AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 Нови маникюрни моди: 3 2 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 Без да искам лайкнах фейсбук страницата на УНСС, те пък взеха, че ми изпратиха диплома. 4 14 Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 Закон на семейната драматургия: - Колкото повече актове, толкова по-малко сцени... 10 1 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 Доктор към пациент: - Трябва веднага да започнете диета. Никакво месо, цигари, кафе, алкохол, жени, шоколад, секс, танци. И най-важното - радвайте се повече на живота, давайте го по-весело! 13 2 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 21 март, 2018 Сподели Публикувано: 21 март, 2018 (редактирано) Двама разговарят: - И Кире, запомни - не я надувай толкова бърже тая надуваемата... Ще стане така, че тя да е готова за сeкс, а на теб ще ти се вие свят... _____________________________ Срещат се двама, единия разправя: - Вчера си мерих члена - петнадесет. - И аз съм мерил моя, тридесет и седем. - С какво си го мерил? - Как с какво? С термометър! ______________________________ - Съжалявам, господине, в момента нямаме виагра от 50 мг, ще ви дам от 100 мг. Ще я разцепите на две. - Кой, жена ми ли? ____________________________ - Мамо, защо се скара на тати без причина? - Защото трябва да изтупа килима! - Ама той нали се съгласи и сега го тупа. - Ядосан го тупа по-добре! ____________________________ Редактирано 21 март, 2018 от georgiev 5 8 Връзка към коментар
bico Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Еваларката на Гинчето! Сключила договор и със Софийска митрополия.Като ни спре тока ще ни продава свещи. 2 2 Връзка към коментар
bico Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Жените били слабия пол.Но защо са го били,не е ясно. 3 12 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 5 часа, bico каза: Жените били слабия пол.Но защо са го били,не е ясно. Е, как да не е ясно: Жена се прибира пияна през нощта, влиза като отваря вратата с трясък и крещи:- Виж го ти него, бе! Аз обикалям да го търся по всички кръчми, а той си стои нашият тук, и си мие кротко чиниите! 4 9 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Прибира се сутринта рано мъж, а жена му казва: - Погледни колко е часа!!! Мъжа: - Какво ми показваш часовника, майка ми показваше на баща ми календара. *********** И едно старо, но златно: Снощи излязох с приятелки на банкет. Казах на мъжа ми, че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане вкъщи часовникът с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжът ми ще се събуди от кукането, изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно... мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжът ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00, както му бях обещала. Помислих си "спасена съм", след което той каза: - Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. - Така ли - казах аз трепереща... - и защо, любов моя? - Ами снощи, не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката", изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа... 6 5 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Учени доказаха, че в живота никой не ти е длъжен. 87% от българите останаха шокирани. 11 8 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 Бащата мие чиниите, момченцето ги бърше, а майката играе на карти в другата стая със съседките... По едно време жените се скарват и започват да крещят. Бащата тежко въздиша. Момченцето тихо:- Трябва да сме благодарни на съдбата, тате. В някои страни мъжете имат по 5-6 жени... 5 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 6 минути , Niceday каза: ...В някои страни мъжете имат по 5-6 жени.. И 5-6 тъщи, ужас, УЖАС!!! 1 5 Връзка към коментар
funny Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Но все пак е петък де, .... така че може, но малко 3 5 Връзка към коментар
bori Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Шеф към кандидат за работа: - В началото ще Ви плащаме по 300 лева на месец, а по-нататък повече. - Ами ще дойда тогава по-нататък. 4 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 "тук бяха български туристи" се пише само с три букви 2 11 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Идва пролет. Скоро всичко ще текне. При децата - сополите, при мъжете - лигите... 4 2 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 23 март, 2018 Сподели Публикувано: 23 март, 2018 Пролетта дойде. Улиците цъфнаха. 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) Тъщата се обажда по телефона: - Ало, зетко, ти ли си? - Аз съм, да, кажи! - Вкъщи много мирише на газ и се притеснявам... - О, не се притеснявай, запали една свещ и се помоли! Редактирано 23 март, 2018 от Фичо 5 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 24 март, 2018 Сподели Публикувано: 24 март, 2018 –Лелеее,много ви е възпитано и спокойно детенцето! На колко е? –На два шамара... 4 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 24 март, 2018 Сподели Публикувано: 24 март, 2018 (редактирано) Как тайландките говорят английски. За пореден път го гледам и корема ме боли от смях. Линк Редактирано 24 март, 2018 от T.E.Lawrence 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2018 Сподели Публикувано: 25 март, 2018 Въпрос: Аз съм на 20,чичо ми - на 60 и е три пъти по-възрастен от мен. Когато аз стана на 40, а той на 80, ще е само два пъти по-възрастен от мен. Каква е тази несправедливост? 1 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 25 март, 2018 – Тате, айфон-ът минава ли сам на лятно часово време? – Минава, сине. То за тия пари ... трябва да минава из целия апартамент и да сверява и другите часовници! 5 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 25 март, 2018 Сподели Публикувано: 25 март, 2018 :D 2 4 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега