vencide Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 Хвалят се един на друг строители. Французинът: - Ние в понеделник в 8:00 почваме да строим фабриката за самолети. В четвъртък първият вече лети към Ню Йорк! Американецът: - Това е нищо - ние в понеделник в 8:00 почваме да строим фабриката за танкове. В сряда вечерта първия вече се сражава в Ирак! Нашенецът небрежно: - Ние към 9:30 в понеделник почнахме да строим винпрома и в 10:15 всички бяха пияни... 5
Емика Публикувано: 27 юни, 2018 Публикувано: 27 юни, 2018 - Полет 1234 вика кулата. Полет 1234 вика кулата! Нямаме гориво! Всички уреди отказаха! Падаме! - Какво си се развикал?! Разбрах - няма да кацате! Зачерквам ви! 2 2 3
Yavor Публикувано: 27 юни, 2018 Публикувано: 27 юни, 2018 Предизвикателство за истински мъже: 1. Снимайте жена си. 2. Сложете снимката в хубава рамка. 3. Окачете я в кухнята под табелка "Служител на месеца" 😀 ----------------------------------------------------------- Здравият сън не само удължава живота, но и съкращава работното време! 😀😀 ----------------------------------------------------------- Ако си намериш нова работа преди да си напуснал старата, се смята за зряло решение. Обаче, ако направиш същото с гаджето, било "изневяра" 😁 7 1 6
AlexandraKo Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 (редактирано) СпИциално за @Фичо: Редактирано 28 юни, 2018 от AlexandraKo 1 9
AlexandraKo Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 Исках да пусна статус във фейса "Мъже под чехъл, време е за въстание!", но мойта не ми даде... 5 4
AlexandraKo Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 - Скъпи, излизам с приятелки, докато гледаш мача. Кога да се прибера? - На 15-и юли. 3 6
AlexandraKo Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 Тази година срещата на випуска ще се проведе на яхтата на Пешо двойкаджията. 3 3
tch Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 преди 2 часа, Topfly каза: Ако Аржентина и Колумбия направят още няколко мача това ще му е последното първенство на Марадона 1 3
T.E.Lawrence Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 преди 1 час, tch каза: Ако Аржентина и Колумбия направят още няколко мача това ще му е последното първенство на Марадона Аржентина играе - Марадона вече е на линия. 4 6
master_of_germs Публикувано: 28 юни, 2018 Публикувано: 28 юни, 2018 преди 3 минути , T.E.Lawrence каза: Аржентина играе - Марадона вече е на линия. И после ще ми разправят, че бил дебел и нямал линейна скорост 😕 ... 2
AlexandraKo Публикувано: 29 юни, 2018 Публикувано: 29 юни, 2018 Багер закача последен модел Мерцедес. От колата излиза злобна мутра и гневно отваря вратата на кабината. Вътре седи огромен багерист, който едва се е побрал в кабината. Поглежда отвисоко мутрата и пита: - Кво искаш, бе? - Ами... имаш ли ключ 19? - Нямам, аз до 27 ги завивам на ръка. *********************************************************************** Лошо било времето на морето. Глупости! Докато се увием в одеялата и се вържем за чадърите, бирата във водата стана ледена! *********************************************************************** След като разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били впечатлени от размерите на България. *********************************************************************** Тази сутрин един приятел надълго и нашироко ми обясняваше какви били широки, и просторни, и чисти улиците в Швейцария. Аз веднага го контрирах, че нашите пък са по-дълбоки. 8 9
master_of_germs Публикувано: 29 юни, 2018 Публикувано: 29 юни, 2018 Прогнозaтa: Петровден. Усещa се кaто Димитровден, a нa oтделни местa в плaнините и кaто Никулден. 3 16
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега