AlexandraKo Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 (редактирано) Еми,прав е бако!Стрината да си земе бележка😂 Редактирано 26 януари, 2019 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 Истинската любов е погубила мнозина, френската - НИКОГО! "чиновническо- народно творчество" /прочетено в тоалетната в сграда на държавната администрация в София/ 3 7 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 1 час, Еминко каза: Истинската любов е погубила мнозина, френската - НИКОГО! "чиновническо- народно творчество" /прочетено в тоалетната в сграда на държавната администрация в София/ Вярно е, но един Президент без малко да загуби поста си заради френската. 😄 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 9 3 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 6 минути , master_of_germs каза: Ми, да, народните мъдрости се осъвременяват...Остава и някой да ги слуша... Вчера, много невъзпитано се вторачих в един,добре изглеждащ господин, със сако и големи обици и на двете уши.😲Не че съм против, изненадах се. Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 1 час, master_of_germs каза: Асоциативно от мечовете 😄 Наближава Нова година. Бащата на Пепи е притеснен. Преди три години на Новогодишното тържество синът му се яви като Пепеляшка, на следващото празненство, като Снежанка, а на последното, като Спящата красавица. Пепи идва при баща си преди празника: - Тате, за тържеството ще ми купиш ли щит? Родителят с облекчение: - Да, моето момче! - А меч? - Да, разбира се! - Тате, а броня може ли? - Естествено, юначето ми! Кой ще бъдеш - смелият крал Артур? - Не! Зина - принцесата воин. 2 12 Връзка към коментар
bori Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 Мъжът се мушва под завивките и нежно и страстно прошепва в ухото на жена си: - Без гащи съм ... Жената отговаря: - Остави ме да спя... Утре ще ти изпера няколко чифта... 1 12 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 Статус на доктор в социална мрежа: ИСТИНСКА РАКИЯ Е ТАЗИ С КОЯТО МОЖЕШ ДА СИ ЗАПАЛИШ БИОКАМИНАТА! ЕТО ТАКИВА ПОДАРЪЦИ МИ СЕ НОСЯТ ОТ ПАЦИЕНТИ ! 😄 1 1 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Нов глагол в българския език - брекзитирам (брекзитираш, брекзтитират и н.) - сбогувам се, но не си тръгвам. Например, Гошо пожела прятна вечер, разцелува домакинята, но продължи да брекзитира около останалите 200гр ракия на масата! 3 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) преди 2 часа, Zaro каза: Нов глагол в българския език - брекзитирам (брекзитираш, брекзтитират и н.) - - В развод ли сте? - В брекзит сме. - ??? - Ми от две години си е затръгвала и все не си отива... Редактирано 29 януари, 2019 от Фичо 3 11 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Австралия. Женско кенгуру подскача като лудо. На всеки 100 метра се спира и от торбата му се показва малко пингвинче, което повръща като разпрано. В същото време някъде из Антарктида, малко кенгуру стои измежду група пингвини. Трепери, киха, кашля и от време на време нервно промърморва: - Баси и и тъпите програми за обмен на студенти... 4 12 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 30 януари, 2019 Сподели Публикувано: 30 януари, 2019 4 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 31 януари, 2019 Сподели Публикувано: 31 януари, 2019 Делфините наистина са много умни същества. Някога да сте виждали делфин с ипотечен кредит? ...именно. *** Хората винаги се делят - на червени и сини, на бели и черни, на Левски и ЦСКА, на леви и десни, на хомо и хетеро. Според мен хората се делят само по един признак - на такива, които имат и такива, които нямат у дома си апарат за мерене на кръвно налягане... 😉 *** На третия ден от пътуването си с влака Москва- Владивосток, жител на Люксембург полудя. 2 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 31 януари, 2019 Сподели Публикувано: 31 януари, 2019 що е полудял? Връзка към коментар
the7endless Публикувано: 31 януари, 2019 Сподели Публикувано: 31 януари, 2019 преди 5 часа, bad kid каза: що е полудял? Сигурно щото пътуването с влак между два Люксембургски града е към час-два, ако се случи бавен влак 🙂 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега