Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Ikea отговори с хумор на новата чанта на Balenciaga

Тази седмица френската модна къща представи нова кожена чанта, която изумително много прилича на синята чанта за пазаруване на Ikea

image.png.6281d61f6039c66b0ca66124cd39abbd.png

...

Източник: https://www.investor.bg/novini/346/a/ikea-otgovori-s-humor-na-novata-chanta-na-balenciaga-238252/

Как се уредих т.е. жена ми.

Имам една такава (икейска) в колата. Довечера ще и я подаря. ;)

• Харесвам 1
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , ven62 каза:

Туряш една бележчица Баленсиага и готовооо!:lol:

• Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , AlexandraKo каза:

Туряш една бележчица Баленсиага и готовооо!:lol:

... само да не видим утре пост от @ven62 в темата на  @AlexandraKo "Искам да се оплача"  ...

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 4 минути , Таньо каза:

... само да не видим утре пост от @ven62 в темата на  @AlexandraKo "Искам да се оплача"  ...

...не е изключено, най-много, да му се наложи спешно,  да купи и другата чанта с Дайнърс-а:lol:, дето е малко повече от 0,99 цента.:lol:

Редактирано от AlexandraKo
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 10 минути , Таньо каза:

Няма такава опасност. … Ако ме разкрие, … утре няма да съм в състояние да натискам клавиатурата.  ;):lol:

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Всеки ден, преди да се прибере вкъщи, Генади проверяваше семейното положение на жена си във „Фейсбук“.

„Омъжена“ – значи всичко е наред.

„Разведена“ – вкъщи го чака скандал.

..но когато прочете „Вдовица“... реши да спи в офиса!

................

За един мъж няма по-голям стрес от това, жена му да го прегърне без повод с думите:
- Ох, колко много те обичам!
Неизвестността убива...

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 4
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Млад актьор, получил първата си роля, споделя с баща си:
- Ще играя съпруг, женен от 25 години!
Бащата:
- Не е лошо като за начало, другия път може да ти дадат роля с реплики!

......

- Тате, тате, циркът дойде!
- Не, тати, не! Това са абитуриенти...

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
  • Смея се 7
Връзка към коментар

ДНЕВНИКЪТ НА ОБИКНОВЕНИЯ ГРЪК
- Днес станах в десет часа. Това малко ме разстрои - никога не съм се събуждал толкова рано, май трябва да посетя личния си лекар.
Излязох на терасата, половин час пих кафето си и четох вестници, после поех за работа.
Карах колата с отворени прозорци, за да мога своевременно да указвам на другите шофьори грешките им. Не е много приятно и често срещаш неразбиране, но няма как - това е дълг към обществото.
След около десет километра шофьорът на една кола ми отстъпи предимство. Опитах се да си спомня дали не е някой мой роднина, но не успях. Може пък да се е припознал човекът.
В 11:00 бях пред офиса и отключих вратата; колегите все още ги нямаше. Направих си още кафе и влязох в Мрежата, за да се оплача на всички колко зле живеем тук.
Всъщност, аз работя в Министерството на околната среда и оглавявам отдела за опазване на луната. Никак не е лесно, да ви кажа. Мине се не мине година и току някой прати я сонда, я цял луноход. Тогава ние с колегите излизаме вечер пред Министерството (естествено, плаща ни се извънреден труд за стоене до късно) и с един бинокъл гледаме към луната. Ако забележим боклук, информираме Външно министерство да направи протест пред съответната страна.
Работата е трудна и неблагодарна, но все някой трябва да я върши. При това в отдела сме само десет човека, а луната е много голяма. Но поне плащат добре.
Час по-късно колегите се обадиха, че вече е време за обяд и те ме чакат в близката таверна. Заключих офиса и тръгнах пеша по улицата.
Малко по-нататък група анархисти хвърляха камъни по витрината на една банка. Опитах се да ги заобиколя, но те ме попитаха дали ме е грижа изобщо за бъдещето на Гърция. Грижа ме беше и затова и аз хвърлих едно паве.
Колегите вече пиеха второ узо. Присъединих се към тях, после хапнахме и накрая играхме сиртаки. И докато се усети човек, то работното време свършило.
Върнах се в офиса, заключих и се прибрах в къщи. Жена ми се оплака, че вече трети ден вечеряме в къщи, така че се наложи да я изведа да хапнем навън. Над терасата на ресторанта грееше пълна луна и съпругата ми отбеляза колко е красива, но аз я помолих да сменим темата.
Човек ако почне и вечер да говори за работа...

• Харесвам 5
  • Смея се 21
Връзка към коментар

Млад поп щял да за първи път да чете литургия пред енорията под надзора на владиката .
Притеснил се доста как ще се представи и преди това посръбнал от църковното винце за кураж .
Когато литургията свършила той отишъл при надзорника си да обсъдят представянето му , а владиката му казал :
- Като цяло мина много добре моето момче , но допусна три практически грешки , три теоретически и
една от общ характер.Започвам с практическите :
1 - на амвона не се излиза на четири крака , а на два ;
2 - литургията не се гъгне и подсвирква , а се пее ;
3 - купела пред теб не е за драйфане , а за кръщаване на деца .
Колкото до теоретическите :
1 - Юда не е пре..ал Христос , а го е предал ;
2 - Адам не е изял сливата на Ева , а ябълката ;
3 - и една от божиите заповеди не гласи ближи обичания си , а обичай ближния си .
- Ами тази от общ характер ? - плахо попитал попът
- Нищо важно не е , но занапред да знаеш , че литургията завършва с АМИН , а не с а`е е..те си майката

• Шок 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар
Мобилен оператор потроши глупомера

9dc9ae77e59347fa9df48dfceffba3f7.jpg
Навсякъде из България – „говеда“
Един от мобилните оператори у нас – Виваком, потроши глупомера отвсякъде.

Пиарите на компанията трябва моментално да бъдат уволнени, ако някой в тази фирма има капка усет за нещата, пише Пловдив Прес. В деня на телекомуникациите в официалната страница на Виваком във Фейсбук се появи потресаваща реклама.

Тя гласи „МУУУУдно ти е в офиса? Разтъпчи се! Днес празнуваме деня на ТЕЛЕкомуникациите!„, а за илюстрация към фотоса е публикуван колаж, който не може да бъде описан с думи. На него се мъдрят стадо крави

Само за пояснение – собственик на мажоритарния пакет акции във Виваком е Спас Русев, който същевременно е и притежател на Левски. Всеки футболен фен знае как биват наричани запалянковците на „сините“ навсякъде из България – „говеда“.

И без това уточнение – опитът за реклама е сполучлив, а крайният резултат не се нуждае от коментар.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

image.png.e8eb4da075fedbea4e574486aea8a210.png

Млад габровец започнал работа и след месец носи вкъщи първата си заплата - 500лв. След месец носи вече 499, а след още един 498. Тогава баща му го извикал на сериозен разговор:
- Хайде, признай си, що за мръсница е тази, за която харчиш пари?

Днес дадох на жената да разбере какво ми е, като ме мъкне по магазините. Влязохме в 11 кръчми и във всяка пробвах ракията и мезето, а после се върнахме в първата....

• Харесвам 5
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Той: - На снимките изглеждаше някак по-различна...
Тя: - По принцип съм слаба и висока, но днес какво ми стана, не знам...

Той:

- На коя програма да пусна пералнята?

Тя:

- Какво ще переш?

Той:

- Тениска.

Тя:

- Виж какво пише на тениската.

Той:

- Пише "Берое - шампион".

Ше зема, си извада едното око - нека тъща ми има кьораф зет !!!
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
Семейство в кухнята. Мъжът пита:
- Скъпа, какво кафе предпочиташ да ти направя? - започнал той
- Бих искала да е силно, но меко, нежно, но пък стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания... - отговорила загадъчно съпругата.
Мъжът се почесал по главата:
- Така както ми го описа, се чудя дали да не ти сипя една ракия...

• Харесвам 4
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 2 минути , Zaro каза:

Българинът тачи традициите. Ремонтът започва събота в 8 часа.

Мани и има глупендери, които почват да звънят да се оплакват. И от стрес човек може да изтърве флекса.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
На 5/17/2018 в 13:29, ven62 каза:

Леко се притесних за теб, но се надявам, че познаваш добър травматолог! :unsure:

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Връща се моряк от дълго плаване в къщи, а там - изненадааааа - жена му държи  бебе. Той побеснява :

” Как така имам бебе, ма, 4 месеца бях на остров Крит, шест месеца в Атлантическия океан, 4 месеца в Китайско море. Общо - 14 месеца, а ти ме чакаш тука с дете.”

Жената:

Еми, миналата седмица го донесе неква  даскалица от Крит...

C932886B-8328-4F25-9601-BF6B766C9953.jpeg.7dbc91010d90c6c0f79ee1ce0f0f04c6.jpeg

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Иван Попов
    • master_of_germs
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.