Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Лекарски специалности: 1. Хирург - греши само веднъж, като сапьор. Но сапьорът греши веднъж в живота си, а хирургът - веднъж във вашия живот.

2. Анестезиолог - много полезен доктор. Прави така, че да не чувствате нищо. Ако сгреши, още по - добре, вече никога нищо няма да чувствате.

3. Травматолог - много обича спорта. Без шах мат.

4. Рентгенолог - първоначално ви изследва с рентгенови лъчи, после изследва резултатите от предишните си изследвания.

5. Имунолог - крайно мързелив доктор. Прехвърля цялата работа на вашия организъм.

6. Гинеколог - силно ощетени доктори, пациентите им са наполовина на другите доктори. Превърнали хобито си в професия.

7. Съдебен лекар - дори не си дава вид, че лекува някого.

8. Патологоанатом: най - високопрофесионалният доктор. Само той знае с точност какво и защо ви е боляло.

9. Педиатър - жестоки хора. Другите лекари ни атакуват в съзнателна възраст, тези ни отравят най-хубавите дни в живота - детството.

10. Пулмолог - единственият лекар, който не споделя заблудата на своите колеги, че като спреш цигарите, всички болести изчезват.

11. Венеролог - срещите с него са свързани с приятни спомени. Единственият, на когото се плаща за удоволствие, което не ви е доставил той.

12. Микробиолог. Интересува ли ви, какви организми живеят под ръба на тоалетната чиния и на други трудно достъпни места? Не? А той ги познава и по физиономия!

13. Невролог - теоретично може да излекува всичко, без сифилис и счупвания, защото всички болести са от нерви. Практически безполезен - съветва ви да не се нервирате, без да има представа как да го постигнете.

14. Епидемиолог - вирусолог с мания за величие...

• Харесвам 7
  • Смея се 13
Връзка към коментар

Само за мъже:sarcastic_hand:

40489730_1907982862581790_3183136589622542336_n.jpg.36a240334e655a42e861e29ffa70e03c.jpg

Лорд Джон седи в чакалнята на гарата и пуши пура. Към него се приближава един от служителите и го пита:
- Вие знаете ли да четете, господине?
- Струва ми се, че зная.
- Тогава не виждате ли надписа на стената: "Пушенето забранено."?
- Разбира се, че го виждам. Естествено е, че не мога да изпълнявам всичко, което е написано по стените. Ето например, отсреща пише: "Носете сутиени"Триумф!"..

Сър Джон си пиел чая в синия салон, когато през стената влетял автомобил. От него излязъл добре облечен млад господин, който притеснено се заизвинявал.
- А за къде пътувахте? - попитал сър Джон с типичното английско спокойствие.
- Към Лондон. - отговорил смутеният младеж.
- По коридора, третата врата вляво и само напред...

Критично болната лейди Соня казва на мъжа си:
- Поръчах роклята, в която желая да бъда погребана, на шивача Джон Тейлър.
- На Джон Тейлър ли? - пита лордът с ужасена физиономия. - Та този човек е в състояние да провлачи работата с месеци.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Шефът прави оперативка и обявява:
- Зле са нещата. Ще трябва да съкратя един от вас.
- Ааа, шефе, аз съм жена с три деца. Не може.
- А аз съм от малцинствата, продумал тихо циганинът.
- Нали няма мен да съкратите, щото съм мюсюлманин?
- А на мен, шефе, ми остава една година до пенсия...
Тогава всички вперили поглед в последния работник - млад бял християнин, при това ерген. Той се почесал по врата и рекъл:
- Какво ме гледате, бе? В последно време живея с чувството, че съм гей!

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Връзка към коментар

- Джеймс, гледаш ме странно?!
- С две различни обувки сте, сър.
- Всяка сряда ходя така.
- Но днес е понеделник!
- Мили Боже, сигурно изглеждам като пълен глупак...!!!

- Ако първият пол не бие втория пол, значи е трети пол.
Пернишка конвенция.

- Никога не бих се оженил за някоя жена, само заради парите й. А ти, Моше?
- Разбира се, Аврам. Но от друга страна, не е добре, тя да остане стара мома, само заради факта, че има пари.

• Харесвам 4
  • Смея се 5
Връзка към коментар

- Здравейте! Пицария Гордън ли е?
- Не, господине, това е пицария Google.
- Значи съм набрал грешен номер?
- Не господине, Google я купи.
- ДОБРЕ. Тогава моята поръчка е...
- Е, господине, искате ли обичайното?
- Обичайното? Познавате ли ме?
- Според нашия идентификационен регистър за обаждания, в последните 12 пъти сте поръчали пица със сирена и наденица, с дебела кора?
- ДОБРЕ! Това е!
- Може ли да ви предложа този път рикота и рукола със сухи домати?
- Не, мразя зеленчуците.
- Но вашият холестерол е много висок.
- Откъде знаете?
- Чрез ръководството на абонатите. Резултатът е от кръвните Ви изследвания от последните 7 години.
- Добре, но не искам тази пица, вече пия лекарство.
- Не сте приемали лекарството редовно, преди 4 месеца сте купили само кутия с 30 таблетки в мрежата на Фармстор.
- Купих повече от друга аптека.
- Не се показва на кредитната ви карта!
- Платих в брой!
- Но не сте изтеглил толкова много пари според банковото си извлечение.
- Имам друг източник на пари.
- Това не показва последната данъчна декларация, освен ако не получавате доходи от недеклариран източник.
- КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? Достатъчно! Омръзна ми от Google, Facebook, Twitter, WhatsApp. Отивам на остров без интернет, където няма мобилни телефони и никой не ме шпионира.
- Разбирам, господине, но трябва да си подновите паспорта - изтече преди 5 месеца.

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Връзка към коментар
На 13.09.2018 г. в 22:04, Zaro каза:

А на "японски" колиничи уа, означавало някаква покана от мъж към жена, ама кво ли беше....😂

На водопадите Игуасу преди време питам мъжа ми дали иска сандвич с кашкавал и нашия водач вика :"кашкавау, кашкавау! " и се оглежда като обран евреин . "Кашкавао " означавало на гуарани вид отровна змия. Еми смяхме се после. 🙂

• Харесвам 5
  • Смея се 9
Връзка към коментар

И създаде бог мъжа. И му обеща, че ще намира добра, кротка и вярна жена във всяко ъгълче на земята!
И създаде Земята кръгла ...  И се смя, смя , смя ...

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 14
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Мъже, вземайте си красиви жени, че от тях можете лесно да се отървете.

Грозна като те хване - няма пускане.

Съвет от препатили.:)))))

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 3 часа, Фичо каза:

И създаде бог мъжа...

Бил съвсем сам. И Господ му казал:

- Ще ти дам жена - Ева.

И му дал...

Оттам и фразата - "Да не дава Господ!" 
:biggrin: :girl_haha:

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 5 часа, cybersimo каза:

Мъже взимайте си красиви жени, че като ви омръзне да има кой да ви помага...

че с грозната няма кой да ви отмени

Да,ама, както казваше един приятел на младини :” грозните са по -усърдни”....

• Браво 1
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Старият Макдърмот е на предсмъртно легло.

Жена му се доближава, за да чуе последните му думи:

- Да знаеш, Макмилън ми дължи 13 паунда. - казва, задъхвайки се, Макдърмот.

- Тъй, тъй, добре, няма да забравя. - му отговаря жена му.

- А на Макинли дължа 10 паунда... - продължава Макдърмот.

- Ей на, пак започна да бълнува! - си мърмори жена му.

В еврейско училище в час по математика  учителят пита:

- Моше, колко прави две плюс две?

- Две плюс две  прави четири, пет, шест, седем, осем, девет, десет,... - отговаря Моше.

- Чакай, чакай! - прекъсва го учителят. - От мен запомни едно - две плюс две  прави четири, пет, шест, максимум седем! Осем, девет и десет – в арменското училище отсреща!

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Надпис на митницата на влизане в Израел:
"Не се прави на хитър - тук ВСИЧКИ са евреи!"

Жeнa ми e мъдpa жeнa! Дopи ĸoгaтo ce cĸapaмe и нe cи гoвopим, винaги cлeд paбoтa вĸъщи мe чaĸa вĸycнa xpaнa: cyпa, ĸнeдли, ĸoмпoт. Bяpнo, вcичĸo в eднa чиния…

Еврейска фирма печели търг за боядисване на кораб. Пристигат шефовете на фирмата във Варна, подписват договор, вземат аванс и си тръгват. Идват след два дни работници и започват. След месец викат инвеститора за да покажат работата си. Като че ли всичко е наред - корабът е бял, красив, като нов... Подписват акта за изпълнение, евреите взимат останалите пари и след това си заминават. След известно време пускат кораба на вода, той се обръща с другата страна към брега и какво да видят - цялата страна е ръждясала, черна и без нито едно бяло петно. Работодателят в шок, техническият контрол - в паника... Обаждат се на на евреите, веднага да дойдат на дока. Водят ги до кораба и питат:
- Е, каква е тази работа, защо е на половина свършена?!
- Как така - наполовина? Всичко е по договор!
- Да прочетем договора!
- Ето тук пише "Еврейската фирма от една страна, и Варненското параходство от друга страна, се съгласиха да се боядиса кораба...

Когато Голда Меир била министър председател, много се старала да накара Хенри Кисинджър, да даде на Израел приоритет във външната политика. Той и изпратил писмо " Бих искал да ви информирам, че аз съм първо американски гражданин, второ - външен министър на САЩ, и трето - евреин." А тя му отговорила "В Израел четем от дясно на ляво..."

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Elly_A
    • nomad11
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.