домосед Публикувано: 2 август, 2018 Публикувано: 2 август, 2018 преди 8 часа, AlexandraKo каза: ... да речеш, че слънцето изгрява от запад... Ти да видиш. Още ми е пресен следният въпрос, зададен от спътник на 30 юни: "Сега като сме в западното полукълбо на източния или на западния браг на острова ще посрещаме Джулая" 5 5 1
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 - Оказа се, че имам най-романтичният мъж в света. Да знаеш как се разплака, като видя сърцето, дето бях надраскала с пиличката на капака на новия Ягуар... ******************************************************************** Върви си блондинка през нощта в един парк. Изведнъж я сграбчва маниак и й казва: - Само да си гъкнала и ще те изнасиля! А блондинката: - Гък, гък, гък... 1 5
Zaro Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 преди 10 часа, домосед каза: Ти да видиш. Още ми е пресен следният въпрос, зададен от спътник на 30 юни: "Сега като сме в западното полукълбо на източния или на западния браг на острова ще посрещаме Джулая" В западното ДжулаяТ не се ли посреща на 1 януари? 😂 3
Фил Публикувано: 3 август, 2018 Автор Публикувано: 3 август, 2018 А ако си на южния полюс, откъде изгрява (макар и рядко) слънцето ? преди 1 час, Zaro каза: В западното ДжулаяТ не се ли посреща на 1 януари? 😂 Не бъркай ДжулаяТ с ДжануарияТ! 2 2
Фил Публикувано: 3 август, 2018 Автор Публикувано: 3 август, 2018 Въпрос: Какво е "Пирова победа"? Отговор: Жена ти да ти каже, че твоят е най-голям в целия блок! 1 8
KrasiKK Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 Катаджия спира кола за проверка. Поглежда в колата, вижда, че всички са поставили предпазните си колани, и процежда през зъби: -Ей, за десет лева ще се издушите, бе! 3 8 1
Емика Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 Върви си един, ама много тъжен, среща го негов приятел: - Защо си тъжен, бе!? - Приятелката ми ме заряза... - Е, защо!? - Ами защо, стояхме си под душа и по едно време тя ми вика - "Хайде да правим пакости!" - И ти какво направи? - Еми к'во... Пръснах й шампоан в окото. 3 1 11
rainbou1 Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 преди 4 часа, Фичо каза: Въпрос: Какво е "Пирова победа"? Отговор: Жена ти да ти каже, че твоят е най-голям в целия блок! Това не беше ли "смесено чувство" :) 2
Фил Публикувано: 3 август, 2018 Автор Публикувано: 3 август, 2018 Когато не ти се дават 10ст. за торбичка 3 3
T.E.Lawrence Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 Жената е Щастие, което с годините... става пълно. 😀 4 3
funny Публикувано: 4 август, 2018 Публикувано: 4 август, 2018 Докато се бръснех, жена ми ме попита нещо, сама си отговори, сама се скара със себе си. - И от банята излязох разведен... 2 7
Goal & Boss Публикувано: 4 август, 2018 Публикувано: 4 август, 2018 - Говориш ли сръбски? - Предимно го пея! Мъж сяда до дама в бара: - Колко си красива, стилна, спокойна, уравновесена... Какво пиеш? - Лексотан от 10 мг. Внукът ни дойде на гости. Изрисува къщата 3D. От два дни не можем да открием входната врата. 200 грама водка се разтварят внимателно в 2 капки вода: 3 пъти на ден... До появата на електрическите скатове, в океана е имало само скатове с вътрешно горене! - Мамо, защо реши, че щом идвам от купон, задължително съм се напила?! - Защото съм баща ти... Чужденец лети с български самолет. Приближава се стюардесата: - Сър, желаете ли да обядвате? - А какъв избор имам? - Да или Не! ...И най-доброто за финал: Спойлер Докато се радваха и танцуваха на терена, футболистите на Франция, без да искат повикаха дъжд. 😂 😂 😂 8 10
Doctor Who Публикувано: 6 август, 2018 Публикувано: 6 август, 2018 (редактирано) На 2.08.2018 г. в 13:12, Crazy Horse каза: слънцето изгрява от запад😲 Факт: най-краткият фантастичен разказ в света, взел първа награда в тази категория е: " ... и слънцето бавно залязваше на изток." ............... Подслушано вчера във влака на гара Вакарел. Момиченце на 6-7 години гледа през прозореца и се диви: "Тати, тати ... виж колко железо. И кулите /стълбове за високо напрежение/ от железо и купища железо ... и жиците, тати? Жиците тати, са най-хубавото. Рано е още за тях." Редактирано 6 август, 2018 от Таньо 4 3
T.E.Lawrence Публикувано: 6 август, 2018 Публикувано: 6 август, 2018 - Извинете, как се казва кученцето? - Хомеопатия. - А, може ли да го погаля? - Да, няма проблеми, то нищо не прави... 4 2 6
Zaro Публикувано: 7 август, 2018 Публикувано: 7 август, 2018 Усещам голям наплив към плажовете на Охрид 5 1 10 1
Goal & Boss Публикувано: 7 август, 2018 Публикувано: 7 август, 2018 Докато Стивън Кинг обясняваше защо е карал с превишена скорост, полицаят два пъти се напика. 1 12
master_of_germs Публикувано: 9 август, 2018 Публикувано: 9 август, 2018 На 7.08.2018 г. в 23:46, Goal & Boss каза: Няма такива дузпи! НЯМА!!! Скот Стърлинг е ЛЕГЕНДА 🙂 Виж му и волейболните умения 😄 Колкото до дузпите... Абе има едни - още по-легендарни 😄 1 1
Емика Публикувано: 9 август, 2018 Публикувано: 9 август, 2018 – Имате ли шапка за плуване? – Не! – А, имате ли кънки? – Не, господине! Ние продаваме алкохол. – Тогава ми дайте бутилка уиски, но Господ ми е свидетел, че имах намерение да спортувам! 3 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега