bad kid Публикувано: 20 юли, 2018 Публикувано: 20 юли, 2018 Този уикенд ще е 30 градуса. 15 в събота и 15 в неделя. 4 10
AlexandraKo Публикувано: 20 юли, 2018 Публикувано: 20 юли, 2018 На 19.07.2018 г. в 11:54, Topfly каза: 'Най-опасен е човек без facebook... Нито го знаеш къде е, нито какво мисли...' Хехе, начиии, аз съм от тия, без фейс.:)))))’ 3
theo Публикувано: 20 юли, 2018 Публикувано: 20 юли, 2018 На 19.07.2018 г. в 11:54, Topfly каза: 'Най-опасен е човек без facebook... Нито го знаеш къде е, нито какво мисли...' оохо ,знае се -знае се за това си има magelantzi 👾 3
AlexandraKo Публикувано: 21 юли, 2018 Публикувано: 21 юли, 2018 преди 7 минути , Bore каза: Малеееее, каква съм бяла птица! Цял живот да се тегля грешно и се чудя, що все съм много... 1
AlexandraKo Публикувано: 22 юли, 2018 Публикувано: 22 юли, 2018 С мъжа ми се договорихме. Един ден аз ще пазарувам, един ден -той. Оттогава сме така -един ден ядем, един ден -пием. 4 6
Вероника Публикувано: 22 юли, 2018 Публикувано: 22 юли, 2018 Математика за двама Умен мъж + умна жена = романтика Умен мъж + глупава жена = авантюра Глупав мъж + умна жена = брак Глупав мъж + глупава жена = бременност Математика в офиса Умен шеф + умен служител = печалба Умен шеф + глупав служител = производителност Глупав шеф + умен служител = повишение Глупав шеф + глупав служител = извънреден труд Алгоритъм на покупките Един мъж ще плати 2 лв. за вещ от 1 лв., която му трябва. Една жена ще плати 1 лв. за вещ от 2 лв., която не й трябва. Обща статистика Една жена се тревожи за бъдещето си, докато си намери съпруг. Един мъж не се тревожи за бъдещето си, докато срещне жена. Победител е мъжът, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи. Победителка е жената, успяла да срещне този мъж. Уравнение на щастието За да си щастлива с един мъж, трябва много добре да го разбираш и мъничко да го обичаш. За да си щастлив с една жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбираш. Парадокс на дълголетието Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но по-често са готови да умрат. Динамика на промените Една жена се жени с един мъж с надеждата да го промени, но така и не успява. Един мъж се жени с една жена с надеждата, че тя няма да успее да го промени, но точно това става. Техника на дискусията Една жена винаги има последната дума във всяка дискусия. Каквото и да каже един мъж след тази последна дума, то ще е начало на нова дискусия. Кога ще се ожениш? Старите лели идваха при мен на сватби и ме сръгваха в ребрата с думите "Ти си следващия". Спряха да го правят, когато започнах да правя същото на погребения. Забележка: Материалът е предназначен за умна жена, която иска да се посмее, или за умен мъж, който може да го понесе. 8 7
Костов Публикувано: 22 юли, 2018 Публикувано: 22 юли, 2018 -Що има толкова малко хора във Фейса? -Ами неделя е, къпят се хората . 😁 2 1 5
AlexandraKo Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 (редактирано) След многобройни молби на населението, вече е открита услугата "всичко на едно гише". Сега не трябва да се разкарваш до данъчните, прокуратурата, болницата, КАТ и други учреждения. Рушветите се приемат вече на едно място. *********************************************************************** Старшина пита новобранец:- Какъв си бил в цивилния живот?- Данъчен инспектор.- Добре, значи ти ще будиш ротата сутрин.- Защо?- Вече си свикнал всички да те мразят. ******************************************************** Седи си един програмист в бара и идва една мацка при него: -Ако искаш да си прекараш хубаво, то аз се казвам Мими... -А ако не искам, то как се казваш? **************************************************** Съобщение на пресцентъра на КАТ: "Днес на известно столично кръстовище са претърпели пътно транспортно произшествие следните автомобили: "Мерцедес" модел 2015 г., БМВ, модел 2015 г., "Ферари" модел 2015 г. и "Порше", модел 2015 г. При инцидента има един загинал. Той е водач на "Трабант", модел 1980 г., който е умрял от кеф." ******************************************************** Карам колата, нищо не нарушавам, дори при ограничение от 40 карам с 30. По едно време изскача полицай, спира ме и ме пита: - И къде се прокрадваме така? ******************************************************** Полицай спира водач на МПС и го пита: К'во си пил бе? - Пиши ракия, че ако ти кажа "Пино Гриджо", няма да ме разбереш! Редактирано 23 юли, 2018 от AlexandraKo 5 11
T.E.Lawrence Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Седи си един програмист в бара и идва една мацка при него: -Ако искаш да си прекараш хубаво, то аз се казвам Мими... -А ако не искам, то как се казваш? Пак по програмистката логика: Един програмист си легнал с две чаши на нощното шкафче. Пълна - в случай, че му се припие вода и празна - в случай, че не му се припие. 😄 3 5
Petkan Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 преди 51 минути , T.E.Lawrence каза: Пак по програмистката логика: Един програмист си легнал с две чаши на нощното шкафче. Пълна - в случай, че му се припие вода и празна - в случай, че не му се припие. 😄 Пък аз си помислих друго за празната чаша 😯 1
bay_kolio Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 Запознават се младеж и девойка по интернет. Първа среща на живо. Ресторант. Двамата се гледат изумено. Той: - Добрееее... Поръчваме водка и пием докато се харесаме! 4 1 1 8
Polina Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 (редактирано) Кой по дяволите е генерал Ерор и защо ми чете диска ?!?! Редактирано 24 юли, 2018 от Polina 6 7
T.E.Lawrence Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 Преди 5 години врачката каза: "Има жена, която е влюбена в теб. Чакай много приятни изненади!" Дотук се сбъдна само "Чакай много!" 5 3
bay_kolio Публикувано: 23 юли, 2018 Публикувано: 23 юли, 2018 Млад ерген решил да се жени, но приятелите му го посъветвали да си намери жена от село, тъй като градските били много развратни. Тръгнал да обикаля из селата, но не си харесал никаква жена. Пообиколил доста села в околията и накрая в едно затънтено село видял една хубавица и решил да я изпита. Заговорил я за туй, за онуй и приказката им потръгнала. Момата била прилично облечена, сговорчива и се държала прилично. Момъкът я попитал:- Ти на колко си години?- На 20.- А гадже имаш ли си? Полов живот водите ли? - ........Ммммм какъв живот? - се облещила девойката. - Секс - уточнил младежът. - Аааа, аз това нито го знам какво е, нито го водя. - Ами да те взема за моя невеста в града, ще си живеем заедно ще водим полов живот, ще си народим деца! - Ами добре, съгласна съм. Младежът, изгарящ от щастие, качил момата в колата и потеглили. На излизане от селото млад мъж орял нивата си в близост до пътя. Младата булка накарала годеника си да спре, излязла от колата и се провикнала силно: - Тодореее, не ма търсете повече за кърска еб...н. Писна ми! Отивам в града да водя полов живот! Кажи и на другите от селоооо! 2 6
Goal & Boss Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 (редактирано) Хората, които пият, са по-щедри от трезвените. Един познат от КАТ ми го каза. В класа Стефи беше еднакво мразена от момичета и момчета, защото на нея първа ѝ поникнаха и цици, и мустаци. Сексът трябва да се прави спокойно, без вълнение. Не си свършил днес, утре ще свършиш. Редактирано 24 юли, 2018 от Goal & Boss 4 4
Костов Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 Тази сутрин, в автобуса, станах неволен слушател на следния разговор: - Малкия нещо е болен, ще трябва да го водя на доктор. - При кой ще го водиш? - При д-р Иванова. - А, много добре, тя е детски педиатър. Тук се зачудих. Моя личен лекар, какъв педиатър е?!? Ще трябва да го питам 😃 Разговора продължи с темата море: - Вие тая година къде ще ходите на море? -Запазихме си хотел на гръцкото черноморие. На мен пък да знаете как ми се ходи на сейшелското черноморие!!! 2 8 2
tch Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 преди 13 минути , Костов каза: Тази сутрин, в автобуса, станах неволен слушател на следния разговор: - Малкия нещо е болен, ще трябва да го водя на доктор. - При кой ще го водиш? - При д-р Иванова. - А, много добре, тя е детски педиатър. Тук се зачудих. Моя личен лекар, какъв педиатър е?!? Ще трябва да го питам 😃 По-интересно щеше да е ако "малкият" щяха да го водят на кожен лекар или уролог😃
AlexandraKo Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 Петя имала 20 пасти, изяла 18 от тях. Въпросът е: Защо Петя ходи със клинове? ********************************************************************* Извънредни новини: "Момиче се разплака в градския транспорт, след като пропуснала спирката на мол-а, а вече се била tag-нала." ********************************************************************** На родителската среща на първокласници, попитали бащата на Петърчо какво работи и с какво може да е полезен на училището. Бащата отговорил, че работи прокурор… Оказало се, че училището си има всичко и не се нуждае от нищо! *********************************************************************** Уважаеми дами, добре е да знаете, че на шоколадите "Milka" кравата не е сложена за украса, а за предупреждение… ********************************************************************** Едно време от уважение сваляха шапка. Днес от уважение - свалят слушалка. А от много голямо уважение - свалят и двете слушалки! 5 1 10
Hesoss Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 На 23.07.2018 в 10:49, T.E.Lawrence каза: Пак по програмистката логика: Един програмист си легнал с две чаши на нощното шкафче. Пълна - в случай, че му се припие вода и празна - в случай, че не му се припие. 😄 това е като вица дето един държал две тухли и мине не мине се пляска по ташаците...като го питали не те ли боли бре отговорил... боли ме ама като пропусна ми става супер готино 1 4
bay_kolio Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 Пощаджия стои пред оградата на къща и очевидно се бои от огромния доберман в двора. - Влизайте, не се бойте, той е кастриран! - провиква се стопанката. - Ама аз, да си кажа честно, повече се страхувам да не ме ухапе! - мърмори пощаджията. 2 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега