Фил Публикувано: 12 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 октомври, 2018 6 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 12 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2018 На 11.10.2018 г. в 9:25, chandni каза: Вече говорим за мултикултурализъм 🙂 2 10 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 14 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2018 😄 2 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2018 Изпращат наши ТКЗС-рки на обмен в руски колхоз. Рускините любопитстват: - А вьiй план изполнили? - Изполнили, изполнили... - А вам деньги дали? - Ну, дали... Х*й дали! - А нам деньги дали 😞 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 1 6 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 За англоговорящите 7 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 Лили Иванова е видяла 40 правителства, 27 министър-председатели, 12 избори, 13 президенти, 1 световна война, 1 преврат, 2 пъти Велико народно събрание, живяла е по време и управление на цар. Не е певица, а цял държавен архив! 1 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 14 минути , Lirea каза: 13 президенти ??? Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 (редактирано) преди 8 минути , домосед каза: ??? И аз се зачудих на това, та отворих да видя чичко Гугъл какво ще каже по въпроса... От 1946 г. насам се оказаха 13 души, които са били държавен глава на България, поне според Уикипедия... Редактирано 15 октомври, 2018 от Lirea Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 Няма как да се окажат 13. Освен това и бройката на царете не излиза. Лили Иванова е '39 набор. Това прави - двама царе. Някой си е играл да слага random числа и да се прави на интересен https://bg.wikipedia.org/wiki/Президент_на_България Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 На това попаднах азhttps://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_държавните_глави_на_България_(от_1946_г.) За царете не съм гледала. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 Е все пак това е виц, не е урок по история 5 2 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 1 час, Lirea каза: Лили Иванова е видяла 40 правителства, 27 министър-председатели, 12 избори, 13 президенти, 1 световна война, 1 преврат, 2 пъти Велико народно събрание, живяла е по време и управление на цар. Не е певица, а цял държавен архив! Слави Трифонов се беше избъзикал веднъж, че Лили е пяла също на сватбата на хан Крум. Ако това е вярно държавните глави ще се окажат много повече от 13.😂 2 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 (редактирано) преди 2 часа, домосед каза: Лили Иванова е '39 набор. Ти разкри една от най-дълбоко пазените тайни в България! преди 2 часа, neuromancer каза: Е все пак това е виц, не е урок по история Така е, но при готините вицове, тия неща са точни. Редактирано 15 октомври, 2018 от Фичо 1 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 1 час, Фичо каза: Така е, но при готините вицове, тия неща са точни Ти пък разкри най-голямата конспирация в България. Лили Иванова сама си е пуснала тоя виц с един цар, че да си скрие годините 😎 1 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 Събрал Хан Кубрат своите синове и се приготвил да им разкаже притчата за стрелите. Обаче като се огледал, не могъл да ги открие. Викнал на Аспарух: - Аспарух, донеси ми колчана със стрелите! - А къде са, татко? - попитал Аспарух. - А бе, ей там са, до сандъка с плочите на Лили Иванова! Лили Иванова е примата (ударението е на "и", не на първото "а" 🙂) на българската естрада, а Веселин Маринов е кралят на поТ музиката. 😄 1 2 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 14 минути , T.E.Lawrence каза: Събрал Хан Кубрат своите синове и се приготвил да им разкаже притчата за стрелите. Обаче като се огледал, не могъл да ги открие. Викнал на Аспарух:- Аспарух, донеси ми колчана със стрелите!- А къде са, татко? - попитал Аспарух.- А бе, ей там са, до сандъка с плочите на Лили Иванова! Историята продължава: И казал тогава Кубрат на синовете си: - Ха вземете тоя сноп стрели от колчана, па пробвайте да ги строшите, както са всичките заедно! Пробвал първият син - не успял. Пробвал вторият син - не успял. Аспарух взел снопа стрели и храс! - строшил ги! Хан Кубрат (с доловима нотка на отчаяние в гласа): - Аспарух, сине, ти си ебати тъпото добиче! 2 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 Преди 1 час, домосед каза: Ти пък разкри най-голямата конспирация в България. Лили Иванова сама си е пуснала тоя виц с един цар, че да си скрие годините 😎 Спомням си лафовете на Шкумбата от 80-те, в които се разказваше как Борис Годжунов отишъл на екскурзия в Египет, влязъл в една пирамида, една мумия се изправила и го попитала: - А бе, още ли пее Лили Иванова. Та след като прИмА(?)та на българската попмузика още тогава е била в категорията "още ли пее", сигур е била и част от екипажа на Магелан, можем да я приемем в нашето скромно общество, но в категорията "пътници във времето", докато ние сме само пътници в пространството. 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 1 минута , Zaro каза: Спомням си лафовете на Шкумбата от 80-те, в които се разказваше как Борис Годжунов отишъл на екскурзия в Египет, влязъл в една пирамида, една мумия се изправила и го попитала: - А бе, още ли пее Лили Иванова. Та след като прИмА(?)та на българската попмузика още тогава е била в категорията "още ли пее", сигур е била и част от екипажа на Магелан, можем да я приемем в нашето скромно общество, но в категорията "пътници във времето", докато ние сме само пътници в пространството. И на мен ми беше интересно - При колко фараона е живяла Лили Иванова, и верен ли е слуха, че тя и Тина Търнър са пели на сватбата на Нефертити и по-късно на бала на синът и - Тутанкамон? 1 4 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 11 минути , Костов каза: И на мен ми беше интересно - При колко фараона е живяла Лили Иванова, и верен ли е слуха, че тя и Тина Търнър са пели на сватбата на Нефертити и по-късно на бала на синът и - Тутанкамон? Не на бала, а на сватбата му. С Шер. 5 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 16 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 Домашна прислужница иска повишение на заплатата. Съпругата не е съгласна и пита: - Мария, защо искаш повишение? - Госпожо, има три причини за това. Първата е, че гладя по-добре от вас. - Кой ти каза!? - Вашият съпруг, госпожо. - Ха, така ли!! - Втората причина е че готвя по-добре от вас. - Глупости, кой ти го каза? - Съпругът ви. - О-о-о, така ли каза – заявила съпругата ядосана. - А третата причина е, че съм по-добра в леглото от вас. Съпругата много ядосана през зъби казала: - И това ли ти го каза съпругът ми? - Не, госпожо, градинарят ми го каза. - Колко точно искаш да е увеличението? 11 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 2 часа, bad kid каза: А после разправят, че немският език бил сложен. 😄 3 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 - Аврам, защо си тъжен? - Синът ми се жени. - Е, и? И други синове се женят! Как се казва булката? - Росен. - Даааа, това определено не е еврейско име ... 1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега