Гост Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 (редактирано) преди 17 минути , Костов каза: Взето от клюкарника: А ако някой напише "роман" каква ли къща ще спечели?!? 😉 😄 Всъщност, историята е истинска - разказваха я тук веднага след публикуването й 🙂 С един коментар - при такса за участие $15 и 100,000 участници - едно не чак толкова трудно-постижимо число, те реално пак ще си я продадат, а при 200,000 участници - икономика в действие. Цитирам по памет - слушах историята по радиото... Редактирано 24 януари, 2019 от Гост Връзка към коментар
Брани Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 преди 25 минути , Тони каза: Евалата на маркетинга на Озон - яко в десетката 🙂 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 'Тате,вярно ли е,че социалните мрежи прецакват мозъка? – LOL,дъще,WTF?' 1 10 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 1 15 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 17 минути , Gentleman Basta каза: Хм, тоя кретен хабер си няма, че благодарение на "tapite programisti" той има възможност/къде да си изкаже "умните" мисли. 2 3 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Предполагам че вече сте разбрали за есето... 1 4 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 13 минути , Тони каза: Или иначе казано: Карта на областите, където са останали истинските българи. П.П. В бяло са, да не се объркате 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 14 минути , Тони каза: Забравил е чесъна... Противогрипно де:))) 1 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 39 минути , AlexandraKo каза: Забравил е чесъна... Противогрипно де:))) А може ли абукаду с чесън? 1 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 19 часа, Тони каза: както и 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) ЕСЕ-то в развитие - градинката Св. Седмочисленици Редактирано 25 януари, 2019 от Фичо 3 1 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 20 минути , Фичо каза: ЕСЕ-то в развитие - градинката Св. Седмочисленици Викаш - пишат ли, пииииишат! Абе, т’ва с есето, шега ли е или е истина? Че не видЕх банкова сметка, за парите.Или, туряш всичко в плик - есето, мангизите и пращаш на бабата. Която трябва да събере 68000 плика с есенца и парички. Че много не се задълбочих, щот не смятам да пишаАма, питам за един прЕАтел. 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Има си извинение човекът 2 13 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 -Добър вечер, ние сме Свидетели на Йехова! -Добър вечер! Заповедайте, влезте, тъкмо ще пием по едно вино! -Ма... ние не пием! - Нищо, вие ще сте свидетели! Аз ше пием... 6 11 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Старозагорската гара в началото на лятото. Един чичка седи на малко столче, пред него две кофи с бели и червени рози, продава ги: - Ееекстра бели, чИрвени розии! Ароматни, красиви, за хубавите дамии! Задава се забързана една мома. Пътьом: – Ииии! Много са ти хубави чИрвените рози, чичее! Той: - Аааа и белитИ сЪ! И белитИ сЪ! Тя, подминала вече, забавя лееко крачка: - Оф... ми и@е ми сЪ, ма бързам за влака, бее! 3 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 преди 2 минути , iaia_mama каза: Старозагорската гара в началото на лятото. Един чичка седи на малко столче, пред него две кофи с бели и червени рози, продава ги: - Ееекстра бели, чИрвени розии! Ароматни, красиви, за хубавите дамии! Задава се забързана една мома. Пътьом: – Ииии! Много са ти хубави чИрвените рози, чичее! Той: - Аааа и белитИ сЪ! И белитИ сЪ! Тя, подминала вече, забавя лееко крачка: - Оф... ми и@е ми сЪ, ма бързам за влака, бее! Да мЪ прощаватИ, ама действиЙетУ сЪ развива на варнИнската гара и е само финалната част (и то леко попроменена) на мноого стар соц виц, в началото на който на плажа младата курортистка И-лена от РусИ, сЪ запознава с варнИнския "гларус" И-мил... ...Вицът се разказва поне десетина минути, мързи ме да го напиша целия 😄 4 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 12 часа, AlexandraKo каза: Абе, т’ва с есето, шега ли е или е истина Не само, че е истина, но вече има и победител. Твоя прЕАтел изпуснА влака. 2 7 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Да не остана назад с ЕСЕ и аз. 😂 2 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 преди 1 час, Фичо каза: Не само, че е истина, но вече има и победител. Твоя прЕАтел изпуснА влака. А,стига бе!Таман беше решил да я зима таА къща и са го предварили.Тюююх,тюх😂 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Аз пак да оспамя темата, ама много се кефя, когато кврталният ми отбор по ръгби Локо-София отбележи есе 🙂 2 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега