Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Мъж се запознава в бара с немлада, но привлекаталена дама на 48 години. Пийнали, поговорили, и по една време тя казва:
- Някога правил ли си тройка с майка и дъщеря?
- Не.
- А би ли искал?
- И питаш. Разбира се!!!
- Тогава си късметлия. Да вървим у нас!
Пристигат у тях, дамата отключва и подвиква:
"Мамо, спиш ли вече?"

Двама петгодишни си говорят:
- Абе моята сестра има рожден ден, какво да й взема?
- Моята имаше преди две седмици и аз й взех 50 лв. от касичката!

Журналист прави репортаж:
- Чичо, колко литра мляко на ден дава тази крава?
- Ни един литър.
- Че защо тогава я държите?
- Държим я, защото е бик.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 8
  • Смея се 7
Връзка към коментар

Мъж завежда жена си на психиатър. Още с влизането тя започва с оплаквания. След около половин часова тирада , докторът става и й залепя една дълга и страстна целувка. Жената млъква.

- Ето, това  трябва да получава поне три пъти седмично - казва докторът - и всичко ще е  наред.

Мъжът се замислил и казал.

- Добре. Понеделник и сряда мога да я водя, но в петъците трябва да идва сама , защото отивам на лов.

• Харесвам 6
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Не зная дали е точно за хумор... ама айде.

Ако не знаете от къде изгрява слънцето, Анкара в коя държава се намира или пък какво е изкуствен интелект - отговорите от девойката , участничка в Стани Богат ( от 31:30 минути нататък )

https://www.bnt.bg/bg/a/stani-bogat-10042018

Редактирано от funny
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

По повод оплакването на @savagejo в темата за оплакванията:

Светът дължи на български пощи някои от най-великите открития: синьото сирене, стафидите, оцета, кехлибара...

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 15
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Из разсъжденията на един мателанец: 

Видях този пост у клюкарника,

8.png.8b5ad555c757d471dddeb5f321797bd6.png

и реших да разсаждавам малко върху него

Първо което ми направи  впечатление е страницата - " Картички за рожден ден" Сега, тук не разбрах кое мога да пратя като картичка снимките или "вълшебната" отвара?! И ако го пратя на някой приятел/ приятелка, който е като мен - по-едричък така да се каже, дали няма да се обиди?!? Като прочетох по надолу изведнъж се притесних за девойката на снимките. След като всяка сутрин се събужда с по-малко тегло,  дали няма да дойде сутрин  в която ще се събуди съвсем без тегло?!? Така притеснен  стигнах до края на поста, където прочитайки написаното се успокоих за девойката. Едва ли някой може да е по информиран от "информацияточкаинфо"

Между другото хората четат това и го споделят, без да изпадат в моите разсъждения. Ама аз ако не расъждавах какво щях да пиша тук? А? ;)

• Харесвам 6
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ееее, Адаш, недй така - попари надеждите на всички дебеланки. Който го е постнал това това, свири на нааааай-тънката струна, Нали  за това си мечтая цял живот - да се наплющя обилно с к’вото ми се ще  и  кат си легна, да се събудя с две кила, например, минус. И колкото повече плюскам , толкова повече олеквам.

Не се шегувай, ми давай вълшебната отвара.:))))))))))))))

Сега сериозно. 

Преди около двадесетина  години, когато разните му хранителни добавки / мъж ви вика “смески”, та всеки път се кискам / взеха да навлизат и у нас от Америката, като Хрущял от акула, Котешки нокът, Саменто и пр, бях на един конгрес, където ги представяха.

И понеже видях в списъка и неща за отслабване , Фет бърн,  отидох да си говоря с представителя на фирмата, която ги предлага. Човекът беше твърде почтен, защото ми рече:”Колега, в Америка практиката е такава - ако искаме един продукт да се продава, пишем, че “спомага за редуциране на теглото.”

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

В тази връзка, една жена отишла ва лекар, за да и даде хапче за "редуциране на теглото". Отива след месец да провери напредъка, а лекарят установява, че тя е качила 5 кила. Пита:

- По колко сметки взимате на ден?

- По 8.

Лекарят възкликнал:

- Как по 8, аз казах да взимате по 3.

А жената отвърнала:

- Не, вие казахте да взимам по една след ядене. :lol:

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Връзка към коментар

В тази връзка, една жена отишла ва лекар, за да и даде хапче за "редуциране на теглото". Отива след месец да провери напредъка, а лекарят установява, че тя е качила 5 кила. Пита:

- По колко таблетки (не сметки :)) взимате на ден?

- По 8.

Лекарят възкликнал:

- Как по 8, аз казах да взимате по 3.

А жената отвърнала:

- Не, вие казахте да взимам по една след ядене. :lol:

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Снощи легнах да правя коремни преси и ей сега ставам..

В момента съм на три диети - с две не се наяждам ...

Когато чета книга за диети осъзнавам колко много неща не съм яла още....

" Ти можеш повече!"- прочетох, минавайки покрай фитнес залата.
Точно така! Аз мога! И си взех още един дюнер...

Купих си чай за отслабване ..Нищо особено, но с шоколад е окей ...

Купих си фитнес гривна ...Сега знам, че до дюнерджийницата остават 172 крачки !

- Една баница, една кашкавалка, една милинка, една кифла с мармалад и един айран.
- За тук или за вкъщи?
- За тук, вкъщи съм на диета...

Хората тичат по десет километра...Аз стана от леглото - притъмнее ми пред очите...

Значи пробвах и аз като нормалните хора да тичам сутрин ...Два пъти щях да се залея с кафето ...Задавих се с баничката...Не е за мен тая работа...

Днес стават три години, откакто казах, че от утре започвам да тичам ...

• Харесвам 6
  • Смея се 14
Връзка към коментар
На 14.04.2018 г. в 22:35, Костов каза:

Из разсъжденията на един мателанец: 

.......................................................................

................................................................................................................................., без да изпадат в моите разсъждения. Ама аз ако не расъждавах какво щях да пиша тук? А? ;)

...

понякога протича ток (т.е. движение) по веригата доклмодценз ( казано на новговор ,по Оруел);

или

:mail:  ;  :rtfm: ; :butcher:      (изразено в картинки)

------------------------------

:grin:

__________________________________________________________________________________________________________________________

Редактирано от theo
редактиране
Връзка към коментар

Такаааа, когато дарявам кръв не си я източвам сам! Взема ми я медицинска сестра! Нали така?!

- Но тук е банка за сперма господине!

- Ужасно обслужване ви казвам... У-ЖА-СНО...

• Харесвам 4
  • Смея се 11
Връзка към коментар

Голяма фирма. Шефът свиква на събрание подчинените си, само мъжете, и започва да ги разпитва нещо. След продължителна разправия викат портиера, 70-годишен пенсионер.
- Ти спал ли си със секретарката ми?
- Ама как, господин началник, не съм си и помислял...
- Добре, тогава ти ще идеш да й кажеш, че е уволнена...

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• bobole4e
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.