Lirea Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 (редактирано) Че кое да му е сложното на немския? Химикалка е Kugelschreiber. Химикалката на капитана е Kapitänskugelschreiber, но ако той работи в Дунавското параходство, нещата започват да стават сложни - Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreiber. Тази химикалка е напълнена с мастило Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertinte. Магазинът, в който се продава такова мастило, е Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertintenfachgeschäft. Този магазин вероятно си има и управител Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertintenfachgeschäftsführer. 81 букви и това не е краят. И малко стари, но златни хумористични уроци тук, тук2, тук3 и за по-напреднали тук. Редактирано 17 октомври, 2018 от Lirea 2 12 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Ich verstehe dich nicht! 😄 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 (редактирано) Редактирано 17 октомври, 2018 от aleksandrina 4 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Японците отвръщат на удара (стадион Локомотив в жк Надежда) 3 16 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 19 минути , cybersimo каза: Японците отвръщат на удара (стадион Локомотив в жк Надежда) Май е станал по-приятен! 4 Връзка към коментар
akair Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 “Селска чест” гостува на Хирошима 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Валар Моргулис 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Няма да си играем на дребно. Македонците загубиха битката: 1 12 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 На Луната ли са ги екстрадирали? 😄 1 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 3 13 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Канцлерът на Австрия - Себастиан Курц - е много спорна личност. Според българите например една буква във фамилното му име е излишна. В Сърбия - напротив - считат, че една буква липсва. Кратка хроника на управлението в КНДР: Ким Ир Сен Ким Чен Ир Ким Чен Ун Ким Кардашиян Това гърците са много бамбашка народ! Отидат момчето и момичето в църквата, кажат на дядо поп по едно „Не!“ и хайде - оженени! When in Rome, do as the Romans do. Превод в ефир: Когато си в Рим, дръж се като циганин! Ако имаш две ризи, дай усмирителната на ближния. 2 1 8 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 преди 8 часа, Goal & Boss каза: When in Rome, do as the Romans do. Превод в ефир: Когато си в Рим, дръж се като циганин! Е, в интерес на истината, за да се получи този смисъл, трябва да се добави една буква. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 На 15.10.2018 г. в 22:03, Костов каза: При колко фараона е живяла Лили Иванова, и верен ли е слуха, че тя и Тина Търнър са пели на сватбата на Нефертити и по-късно на бала на синът и - Тутанкамон? На 15.10.2018 г. в 22:14, Goal & Boss каза: Не на бала, а на сватбата му. С Шер. Абе смешно ви е на вас , ама ... ... аз вече бях гимназистче, когато кака ви На 15.10.2018 г. в 22:03, Костов каза: Тина Търнър имаше някакъв застой в кариерата си и беше дошла в България за участие в новогодишната програма на БНТ и няколко концерта в София, Бургас и като че ли Пловдив. Имаше тогава един лаф, че за разлика от слънцето, звездите изгряват на запад и залязват на изток (което не се оказа вярно за кака Тина) А пък тогава вече бившият съпруг на Лили Иванова - Янчо Таков - взимаше интервю от Тина Търнър в предаването "Всяка Неделя" : А с първата си заплата като стажант-механик в сервиза за камиони на "Инжстрой" пък си купих билети за филма "Лунатици", за ролята си в който младата На 15.10.2018 г. в 22:14, Goal & Boss каза: Шер. получи Оскар ... 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 10 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 4 9 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 Срещат се двама приятели. Единият нещо не е в настроение: - Ще се развеждам. Не се разбираме нещо с жената... Минало време. Срещат се пак. Оня вече весел: - Какво стана? Разведе ли се? - А, не. Повреди се компютърът. Седнахме с жената, пийнахме, поприказвахме... тя не била лош човек. 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 Чужденец: Where you from? Аз: Bulgaria. Той: "Оооооо , Loko Sofia, nice!" 14 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 1 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 Някои от добрите локо поопадения: http://inlife.bg/от-софия-до-хирошима-локо-софия-го-има/ И няколко от фийда: Тази е доста груба: Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 2 5 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 19 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2018 Стар, но златен: Пътува си в трамвая евреинът Изя и си зяпа през прозореца. Този го познавам, този го познавам, а ето този не го познавам.... Хммм, върви си такъв доволен, държи букет цветя. Кой ли ще е този ? Я да поразсъждаваме логично. В нашия град евреите могат да работят или в търговията, или в театъра. Аз работя в търговията и не го познавам, следователно работи в театъра. Но тогава накъде е тръгнал - за репетиция е късно, а за спектакъла е рано. Вероятно отива при любовницата си. При коя ли отива ? В града има три , които стават за любовници - Сара, Фира и жена ми. Любовниците на Сара ги познавам, при Фира в момента отивам аз, значи той отива при жена ми. Жена ми си има три любовника - нейният началник, моят началник и някакъв Сашо. Отива Изя при човека, приближава се така и казва: - Здравей, Сашо ! - Откъде ме познавате ? - Ами аз току-що те изчислих.... Ето защо се учи математика в училище - за да се развива логическото мислене 🙂 9 13 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 19 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2018 2 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2018 Не искам да се заяждам, но познавам мнозина стари алкохолици и нито един стар веган. В ресторант: - Извинете, дали още работи тук келнерът на когото поръчах? 2 12 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2018 преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Не искам да се заяждам, но познавам мнозина стари алкохолици и нито един стар веган. Както се пее в старата кънтри песен: ... and the doctors tell me to slow down... ... and I tell them that there are a lot more old drunks than old doctors... 1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега