Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Една млада жена си вървяла по центъра, когато без да иска настъпила Вълшебното Лайно. Изведнъж се озовала назад във времето – далеч в каменната епоха. Гледа планини, гори, диви животни... Много се уплашила. Тръгнала покрай един поток да търси хора. Вървяла няколко дни, а нощите прекарвала завита с листа и клони. Една сутрин забелязала пушек до някаква пещера. Гладна и премръзнала се затътрила с последни сили към мястото. На входа седял праисторическият човек. Приличал на бизон – едър мъж, брадат, с дълга гъста коса. Чоплел кокали пред огъня. Като видял момичето, скочил с каменната си брадва в ръка:
- К’ва си ти, ма?

- Изгубих се, господине. Моля те, вземи ме да живея в твоята пещера – примолила му се девойката.

- Мах’са от тука, ма – отвърнал грубо ловецът с тежкия си глас.

- Моля те, моля те – ще се грижа за теб, ще пера кожите, ще ти чистя, ще ти готвя, ще поддържам огъня... само ми позволи да остана при теб.

- Не, разкарай се. Не ми трябваш.

- Много те моля, гладна съм и ми е студено. Страх ме е от дивите зверове, не ме оставяй сама!
Праисторическият човек я съжалил и пуснал девойката вътре. Взел си копието, лъка, стрелите и поел на лов. Обърнал се назад, а тя весело му махала. Вечерта се прибрал, носейки на рамо убита сърна. Пещерата била подредена, кожите изпрани, огнището преместено на по-уютно място, така че да се виждат рисунките на стопанина... женската ръка личала навсякъде. В каменната тенджера къкрела ароматна чорба, а в дървената паница имало сок от ферментирали круши. Първобитният човек отрязал единия бут на животното, а тя опекла месото с набрани по-рано подправки и грудки. Пийнали, хапнали (тя му направила забележка да не мляска като свиня). Поговорили си. Гледали с усмивка все още младото рохко небе. Станало късно. Легнали завити под новия козешки юрган. Той захъркал, тя го прегърнала, той се обърнал, тя го целунала. Последвало сношение с мозъчни изригвания. На сутринта ловецът станал рано. Замислен седнал до димящото огнище. Погледнал надолу и казал на себе си: „За това ли си служила, кожена пръчице?! А аз цял живот да чупя костенурки с тебе?!”

• Харесвам 3
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Кръстословица:

Мъжка , ръчно плетена чанта, с девет букви.

Отговор:Дамаджана

Преди можеше да намериш жена, която готви като майка ти.

Сега може да намериш жена, която пие като баща ти.

И малко тъжен хумор:

D16F4269-6BE6-4B89-A83E-3161E3F3A717.png.56ca6bc17fde411657221ef20f599434.png

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

След 4 мастики циганина се замисля,спомени нахлуват в главата му и говори на циганката.Еееххх, да знаеш в трети клас бяха най-хубавите ми 5 години в живота ми!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Написаното по-горе от @AlexandraKo  за интернет, особенно в частта - "Нещо като заедно но всеки е сам" много ми заприлича на  - "Союз нерушимый республик свободных" ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ха-ха, за мен вицът в този виц е каква дълга история е съчинил онзи, който е измислял вица, за да стигне до заветната фраза :grin: :

преди 18 часа, Bozhidar1978 каза:

„За това ли си служила, кожена пръчице?! А аз цял живот да чупя костенурки с тебе?!”

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Жена пуска обява:
- Търся си мъж. Моля пушачи, пияници и женкари, да се присъединят към транзитно преминаващите!
Получава отговор:
- Що не си облечеш светлоотразителната жилетка и не спреш в аварийното, за да не пречиш на движението?

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Това ми напомня на историята, когато бях съвсем млад шофьор моят приятел ме заведе една вечер в 11 часа на едно площадче-паркинг между блоковете, за да ме учи да паркирам. Аз напред-назад, напред-назад, той си трае, гледа да не ожуля някоя друга кола  и дава наставления от типа: "Оправяй се сама, трябва да свикваш". Един сеирджия с голямо любопитство гледаше няколко минути, накрая не издържа и дойде да ме пита дали искам да ми паркира колата. 🤣

Благодарих му и му обясних, че съм корава кака и това, по дяволите, ще се науча да го правя.

• Харесвам 2
  • Браво 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар

https://www.dnevnik.bg/ot_vas/novini_ot_vas/2018/09/27/3317309_diplomaticheski_avtomobil_v_seriia_ot_narusheniia/?ref=home_layer2

Забавното в случая са извиненията 🙂

Интересно е, че някой седи в посолство и отделя време да следи платформата "Гражданите"...

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 28 минути , akair каза:

Интересно е, че някой седи в посолство и отделя време да следи платформата "Гражданите"...

Не е нужно да следиш... 🙂  Ако си регистрираш номера и имаш инсталирано приложението, в момента, в който някой докладва номера за нарушение, ще получиш нотификация. 🙂 Също така, след като докладваният се извини, докладвалият го получава уведомление, че се е извинил и ако приеме извинението, премахват изцепката. 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , akair каза:

https://www.dnevnik.bg/ot_vas/novini_ot_vas/2018/09/27/3317309_diplomaticheski_avtomobil_v_seriia_ot_narusheniia/?ref=home_layer2

Забавното в случая са извиненията 🙂

А ти пък, да не мислиш, че са много заети?

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
23 minutes ago, chandni said:

Не е нужно да следиш... 🙂  Ако си регистрираш номера и имаш инсталирано приложението, в момента, в който някой докладва номера за нарушение, ще получиш нотификация. 🙂 Също така, след като докладваният се извини, докладвалият го получава уведомление, че се е извинил и ако приеме извинението, премахват изцепката. 

Явно приложението е доста лесно за ползване 🙂

24 minutes ago, AlexandraKo said:

А ти пък, да не мислиш, че са много заети?

Все си мислех, че имат по-важни неща, за които да се грижат

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• nomad11
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.