Polina Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 Пиян сватбар към оркестъра: - Искам да ми изпеете песента „Кольо шиба Радка"! След известен потрес, кратко объркване и бърз спор оркестърът обявил: - А сега ще изпълним песента „Кой уши байрака"! 2 12 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 Не бях се замислял, че в християнската религия дълбоко е залегнала шуробаджанащината 😄 1 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 Видяно в клюкарника Учителката :- Николайчо, в съчинението си написал, че харесваш едно момче от нашият клас и то даже те е целунало? Искам да знам истина ли е това?И в този момент Николайчо разбра, че да преписва от Мимето е лоша идея 4 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Днес направих едно добро дело. Разхождам си аз питбула, и по едно време гледам как един мъж гони маршрутка. Пуснах кучето - успя да хване маршрутката.... ******************************************************************** Не изкарах Нова година никак зле. Прибрах се вкъщи с чужди обувки, и дистанционно от телевизор вместо мобилния. ********************************************************************* Евреин и арменец завели дело един срещу друг. Делото се проточило, периодично клонило, ту в полза на единия, ту в полза на другия. След няколко години делото приключило - осъдили съдията на 10 години ефективно. 2 14 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) В бара влиза тъжен мъж и бързо изпива няколко уискита. - Какво става? - пита го барманът. - Скарахме се с жената и тя каза, че цял месец няма да ми говори. - Е, и? - Ами месецът изтича утре. *************************************************** Как да свалите жена, само с едно изречение. Задавате въпроса: - Извинете, имате ли да ми развалите 1 милион? Редактирано 4 януари, 2019 от AlexandraKo 2 11 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 -Добър ден, едни кори за баница! -"ФАМИЛИЯ" ? -Петрова...!! 1 12 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 - Как глезите мъжа си? - Понякога си мълча. 2 8 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Баба и внучка на летището. - Бабо, чакай ме тук, ще отида да се чекна! Бабата: - Ти, баба, само тук дето не си се чекнала.... 1 8 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Вчера беше велик ден! Китайците направиха опит да кацнат на луната, а ние да пуснем тол-системата. Китайците успяха... 5 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Вървят ли двама На дълъг път И път да няма Ще го платят (Текст: АПИ) 5 20 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 3 1 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 1. Когато починал Майкъл Джексън, новината бързо се разпространявала. Влиза един пич в една кръчма в Перник и още на входа съобщава: – А, бе, знаете ли кой умре? Всички казали – не. – Е па, умре Майкъл Джексън! А Вуте станал от една маса разтревожен и казал: – А Миле Китич добре ли е?!… *************************************************** Перничанин вървял през пустинята без капка вода. Накрая видял 1 оазис и един змей до водата. Събрал всички сили и смелост и почнал да се бие със змея. По едно време змеят го попитал: – Какво искаш ти, бе? – Да пия. – Ми пий, бе, що се биеш!? 1 12 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 - Скъпа, честит рожден ден! Подарявам ти ваучер за курс по добри обноски. - Еваларка ти бичим, копеле! ***************************************************************** Едно еврейче пита друго: -На теб майка ти, какво ти продаде за рожденият ден? 1 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 Качиха ли вече електронните винетки в Zamunda? Мерси. 2 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 Ако искаш мъж който те слуша и те води в посоката която искаш, качи се в такси 🙂 3 Връзка към коментар
funny Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) Джинджифил и трябва на тая държава,бе! Д-ж-и-н-д-ж-и-ф-и-л Ето и линка : https://www.puls.bg/bio-produkti-c-41/dzhindzhifilt-goni-bolkite-v-grloto-n-26344 Пък може и да има други ползи , ама аз зациклих на противоправителствения ефект ! Редактирано 5 януари, 2019 от funny 4 12 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 Младежа точно отговаря, но май остана неразбран, защото питащата му благодари! 🤣 2 2 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) Обява: Продава се дамска чанта Луи Вюитон, намалена от 82 на 62 лева.:)))))))))))))))))))) Производител:Луи Вюитон / минАла тази чанта, покрай ЛВ по околвръстното шосе/😂 Не мога да го копна, ето линк за самата обява. Обърнете внимание на “ от най-качествени материали - екокожа, ековелур.....” Редактирано 5 януари, 2019 от AlexandraKo 4 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) Мъж звъни в "Топлофикация": - Пичове, недейте да ми изпращате повече от тези вашите заплашителни писма, че ще ви извадя от семейната томбола. - Каква семейна томбола, бе?!-Ами пускам всички сметки в един буркан, после разбърквам и която извадя - нея плащам. ................ - Мили сине, Мъчно ни е за теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да прекопае лозето, няма кой да засади картофите... - Мила мамо, И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене - Мили сине, С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха. - Мила мамо, Каквото можах да направя - направих. Картофите трябва да засадите сами! Редактирано 5 януари, 2019 от Таньо 3 2 16 1 Връзка към коментар
bico Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 Прибира се в къщи пиян мъж. Жена му го чака с точилката.- Къде ходиш до сега бе мръсник такъв?- Миче......на гробищата бях !- що ? кой е умрял ?- Миче, няма да повярваш. Там всички са умрели ! По повод Богоявление беше поставен нов рекорд. След като попа по погрешка хвърли Ролекса си, вместо кръста, във водите скочиха около 2000 души! 1 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега