Фил Публикувано: 30 юли, 2018 Автор Публикувано: 30 юли, 2018 (редактирано) На два съседни острова настаняват съответно 25 мъже и една жена, и 25 жени и един мъж.След година отиват да проверяват резултатите. Островът с 25 мъже и една жена подреден, всичко изчистено, палмите подрязани, пътечките посипани с пясък. Седи жената на трон и крещи:- Пешо, аз на теб с какъв пясък ти казах да посипеш пътечките?- С червен...- А ти, с какъв ги посипа?- С жълт. - Ти кой беше в списъка? Пети? Е, вече си двадесет и пети... Отиват след това на острова с 25 жени и един мъж. Гледат - всичко мръсно, палмите изпочупени, пълен хаос. На върха на една палма се е качил мъжът, а жените са я обсадили и крещят: - Гошоооо, слизай вече, пет минути минаха !!! Редактирано 30 юли, 2018 от Фичо 4 15
Фил Публикувано: 31 юли, 2018 Автор Публикувано: 31 юли, 2018 Виждат се две жени на кафе и едната разправя: - А пък аз вчера пак ударих колата. - Ау, верно ли, и какво каза мъжа ти? - Без псувните ли? - Без! - Еми ... нищо не каза. 3 1 7
Bozhidar1978 Публикувано: 31 юли, 2018 Публикувано: 31 юли, 2018 Турист праща SMS на свои приятели от екзотична дестинация:- Почивката е нормална. В морето има акули, на брега крокодили, а ние стоим на дърветата. Само дето маймуните искат секс. 2 1
Doctor Who Публикувано: 1 август, 2018 Публикувано: 1 август, 2018 Четири приятелки се връщат от отпуска: - Ще разкажа всичко на мъжа си - зарича се едната. - Каква глупост! - възкликва втората. - Каква смелост! - удивява се третата. - Каква памет! - възхищава се четвъртата... 3 8
T.E.Lawrence Публикувано: 1 август, 2018 Публикувано: 1 август, 2018 Днес дойдоха двама, които искаха дарение за новооткрития общински плувен басейн... Напълних им едно шише с вода! 3 10
Фил Публикувано: 1 август, 2018 Автор Публикувано: 1 август, 2018 Той: На този завой си почерних живота!Тя: Всеки път ли, когато минаваме покрай църквата, в която се венчахме, ще го повтаряш това?!? 3 6
vesi Публикувано: 1 август, 2018 Публикувано: 1 август, 2018 Тя погледна телефона си и каза:- Деца, тръгваме си от детската площадка след 22%.Гърците са ниски, защото са им казвали, че като пораснат ще трябва да работят. - Какво станало, когато седемте джуджета видeли Снежанка гола?- 7 up! 3 9
Мирослав Василев Публикувано: 1 август, 2018 Публикувано: 1 август, 2018 Знаех че от booking не са много щедри, ама чак пък толкова.... 2 8
Фил Публикувано: 1 август, 2018 Автор Публикувано: 1 август, 2018 преди 5 минути , elateq каза: Знаех че от booking не са много щедри, ама чак пък толкова.... еми капка по капка - вир става, ако си упорита, може и за околсветско да събереш 2 1 4
T.E.Lawrence Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Германец се връща от почивка в България . Близките му го питат:- Как е там?- Уф, много болен народ! Когато и каквото да ги попиташ, ти отговарят с " Боли ме...". 2 1
Crazy Horse Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 В тоалетната на ресторант Red Rock, кв. Аспарухово, Варна Вижте това видео само ако сте готови да преживеете истински шок и да видите до какви дълбини може да стигне човешката тъпотия! Аз останах без думи! https://www.youtube.com/watch?v=t9xBf99LlYk 1 2 3
ven62 Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 преди 15 минути , Crazy Horse каза: https://www.youtube.com/watch?v=t9xBf99LlYk А-а-а, не. Това съм го гледал вече. Втори път няма да си го причиня.
Гост Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 преди 27 минути , Crazy Horse каза: Вижте това видео само ако сте готови да преживеете истински шок и да видите до какви дълбини може да стигне човешката тъпотия! Аз останах без думи! https://www.youtube.com/watch?v=t9xBf99LlYk
aleksandrina Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Има още една култoва участничка в "Стани богат": 1
T.E.Lawrence Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Като живеех в Германия и гледах немското " Стани богат" имаше въпрос какво е "стотинка" на български. Ония изпука всички жокери останаха два варианта и избра отговор "български светец". Помислих си, че донякъде е прав. Само Свети Лев се уважава повече от Света Стотинка. 😂 2 4
Crazy Horse Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 Мда, мили магеланци, от горното видео научих, че слънцето изгрява от запад, Анкара е столица на Гърция, Квебек е източна държава, а изкуственият интелект е когато парадираш, че си умен, а всъщност не си и че лекарите в Квебек са протестирали против изкуствения интелект. А, artificial intelligence на английски било арт изкуство.😲 1
AlexandraKo Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 преди 4 минути , Crazy Horse каза: Мда, мили магеланци, от горното видео научих, че слънцето изгрява от запад, Анкара е столица на Гърция, Квебек е източна държава, а изкуственият интелект е когато парадираш, че си умен, а всъщност не си и че лекарите в Квебек са протестирали против изкуствения интелект. А, artificial intelligence на английски било арт изкуство.😲 Ееее, може да е неука момАта, ама, барем пее. Таз дИвойка направи фурор преди време, с участието си там. Ти го виждаш със закъснение, то, внучката ми, дето е на 11 години беше гледала предаването и се дивеше на това, толкова дебело невежество. То, бива, бива, ама , чак толкова... да речеш, че слънцето изгрява от запад... В интерес на истината, ако човек не го интересува въпроса за протеста на лекарите в Квебек, няма как да се досети. Аз, лично, бях изненадана, като протестираха и доста се порових, че да розбера, защо точно не искат да им увелчават възнагражденията. Но мен ме интересува професионално. То е направо тъжно, хич не е за смях. Че темата е Хумор, може би, трябва да си направим и друга - с тъжни неща. 1
Фил Публикувано: 2 август, 2018 Автор Публикувано: 2 август, 2018 (редактирано) Той я сграбчи и страстно я хвърли върху спалнята ..., но не улучи... Редактирано 2 август, 2018 от Фичо 4 1 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега