aleksandrina Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 5 17 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 Това пиле имаше голямо желание да се качи на полета за Бора Бора 🙂 Заснето на летище Раятея, Френска Полинезия. 11 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 (редактирано) На брега на замръзнало езеро през нощта стои рибар и лови риба. По едно време чува глас: - Тука риба няма. Огледал се, огледал се и продължил риболова. След малко същият глас му проговаря: - А бе, аз нали ти казах, че тук риба няма да хванеш. Ядосан човекът пита: - А ти кой си, че знаеш? Гласът весело му отговаря: - Аз съм директорът на ледената пързалка. ****************************************************** Ранно утро. Мъж и жена седят в кухнята и пият кафе. Жената казва с нежен глас: - Скъпи, ти не си забравил, че скоро е осми март, нали? Мъжът /попарвайки се с кафето/: - Какво, пак лиииииииии???!!! ****************************************************** Мъж се връща от екскурзия в Италия и показва на жена си снимки. Стигайки до кулата в Пиза, жената казва: - Знаех си, че и там ще се напиеш! Редактирано 7 декември, 2018 от AlexandraKo 6 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 (редактирано) Попитали радио Ереван: - Ако нямаме календар, как да разберем, дали наближава Коледа в България? Радиото отговорило: - Ако прасето квичи от ужас, значи е скоро! ***************************************************** Въпрос към радио "Ереван": - Ако кучето ми лае на задната врата, а жена ми звъни на входа, на кого от двамата ще трябва да отворя първо? Радиото: - На кучето - то поне ще спре да лае ... Редактирано 7 декември, 2018 от AlexandraKo 4 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 (редактирано) На бракоразводен процес съдията пита жената: - Ако вашият съпруг престане да ви нарича стара крава, ще оттеглите ли молбата за развод? - Да! Съдията към съпруга: - Вие, ще наричате ли жена си крава? - Не! - Делото се закрива.... - отсича съдията и става. Мъжът към жената: - Ставай да си вървим вкъщи, докато не съм те треснал между рогата... ********************************************************* Патрулка на околовръсното спира стар раждясал джип (Киа) за превишена скорост (10 км над допустимата) . - Ко прайм - фиш или по едно кафе? - Ами, ще почерпя! - Ей там на паркинга има барче - с повече захар! Забързан - на барманката: - Две кафета в пластмасови чашки с повече захар. - За вас ли са? - Не, за полицайте отсреща. - Заповядай, 60 лева! Редактирано 7 декември, 2018 от AlexandraKo 2 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Въпрос към радио "Ереван": - Ако кучето ми лае на задната врата, а жена ми звъни на входа, на кого от двамата ще трябва да отворя първо? Радиото: - На кучето - то поне ще спре да лае ... Въпрос за мъже: кой ви обича повече, жена ви или кучето? Ако заключите жена си или кучето в мазето и отворите след половин ден, кой повече ще се радва да ви види? 2 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 Ще умра от смях. Бордвам се в момента на Раян полет Копенхаген-Станстед. На "приорити" опашката има 120 човека. На "бедняшката" опашка - 40 човека 🤣 Беше ясно, че предвид новата багажна политика приоритито вече няма да е никакво приорити, ама чак пък такова изкривяване на понятието... 6 1 11 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 6 1 22 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 Това горното ми напомни на един от най-любимите ми колажи , а именно израженията на Лендъл, докато наблюдава мачовете на Мъри : 6 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 Специален модел "Магеланска" ютия 🙂 7 12 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 6 1 18 Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 Незнам дали ви е попаднало, но това може официално да се превърне в химн на Раян 🙂 https://www.facebook.com/158001731020471/posts/1137453243075310/ 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 преди 2 минути , saved_ каза: Незнам дали ви е попаднало, но това може официално да се превърне в химн на Раян 🙂 https://www.facebook.com/158001731020471/posts/1137453243075310/ Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 Поправям линка към химна на Раян 🙂 7 1 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 декември, 2018 Сподели Публикувано: 9 декември, 2018 Казвал съм Ви да сe държите с дамите, така както с майките си, но нямах предвид да им искате пари. 2 15 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 9 декември, 2018 Сподели Публикувано: 9 декември, 2018 (редактирано) Когато воайорстваш в току що открития Фб профил на г-жата на сина ти 🙂 Милост, само да не ми го върне... Редактирано 9 декември, 2018 от Asterisk 1 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 4 12 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 15 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 3 11 Връзка към коментар
funny Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 9 минути , vencide каза: Не те познавам , ама подозирам че си женен 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега