Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Навръх Трифон Зарезан полицай спира автомобил за проверка. Водачът видимо е употребил алкохол.
Полицаят:
– Господине, Вие сте пиян! Какво консумирахте?
– А бе, пиши ракия! Щото ако ти кажа, че пих "Пино Гриджо Прендо Вините деле Доломити", няма да можеш да го напишеш...

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Една обикновенна сутрин:
- Иване, ставай, че закъсняваш за училище!
- Е, не ми се става бе мамо...
- Трябва да станеш.
- Мога да ти кажа две причини, за да не ходя на училище. Учителите ме мразят и учениците ме мразят. Ако ми кажеш ти две причини, за да отида на училище, ще стана.
- Първо, си на 54 години и второ, си директор.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 20 часа, Ann каза:

Навръх Трифон Зарезан полицай спира автомобил за проверка. Водачът видимо е употребил алкохол.
Полицаят:
– Господине, Вие сте пиян! Какво консумирахте?
– А бе, пиши ракия! Щото ако ти кажа, че пих "Пино Гриджо Прендо Вините деле Доломити", няма да можеш да го напишеш...

Това пиян човек не може да го произнесе!

• Смея се 3
Публикувано:

Аз събирам багаж за Тасос, ама, съм го предвидила за другата седмица, кат се прибере навалицата насам.

И си мисля, как на нашите управници, не им е дошъл на акъла, тоз бизнес модел - да пуснат платено приорити за преминаване през Маказа. Едно коридорче, с парички - който бърза, плаща.  Какви пари ще смъкнаааааат, не е истина.Опашката вчера  е била 5 км.

Туй малко черен хумор.:(((

преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Цели 7 месеца!!! Време е да вдигат още таксите, че бавно се прави тоя милиард 😂

20180902_090308.jpg

А пък тия, да ги ожали човек.

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Утро. В леглото режисьор и млада актриса.
Актрисата, през сълзи:
- Мръсник, не можа ли да ми кажеш още вчера, че си режисьор на анимационни филми?!?

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

- Ти каза на Ани, че е тъпа. А сега, много те моля, като възпитано дете, отиди и ѝ кажи, че съжаляваш за това! - говори майката на петгодишният си син.
- Ани, аз много съжалявам, че си тъпа.

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:

Човекът може да има две приятелки, хайде сега! Даже бих казал, че е доста хитър, защото като се наиграе, ще остане с една... тъща.

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Климент
    • kec
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.