Тони Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 - Абе, как е правилно да се напише - "педераси" или "педерасти"? - А... не знам. Аз обикновено пиша "уважаеми колеги"... 2 17 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 Въпреки огромната популярност на името Иван, аз лично нямам много приятели с това име 🙂 Та затова си позволявам лека шегичка 😄 Вървял Иванушка из гората и стигнал до къщичката на кокоши крака. Там го срещнала Баба Яга. Напоила го, нахранила го и го пита: - Е, Иванушка, как предпочиташ да спиш - с мен, с дъщеря ми или сам? - Какви ги говориш, бабо? Ти си на 400 години, дъщеря ти е сигурно на 200! Сам ще си легна! На сутринта се събудил, а насред колибата стои прекрасна девойка: - Коя си ти? - попитал Иванушка. - Аз съм Василиса Прекрасна, дъщерята на Баба Яга. А ти кой си? - ГЛУПАК, Глупак, глупак... 5 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 (редактирано) преди 21 минути , Niceday каза: ...На сутринта се събудил, а насред колибата стои прекрасна девойка: - Коя си ти? - попитал Иванушка. - Аз съм Василиса Прекрасна, дъщерята на Баба Яга. А ти кой си? - ГЛУПАК, Глупак, глупак... И тогава отчаяната Василиса Прекрасна отишла при Змей Горянин, където била приятно изненадана, че той не само е триглав, но и ...18+ Спойлер ... много интелигентен! (а вие какво си помислихте? ) Редактирано 7 януари, 2019 от Фичо 2 15 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 преди 58 минути , Фичо каза: И тогава отчаяната Василиса Прекрасна отишла при Змей Горянин, където била приятно изненадана, че той не само е триглав, но и ...18+ Покажи ... много интелигентен! (а вие какво си помислихте? ) Въобще не натиснах спойлера 18+ Честна дума. 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 3 12 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 (редактирано) преди 3 часа, stanislavpp каза: На тия летни джанти ако е сложил зимни гуми - такава глоба ще му шибнат, че ще му се завие свят! Редактирано 7 януари, 2019 от Goal & Boss Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Огромен мъж влиза в магазин и започва да мери обувки. Всички размери се оказват малки. Накрая носят номер 49,но и те не стават. Продавачката казва: -Извинете,но след 49 номер почват куфарие. 2 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 От социалните мрежи 5 16 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 преди 11 минути , Тони каза: Добре, че хартиената ми е до края на месеца. Дано го оправят до тогава този бъг :))) 1 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 - Скъпи, днес съм в отлично настроение и много щедра, какво искаш от мен в леглото? - Я метни още едно одеало, че е кучи студ! 2 1 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 1 4 1 7 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 Звъни се на вратата. - Кой е? - Костадинова съм. От горния етаж. - Да? - Заради моя Гошко идвам. Дето ви счупил фара и мигача на колата с топката. Казал сте, че ще му, нали, майката, ако не ги плати. - Така? - Ами... Няма да плати. 1 23 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 преди 6 минути , Childish каза: - Костадинова съм. От горния етаж. Все още се намират и съвестни и коректни хора ... 3 1 6 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 1 1 11 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 преди 57 минути , Bozhidar1978 каза: След това защо имало насилие Връзка към коментар
traveler Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 преди 3 часа, stanislavpp каза: Извинявай,че се усъмних и проверих...🤣😄 1 4 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 10 януари, 2019 Сподели Публикувано: 10 януари, 2019 Кондуктор от БДЖ, който бил преживял катастрофа с влак, бил в отпуск. Седял си пред телевизора с децата и решил да включи чайника, за да свари чай. След 10 минути чайника започнал да свири като локомотив. Кондукторът скочил, взел чайника, ударил го три пъти в стената и го хвърлил през прозореца. Децата казали: „Тате, какво правиш???” Кондукторът отговорил: „Деца, такива гадини се убиват докато са малки!!!” 1 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 10 януари, 2019 Сподели Публикувано: 10 януари, 2019 3 1 1 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега