chandni Публикувано: 7 септември, 2018 Сподели Публикувано: 7 септември, 2018 преди 1 минута , Климент каза: Там пише, че всяка 3 та катастрофа е на завой, --> по-логично пътищата да станат само на завои , така ще намалеят катастрофите с 2/3 Напротив... Така ще ги увеличат и ще стане "100% от катастрофите са в завой" 🙂 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 септември, 2018 Сподели Публикувано: 7 септември, 2018 преди 29 минути , Фичо каза: Аз тоя го знам по друг начин Кой, как реагира на хубав виц:Англичанинът - достойно! Французинът - с леко ръкопляскане! Руснакът - ни приема, ни предава! Българинът - "А, аз тоя го знам по друг начин!" Така, така, остава ни да се изпъчим, че не сме като руснака. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 7 септември, 2018 -Ало, Жоре, жив ли си, брато? ....Ама как се напихме вчера , а ?! .... Абе кой беше рожденника ? .... Как така сватба?!? ... Как моята, бе ?!?!?!?? 2 15 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 септември, 2018 Сподели Публикувано: 7 септември, 2018 4 3 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 7 септември, 2018 Сподели Публикувано: 7 септември, 2018 Когато нашенец види жена зад волана, казва: -Тая овца не може да кара, не умее да паркира, прецаква съединителя, амортисьорите, натиска без нужда спирачките.... А когато продава кола: -Запазена е, жена я е карала. Като нова е! 6 7 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 7 септември, 2018 Сподели Публикувано: 7 септември, 2018 (редактирано) преди 4 часа, AlexandraKo каза: Така, така, остава ни да се изпъчим, че не сме като руснака. И без да се пъчим, пак не сме като него Впрочем днес е 7 септември, Добрич празнува Редактирано 7 септември, 2018 от Goal & Boss 2 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) Захладня и започна сезонът на висшата мода - сандали с яке, шорти с чорапогащи, чорапи със сандали.... Редактирано 8 септември, 2018 от Ann 1 5 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 преди 21 минути , Ann каза: Захладня и започна сезонът на висшата мода - сандали с яке, шорти с чорапогащи, чорапи със сандали.... Сандали с плетени вълнени чорапи е хита тази есен и ранната зима. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 На 7.09.2018 г. в 20:03, Еmilia каза: Когато нашенец види жена зад волана, казва: -Тая овца не може да кара, не умее да паркира, прецаква съединителя, амортисьорите, натиска без нужда спирачките.... А когато продава кола: -Запазена е, жена я е карала. Като нова е! По действителен случай, автоджамбазин продава кола: - Колата е запазена, на реални километри, карана е от инвалид, даже си е забравил патерицата в колата.... Оказва се, че някои търговци на коли имат реквизитни патерици за по-убедителни продажби. 2 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 преди 29 минути , traveler каза: Сандали с плетени вълнени чорапи е хита тази есен и ранната зима. Мани,мани -такававакханалия е настаналааааа: 1 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 Последната снимка ме вдъхнови - вълнени с пайети,а за ценители с кристали Сваровски. И да си призная - имам едни сандали, които ми бяха направили такива рани и то Йерусалим,че мъките ми можеха да се сравнят с тези на един пич от тези места.И не мога да опиша изживяването като ги топнах в Мъртво море.След това си купих чорапи и не ми пукаше.Сега ги нося с терлички 😀 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 преди 9 минути , traveler каза: Последната снимка ме вдъхнови - вълнени с пайети,а за ценители с кристали Сваровски. И да си призная - имам едни сандали, които ми бяха направили такива рани и то Йерусалим,че мъките ми можеха да се сравнят с тези на един пич от тези места.И не мога да опиша изживяването като ги топнах в Мъртво море.След това си купих чорапи и не ми пукаше.Сега ги нося с терлички 😀 Ми, начи, си по последните парижки моди.😀 Аз умея да плета , любимо хоби ми е, ама , го правя само за малки човеци и само за подарък. И много пъти съм си мислила, че, ако имам много свободно време, ще сътворя колекция от красиви детски дрешки и ще отворя магазин. А сега, с тия нови моди, ще трябва да има и отдел за чорапи и терлици. За големи човеци и човечки. 3 2 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 Септември е. Хвърляш си вечер едно чаршафче да се завиеш, а сутринта се събуждаш увит като статуята на Тутанкамон. 1 7 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 преди 2 часа, traveler каза: Сандали с плетени вълнени чорапи е хита тази есен и ранната зима. Ами да, летните ботуши може да ги носиш без чорапогащник, ама зимните сандали без терлици как? 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2018 Сподели Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) Как се изкилифещи този свят: летни ботуши и зимни сандали. А колко си беше лесно преди - зимата си вадиш ботушките, лятото -сандалките. Пък сега, не знаеш, как да се обуеш, че да не си демодЕ. Редактирано 8 септември, 2018 от AlexandraKo Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 септември, 2018 Сподели Публикувано: 9 септември, 2018 Средство против комари. 😄 2 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 9 септември, 2018 Зад всяка загоряла манджа стои жена с компютър. Зад всяка загоряла жена стои мъж с компютър. 5 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 Жена ми ме прати за масло и ми каза: "И не забравяй - краварката в левия ъгъл!". Отидох в магазина, а там в левия ъгъл - само алкохол ... 2 6 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 септември, 2018 Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 Сватбената мода също бележи своя пик. Ако сте поканени на сватба и искате да намекнете на младоженеца, че е клошар, най-добре е да го направите така: Когато се присмяха на тоя моден диктатор, че можеше поне да си купи чехли с подходящ размер, обяснението му беше потресаващо: Все пак всичко това си има и хубава страна: на практика става невъзможно в училище някое дете да се присмее на друго, че е облечено като прошляк. Притеснява ме обаче, да не стане така, че да започнат да се присмиват на онези, които не са облечени като прошляци. 1 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 10 септември, 2018 Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 Мъдрости от Фейсбук : “Всеки мъж все някъде е очакван от жената на живота му... И понеже не е ясно точно къде го чака, затова не всеки успява да избегне срещата.“ 1 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 На стената на един познат във Фейса се разви дискусия за някои природни (и туристически) забележителности 5 19 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 10 септември, 2018 Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 преди 13 минути , Фичо каза: На стената на един познат във Фейса се разви дискусия за някои природни (и туристически) забележителности А Момин проход и Момина клисура,кой ли ги е измислил имената на тези села близо до Костенец. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 Надписа на ограда: "Зло куче, веригата е китайска. " 4 6 Връзка към коментар
tch Публикувано: 10 септември, 2018 Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 преди 2 часа, Фичо каза: На стената на един познат във Фейса се разви дискусия за някои природни (и туристически) забележителности Тия са поне леко завоалирани, има си пещера с име Вулвата 3 1 Връзка към коментар
Bore Публикувано: 10 септември, 2018 Сподели Публикувано: 10 септември, 2018 - А чувате ли гласове?- ...(Кажи му НЕ)...- Не, докторе! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега