попадне на мушка на разярената диспечерка.

Неловкото мълчание изведнъж бива нарушено от неизвестен пилот:
- Дали случайно не съм бил женен за теб някога?

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:

- Имате един мъртъв зъб. Да му направим ли коронка?
- Не. Предпочитам да го погребете без кралски церемонии.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Наръчник на пилота

1. Всяко излитане е по желание. Кацането е задължително.
2. Ако бутнеш щурвала напред, къщите стават по-големи. Ако го дръпнеш назад - смаляват се. Това правило важи докато не дръпнеш щурвала съвсем назад и не го оставиш там - тогава къщите стават мноого големи.
3. Летенето не е опасно! Катастрофите са опасни.
4. Винаги е за предпочитане да си долу и да съжаляваш, че не си горе, вместо да си горе и да съжаляваш, че не си долу.
5. Единственият път, когато имаш прекалено много гориво е когато самолетът ти се запали.
6. Витлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява.
7. Когато изпитваш съмнения за височината, дай нагоре. Никой досега не се е сблъскал с небето.
8. "Добро" приземяване е това, след което можеш да вървиш без лекарска помощ. "Страхотно" приземяване е това, след което самолетът може да бъде използван повторно.
9. Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките.
10. Разбираш, че си се приземил без колесници, когато трябва да дадеш пълна скорост, за да стигнеш до рампата.
11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорцинална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно.
12. Стой настрана от облаците. Добре осведомени източници твърдят, че някои планински върхове имат навика да се крият в облаците.
13. Винаги се опитвай да изравниш броя на излитанията с броя на кацанията.
14. Има три малки правила, които гарантират гладко кацане. За съжаление никой досега не е успял да ги открие.
15. Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета.
16.Хеликоптерите не могат да летят - те са толкова грозни, че земята ги отблъсква.
17. Ако единственото нещо, което виждаш към прозореца е земята, която става все по-кръгла и по-кръгла и единственото, което чуваш е вълнението ,което се надига в салона за пътници, значи нещо не е наред.
18. Във вечнатa битка между птиците, изработени от алуминий, летящи със стотици километри в час и земята, която се движи с нула километра в час досега земята не е инкасирала нито една загуба.
19. Оглеждай се непрекъснато. Винaги има нещо, което си пропуснал.
20. Запомни, гравитцията не е просто идея. Тя е закон. И не подлежи на обжалване.

• Смея се 1

Вчера си купих говорещ кантар. Опитвам се  да се претегля, пък той ми вика:

" Моля, качвайте се по един"...

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 4
  • Смея се 5
Публикувано:

Дарт Вейдър и Крали Марко решили да премерят сили.

Крали Марко заметнал с буздугана си и отвял тъмния лорд. Поотупал прахта от ризата си и си рекъл:

"Брех тоз астматик с туй фенерче, замалко да ми бръкне в окото..."

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:

Три дни и три нощи се били Крали Марко и Ламята. Накрая дошла на Марко жена му и им прибрала джойстиците...

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:
  На 21.03.2018 г. в 6:00, AlexandraKo каза:

Вчера си купих говорещ кантар. Општвом се  да се претегля, пък той ми вика:

" Моля, качвайте се по един"...

Разшири  

На мен сигурно ще ми каже, моля да се качи още един.:lol: 

• Харесвам 2
  • Смея се 2

Да станеш в 7 за работа - ауууу, какво мъчение!

Да станеш в 3 за международен полет - няма проблем!

Подсъдими, защо сте ударили продавачката с камък по главата?

- Това не беше камък, а нейната "прясна кифличка"...

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 4
  • Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.