Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Нещо като разказ с неочакван край  🙂

Ами, един лекар-диетолог от Медицинска академия и също така доблестен и активен член на Световната здравна организация, получава, значи, задачка във връзка със застаряването на нацията, да проведе серия лекции из провинцията относно здравословното хранене.

Пристига човекът в някакво село, прави организацията и вечерта в някогашния салон на някогашното читалище се събират всички дядовци и баби да чуят какво ще разкаже умният млад доктор.
И чете докторът лекцията си за здравословното хранене:
…. И така, господа селяни, вие, вярно, копаете, сеете, берете разни плодове и зеленчуци, но гледате и животни! Лошо! Защото месото е вредно. Особено „червеното“ месо и тлъстото свинско. Много е вредно! От него в кръвта се повишава „лошият“ холестерол и… т.н.
От последния ред се провиква 90-годишен дядо:
– И краката мръзнат!
Лекторът поглежда изненадано към задните редове, но продължава:
– Кръвоносните съдове се задръстват, сърдечните клапи се натоварват двойно… и т.н.
Дядото отзад пак се провиква:
– И краката мръзнат!
Докторът вече приключва лекцията си:
–  А всичко това води до какво? Значи, това води до ранно остаряване на организма… и т.н.
Дядката не мирясва:
– И краката мръзнат!
Накрая лекторът не издържа:
– Добре бе, дядо, какво общо имат тук краката и измръзването им? Обясни, хайде!
– Еееми то… щот’ месото, таквоз… Ми аз съм на 90 години и вечер като се намаам със свинско на вечеря, и през нощта кат’ ми стане оня ми ти х@й, дръпва ми одеялото нагоре… И краката ми мръзнат!!

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Връзка към коментар

Прибирам се сутринта от кръчмата, влизам в къщи и какво да видя - в антрето - чужди мъжки обувки!?! Влизам в спалнята и го пребивам. Тъкмо да почна и жената и гледам - тя не била мойта ...
Абе хора, заключвайте ги тия врати, бе! 

• Харесвам 1
  • Смея се 14
Връзка към коментар

- Тази маска ще ми помогне ли да се запази свежестта и еластичността на кожата?
- Генади, нямаме друга на строежа! Взимай я, взимай електрожена и отивай да заваряваш!

- Страхотна татуировка имаш - хлебарка с копие. Какво символизира?
- Това е скорпион ве..

Майстор боядисва тавана на коридора в лудницата. Идва един от лудите при него и го пита:
- Майсторе, здраво ли държиш четката?
- Да! 'Що?!
- Добре, 'щото ще взема стълбата...

Редактирано от georgiev
  • Харесвам 4
  • Смея се 10
Връзка към коментар

–Бабо,всички ми казват,че съм смотльо!
–Не ги слушай, баби! Я се виж - сакото в панталонките, панталонките в чорапките, върху чорапките-сандалки! Убавец.....

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Връзка към коментар

"Задава се сезона на настинките, гриповете и прочие гадости. За да не ви е гадно, внесете малко магия - преди да кихнете си слагайте малко брокат в носа. Вече не сте болни, вече сте феи!"

Жена отива в църквата на изповед.
– Отче, съгреших със свещеника от съседното село!
– И защо трябваше да ходиш чак в съседното село?

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Катаджия спира автомобил за проверка. 
Документите са изрядни - книжка, талон, технически преглед, ГО, винетката - всичко е ОК. По автомобила също - фарове, мигачи, стопове, гуми, даже течността за чистачките. Катаджията проверява  също за  пожарогасител, аптечка, отразителна жилетка - и там всичко наред .... 
Накрая водачът плахо пита:
- Сега мога ли да тръгвам вече?
- Тръгвай, щом нямаш сърце! 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.