chandni Публикувано: 30 април, 2018 Сподели Публикувано: 30 април, 2018 Нов затворник. Унил. Съкилийникът му го успокоява:- Споко бе, какво са 10 години, няма да усетиш кога ще се изтърколят! Тука живеем разнообразно - всеки ден е тематичен. Понеделник, например, е ден за футбол. Всички ритаме на двора. Ти обичаш ли да риташ?- Ми, не. Аз не обичам спорта...- Ъхъм, еми добре - вторникът ще ти хареса - тогава играем карти - белот, сантасе, канаста - каквото искаш! Обичаш ли карти?- Ми, не, аз карти не играя!- Добрееее. Срядата е ден за с*кс. Ти с*кс със жени ли обичаш или с мъже? - С жени! - Ееее, тя и срядата няма да ти хареса, значи... 4 8 Връзка към коментар
bico Публикувано: 1 май, 2018 Сподели Публикувано: 1 май, 2018 Ти си добре , аз като се видя в огледало , и ми иде да се изнасиля . То убус , то красута , бе , къ да му не посегнеш . 1 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 2 май, 2018 Сподели Публикувано: 2 май, 2018 Централна гара. Ромска жрица, приближава господин, усмихва му се и изстрелва: Бате, бате, свирка за 10 лв? Господинът я поглежда изпод вежди и избоботва: Ма оу, вчера от китайците акордеон за 5 лв. си купих. 4 5 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 3 май, 2018 Сподели Публикувано: 3 май, 2018 (редактирано) = Редактирано 3 май, 2018 от bad kid 4 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 4 май, 2018 Сподели Публикувано: 4 май, 2018 преди 51 минути , Diant каза: А на жените са им подпухнали пръстите или как?! 1 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 4 май, 2018 Сподели Публикувано: 4 май, 2018 преди 57 минути , tch каза: А на жените са им подпухнали пръстите или как?! 2 1 2 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 6 май, 2018 Сподели Публикувано: 6 май, 2018 (редактирано) Редактирано 6 май, 2018 от Diant 5 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 май, 2018 Сподели Публикувано: 6 май, 2018 имаше една стара приказка - "като се знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на лекар" 4 4 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 7 май, 2018 Сподели Публикувано: 7 май, 2018 "Заради такива като Георги един дракон нямаме..." 4 6 Връзка към коментар
water Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 Третокласник:- За рождения си ден искам тампон!- A знаеш ли какво е това "тампон"?- Амии, не знам точно, но по телевизията казват, че ако имаш този тампон, може да ходиш на плаж всеки ден, да караш колело, да тичаш, да правиш всичко, каквото ти харесва и никой нищо да не забележи 6 15 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 Един бизнесмен взема заем от банка: - Добър ден, радвам се да ви посрещна в Първа Комитетска Банка, клон "Иван Михайлов - Скромния", как можем да ви помогнем? - Имам нужда от кратскосрочен заем... - Заповядайте, това е стандартния договор, само впишете сумата и срока. - Ама нищо не пише за лихвата... - Лихвите не са наша традиция, чужда е тая практика на нашата душевност и мироглед. Обаче бакшиш приемаме. - Е, как така? Лихви няма, бакшиш има... - Ами, когато клиентите връщат заема, обикновено оставят 10-15% от благодарност. - Ами, ако взема парите и не ги върна? - Много ще ви е срам, когато се явите пред Всевишния... - Е, това кой знае кога ще бъде... - Как така кой знае, я си дайте договора, тук пише за тримесечен срок, днес сме 17 октомври, значи ако до 17 януари не ги върнете, на 18-ти ще се явите! 5 5 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 Ето, че не само ние си правим каквото си искаме из Европа: https://www.24chasa.bg/novini/article/6852086 3 7 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 (редактирано) 'Ку някой се е запътил към Канзас - да Фнимава ! Редактирано 8 май, 2018 от bibi 1 2 12 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 8 май, 2018 Сподели Публикувано: 8 май, 2018 (редактирано) Гледам в един сайт за музика парче със заглавие ''Безкрайна музика за секс''. Продължителност: 2мин. 39сек. ______________________________________ Журналистка взема интервю от рибар: - Вчера един колега хвана попче със спининг. Заглавие във вестника: "Поп хваща спин от въдица" ______________________________________ Редактирано 8 май, 2018 от georgiev 7 1 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 (редактирано) В Сихануквил, Камбоджа са арестували двама китайци, които карали полицейска кола, за да рекламират пожарогасители. Кингдъм ъф Уондърс! линк Редактирано 9 май, 2018 от T.E.Lawrence 1 5 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 - Скъпа, с какво за Бога си напълнила този шаран?! - А, той си беше пълен! 2 3 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 10 май, 2018 Сподели Публикувано: 10 май, 2018 Мъж избира цветя за рожденият ден на жена си. Гледа цените, върти се, поти се, оглежда се за нещо по-евтино... Накрая се обръща към продавачката: - Извинете, ако бяхте на мястото на жена ми какво бихте избрали? - Друг мъж! 2 1 9 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 10 май, 2018 Сподели Публикувано: 10 май, 2018 Мацка към програмист:- Ти нали си IT?- Да, и?- На мой съсед "Wi Fi" връзката се казва "23 см". Как да разбера от кой апартамент е? 2 9 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 10 май, 2018 Сподели Публикувано: 10 май, 2018 Некъв си купил клизма и звъни на доктора. - Докторе, какво да я правя тази клизма? - Ми пълниш е и си е завираш в гъза. - Добре докторе, ще ви се обадя пак като сте в по-добро настроение. 5 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега