danislav Публикувано: 8 юни, 2018 Публикувано: 8 юни, 2018 Този виц и в тази тема ще го публикувам! Отличник, вече студент в първи курс, не бил правил любов, а бил красиво и здраво момче. Не щеш ли в него се влюбила негова колежка, с опит в интимната сфера. Той също я харесвал и предложил да отидат в събота и неделя, с преспиване, на излет в планината, като запазил стая в хижа. Притеснен бил младежът, нямал никакъв опит, и попитал свои колеги с опит как да постъпи ! "Като отидете в хижата, няма да бързаш да искаш секс, първо седнете в заведението и удари една-две водки за кураж, да се отпуснеш. А като се качите в стаята, ще започнеш да я целуваш, ще я целуваш по бузките, по устните, по гърдите, по коремчето и така надолу, като през това време ще и събличаш дрехите и нещата ще станат!" Така и направил младежът, ама нали никога не бил пил алкохол след втората водка изпаднал в безпаметност! Целувал и събличал, целувал и събличал . . . . . . ! Когато се събудил на сутринта, девойката била излязла, той сам в леглото приседнал, държи си главата с две ръце и се мъчи да си спомни какво се е случило. Изведнъж видял кръв по чаршафа: - "Ужас аз съм я убил!", помислил си той, станал, отишъл в банята и поглеждайки в огледалото, изкрещял: "Ужас, ама аз съм я и изял!". 3 1 1
Фил Публикувано: 10 юни, 2018 Автор Публикувано: 10 юни, 2018 От стената на една позната във фейса 😄 3 13
funny Публикувано: 10 юни, 2018 Публикувано: 10 юни, 2018 Най-подходящо ми се струва тук да пусна изказването 😁 След снощните проверки в Слънчев бряг вицепремиерът Валери Симеонов се закани, че това лято ще има запечатани заведения. Въпреки, че снощи той не бе забелязан в курорта, все пак, се е включил в акцията срещу шума, където са констатирани много нарушения. „Това въпросно заведение е заведение от открит тип и се казва „Какаов плаж“. Другите две заведения са „Едното“ и „Спалня“, с много странни имена са тези заведения. Последните две се оказаха, че са затворени и заградени и така също са в нарушение“, заяви Симеонов. 1 5
rainbou1 Публикувано: 10 юни, 2018 Публикувано: 10 юни, 2018 преди 6 часа, Фичо каза: От стената на една позната във фейса 😄 Аз открих също във фейса наскоро нещо по темата - "Ако всички неща в живота ставаха толкова лесно както добавянето на килограми"...:) 1
Meidj Публикувано: 10 юни, 2018 Публикувано: 10 юни, 2018 С риск да получа някоя точилка по главата, ама не можах да се сдържа, извинете :))) 6 8
Фил Публикувано: 11 юни, 2018 Автор Публикувано: 11 юни, 2018 - Жена, да ми купиш бутилка водка! - Утре си на работа, бе, каква водка?!?!? - Финландия. 3 1
Petkan Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 (редактирано) Може и да е старо, ама... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2128874967340867&id=1610173749210994 Редактирано 11 юни, 2018 от Petkan
Doctor Who Публикувано: 12 юни, 2018 Публикувано: 12 юни, 2018 При командира на поделението пристига жената на офицер. - Много Ви моля, направете нещо, мъжът ми ми изневерява! - Как така Ви изневерява, имате ли доказателства? - Имам! Ето, намерих в джоба му дамски бикини... В това време се чува сигнал за тревога. Командирът прибира бикините в джоба си и казва: - Добре, после ще се разбера с него... След края на тревогата, късно вечерта, командирът се прибира уморен у дома. По време на вечерята жена му го пита: - Днес дадоха ли ви заплата? - Да, бръкни в джоба на панталона и я вземи. Жената се връща, държейки в ръце парите и бикините: - Ах ти, шегаджия такъв, аз ги търся три дни, а ти си ги скрил в джоба си... 3 1 8
ven62 Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 преди 5 минути , Фичо каза: Ако аз съм на мястото на "darling"-ката ще му счупя очилцата на тоя пъпеш. Поне да беше дал коректна задача с отговор 4-цифрено положително число. 4 8
Doctor Who Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) преди 37 минути , ven62 каза: Ако аз съм на мястото на "darling"-ката ще му счупя очилцата на тоя пъпеш. Поне да беше дал коректна задача с отговор 4-цифрено положително число. Тук има математици и ми е любопитно какъв е отговора, но пък отговорите винаги са някъде там ... във векторно пространство затворено от криви ... П.П1. Не е сложно, значи .... Квадрант IV ; x>0, y<0 П.П2. Добре , че решението не е описание на модел на еласто-пластична деформация в шест векторно пространство @Фичо. 🙂 Редактирано 13 юни, 2018 от Таньо 1 2
Фил Публикувано: 13 юни, 2018 Автор Публикувано: 13 юни, 2018 преди 3 минути , Таньо каза: Тук има математици и ми е любопитно какъв е отговора http://www.wolframalpha.com/input/?i=integrate+(3x^3-x^2%2B2x-4)dx%2F(x^2-3x%2B2)^0.5+from+0+to+1 2 1 1 2
Георги Матеев Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 Много задълбахте... разбирам поне да имахте достъп до тая карта, че да ѝ търсите пин кода 😁 3 5
dimitrov6 Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) Вчера имах в един ден 2 международни полета София -Дортмунд, Дортмунд -Клуж Напока с Wizz и един вътрешен Клуж- Букурещ с Blueair(за сефте). Билетите бяха купени поотделно и в различно време.Вижте какви места ми даде случайно определени от системата.29C,29B,29A Не съм плащал за места 😎 Редактирано 13 юни, 2018 от dimitrov6 3
ven62 Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Много задълбахте... разбирам поне да имахте достъп до тая карта, че да ѝ търсите пин кода 😁 До картата - едва ли. Може ли поне до "darling"😉
chandni Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 преди 12 минути , ven62 каза: До картата - едва ли. Може ли поне до "darling"😉 Никъде в снимката не се уточнява, че притежателят на картата е мъж, а "darling"-ът е жена... Ами ако е обратно...? 😄 Все още ли искаш достъп до "darling"? 😄 2 1 3
Doctor Who Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) Редактирано 13 юни, 2018 от Таньо 3 11
Тони Публикувано: 14 юни, 2018 Публикувано: 14 юни, 2018 Най-страшните женски реплики по време на световното по футбол 1. Кои са нашите? 2. Дай само за секунда да погледна какво дават по другия канал. 3. А, Франция ли играе?… Мило, кога ще ме заведеш във Франция? 4. Тоя с флагчето играе най-слабо. Топката минава до него, а той не я рита.5. Валери Божинов играе ли? Пък Стефчето разправя, че била спала с него, тъпата кокошка. 6. Тоя защо свири? Съдия ли е? А за какво ще ги съди? Ще вкара ли някой в затвора? 7. Тоя с костюма защо им крещи? Ядосва ги. 8. Мило, какво е засада? 9. Този ли е Кристиано Роналдо?… Е, много е сладичък. 10. Какви са тия фигурки, дето са нарисувани по тревата? 11. Испанците ли са със зелените тоалети? 12. Мило, защо не ми обръщаш внимание? Не ме ли обичаш вече? 13. Тоя на вратата защо е с ръкавици в тая жега? 14. Къде играят? В Русия ли? Дядо ми знаеше руски. 15. Тоя идиот докога ще свири? Да свирне веднъж и да си ходи, всички вече го чуха. Нали, мило? 16. Кристиано Роналдо коя зодия е? 17. Не мога да разбера защо всички кифли ходят с футболисти. Ми не са нищо особено. 18. Защо го гледаш това първенство, като не играят нашите? 4 7
Фил Публикувано: 14 юни, 2018 Автор Публикувано: 14 юни, 2018 преди 23 минути , Тони каза: ... 17. Не мога да разбера защо всички кифли ходят с футболисти. Ми не са нищо особено. ... Е, кво, 17 е приемливо. 😁
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега