Polina Публикувано: 11 септември, 2018 Сподели Публикувано: 11 септември, 2018 Искате или не, всички сме в деветия месец... 2 6 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 11 септември, 2018 Сподели Публикувано: 11 септември, 2018 - Представи си, че си сама вкъщи и идват извънземните. Какво ще направиш? - Мусака. На всички им харесва. 4 6 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 12 септември, 2018 Сподели Публикувано: 12 септември, 2018 Хумора е в лаунджа на летище Варна. На едната маса седят двама руснаци и пият вино....две бутилки червено изпиха докато съм тук. На другата са 8американци, те изпиха 3 бутилки вино няколко бири и ако им броим водата.....около 15 литра 🙂 водата не за друго е голямо количество, ами щото единия оповръща всичко и другите се мъчат да заличат следите 😄 добре че са навън у заваля, та май успяха да измият. А аз съм на бира, наздраве 🙂 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 септември, 2018 Сподели Публикувано: 12 септември, 2018 На първия учебен ден (тази година 17 септ): 1 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 (редактирано) Един петък, не почне ли от четвъртък, хич не ми го хвалете. ••••••••••••••••••••••••••••• Като се прибера в къщи кръкнал, всичко е на опаки - кучето ме целува, жената лае.... ••••••••••••••••••••••••••••• Редактирано 13 септември, 2018 от AlexandraKo 6 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 4 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 На 10.09.2018 г. в 14:58, Фичо каза: На стената на един познат във Фейса се разви дискусия за някои природни (и туристически) забележителности "Ей, Уйо" на езика на масаите означава "Хей, ти". Не е майтап, пробвах израза няколко пъти в резервата Масай Мара. На суахили пък "Лама салама" е "Лека нощ" или нещо от сорта. Пробвах да отговоря с "Лапай салама" и пак ми се усмихнаха. Това последното след вечеря с една американка в един лагер в Серенгети. 3 19 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 (редактирано) преди 5 часа, bad kid каза: We are all living in 2018, but Android is always 5+ years behind: 85% of all Apple devices use the latest iOS 11, released on 19 September 2017 14.6% of all Android devices use the latest OS Oreo, released on 21 August 2017 ps. Всъщност революционното е, че единия SIM е на практика eSIM, което ще позволи много по-лесното преминаване от един оператор към друг, но когато се извади от контекста е по-удобно за подигравка Редактирано 13 септември, 2018 от cybersimo Връзка към коментар
KrasiKK Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 (редактирано) На пейка в парка седи дядо, усмихнат, ведър, абе направо щастлив. Изобщо, по вида му се разбира, че човекът е изживял хармоничен и богат живот. Питат го: - Дядо, толкова сте позитивен, кажете, как живяхте, за да достигнете до това състояние? - Много просто! Никога от нищо не съм се отказвал! Като ми се пиеше - пиех, като ми се пушеше - пушех, като ми се приядеше нещо - изяждах го! - А на колко години сте, дядо? - На 38. Редактирано 13 септември, 2018 от KrasiKK 3 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 3 12 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 Това с моркова ме изкърти 😂 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 (редактирано) преди 56 минути , akair каза: Цитатът е от книгата е на Никола Крумов - Междупанелни войни. Отделно пуска писания из фб също... Едно от последните - Сексът невъзможен? Има и блог, но напоследък хич го няма. А котката Ивелина и тя е популярна героиня.. Редактирано 13 септември, 2018 от Polina 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 Кама сутра, е бедна в сравнение с това, което минава през главата на шофьор, докато катаджия му пише акт! 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 Стар евреин, болен, на къде 90 и кусур, иска да си сменя името. РодАта, много учудени, го питат защо, като смятат, че не му остава много живот. Той: -“Намерих една надгробна плоча, да не става зян...” ********************** Същият дядо евреин от горния виц , на смъртно легло. Изведнъж, му замирисва на кюфтенца.Праща внучето в кухнята, че му се дояло. Внучето се връща и вика: -“ Баба не дава, вика, че кюфтетата са за погребението.” 3 5 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 – На каква програма да пусна пералнята? – Развитие на селските райони. Тя ме погледна, след това погледна приятеля си, отново ме погледна и след това пак погледна вече бившия си приятел… Гласова поща: “Телефонът на абоната е в заложната къща.” 3 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 преди 11 часа, FlyTraveler каза: "Ей, Уйо" на езика на масаите означава "Хей, ти". Не е майтап, пробвах израза няколко пъти в резервата Масай Мара. На суахили пък "Лама салама" е "Лека нощ" или нещо от сорта. Пробвах да отговоря с "Лапай салама" и пак ми се усмихнаха. Това последното след вечеря с една американка в един лагер в Серенгети. А на "японски" колиничи уа, означавало някаква покана от мъж към жена, ама кво ли беше....😂 4 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 септември, 2018 Сподели Публикувано: 13 септември, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Zaro каза: А на "японски" колиничи уа, означавало някаква покана от мъж към жена, ама кво ли беше....😂 Разликата е, че горните изрази са си реални на съответните езици. Иначе изрази, които наподобяват някакъв език бол - унгарски (ептен мекечеке), полски (пше те пшибам пшистко гола), японски (насокото яката), двамата братя от Китай Чай Пий Хуй и Хуй Пий Чай и пр. Редактирано 13 септември, 2018 от FlyTraveler 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 септември, 2018 Сподели Публикувано: 14 септември, 2018 преди 8 часа, FlyTraveler каза: Разликата е, че горните изрази са си реални на съответните езици. Иначе изрази, които наподобяват някакъв език бол - унгарски (ептен мекечеке), полски (пше те пшибам пшистко гола), японски (насокото яката), двамата братя от Китай Чай Пий Хуй и Хуй Пий Чай и пр. FlyTraveler, та ти си бил полиглот! 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 14 септември, 2018 Сподели Публикувано: 14 септември, 2018 Аз наскоро гледах "Shaolin soccer" с български дублаж. Докато вървяха имената на актьорите, българският четец изреди първите четирима, после внезапно каза: ...и други. Голямо хилене падна 2 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 14 септември, 2018 Сподели Публикувано: 14 септември, 2018 * Асоциативно от Goal&Boss - На колко градуса да пусна пералнята? - Какво пише на тениската? - Iron Maiden 😄 3 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 2 12 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 17 септември, 2018 Сподели Публикувано: 17 септември, 2018 П.П. Чест и почитания на Христо Стоичков - неповторим е в най-добрия смисъл на думата! 4 1 4 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 септември, 2018 Сподели Публикувано: 18 септември, 2018 3 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2018 Сподели Публикувано: 18 септември, 2018 Да бе, да! Те, селяните пасат трева. Любо нам си кой си, се е объркАл. Верно си е за в Хумор. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 септември, 2018 Сподели Публикувано: 18 септември, 2018 2 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега