Diant Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 На гарата съм. Един мъж се развикал: - Вестници, списания, еротика, хороскопи, вицове.... Спирам го и му подавам двулевка: - Вицове, моля!Продавача погледна банкнотата, прибра я в джоба и започна: - Та значи, прибира се един мъж от командировка.... Изумена си мисля: - Божкеееее, добре, че не казах "еротика"!!! 2 9 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 14 часа, bad kid каза: В интерес на истината, британците няма какво да се подиграват на Мей. Не тя реши да излизат от ЕС, те самите го направиха. А тя в цялата бъркотия след гласуването се съгласи да заеме овакантения премиерски пост и да вади горещите кестени от огъня, с ясното съзнание, че това ще ѝ струва политическата кариера. Както и да е, британците не се притесняват толкова от твърд Брекзит. Тревожи ги това, че освен твърд ще е и четвъртит. преди 2 минути , Diant каза: На гарата съм. Един мъж се развикал: - Вестници, списания, еротика, хороскопи, вицове.... Спирам го и му подавам двулевка: - Вицове, моля!Продавача погледна банкнотата, прибра я в джоба и започна: - Та значи, прибира се един мъж от командировка.... Изумена си мисля: - Божкеееее, добре, че не казах "еротика"!!! За два лева каква ли пък еротика се надяваш да получиш 3 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 - Защо да толкова мръсни тези яйца? - Щото по Великден кокошките нямат време да си обършат задника от бачкане. В съда: - Обвиняеми, защо сте откраднал парите, а бижутата сте оставил? - Господин съдия, сега говорите точно като жена ми… Японец разглеждал руски камион... цъка и се чуди... - Какво ли няма да измислят тия руснаци само и само да не правят пътища... Днес беше първата ми среща с психолог. Нормално ли е през цялото време да цъка с език и да вика: - Вeрно ли?! Програмист гледа кода и си мрънка: - Баси, защо стана така?! Негов колега се обажда: - Така е било писано... преди 19 часа, Фичо каза: Имам една позната, която много си пада по испанските полицаи , даже разправя, че нямала против ей тоз да я арестува и да ѝ сложи белезници... Тя да им види пожарникарите... (когато протестират) Голи мъже в редица --> корниз 1 10 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 57 минути , Goal & Boss каза: За два лева каква ли пък еротика се надяваш да получиш Ми криза е 🙂 Може да са паднали цените. 1 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Асоциативно 😄 На плажа. Женски глас крещи от водата: - Потъвам!...Помощ!...Спасете ме!... НЕ, не Вие, онзи дългокосият господин! 2 9 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Пешо хапна,пийна,засмя се и каза на жена си: –Да знаеш,че ако ме оставиш и отидеш при друг,ще идвам у вас да вечерям... 5 3 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 2 часа, BlackArt77 каза: Нее...най-високо лети патката на космонавта! 😁 3 1 8 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Викам на мъжа ми: –Боли ме главата. Той: –Ми пий нещо. –Пих. –Какво пи? –Ми синьото... 1 5 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 2 1 1 10 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 15 часа, Goal & Boss каза: Голи мъже в редица --> корниз Не че искам да се правя на граматическата полиция, но се пише "кУрниз". Детайлите са важни... 2 6 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 За какво използват близнаците в САЩ 😂🤣😂 : - Единия го изстрелват в космоса, а другия го показват, че се е върнал. 1 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 (редактирано) Ново в менюто на черноморските кръчми: "надрусана цаца" От няколко дни ходя на курс за лечение на нарцисизма. Аз съм най-красива в целия курс...! 🙂 Редактирано 11 април, 2019 от Polina 3 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 UK: I want an unicorn! 🤠 EU: Unicorns do not exist, but you can have pony instead. UK: I vote against your pony! EU: We have already discussed this in details: pony or nothing. UK: I vote against your pony! EU: Well, then you do not get anything. UK: I vote against yours nothing! EU: ...You really do not understand, do you? UK: I want more time to think about it! EU: For the pony or for nothing? UK: I want a unicorn! 14 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 - Защо морето изхвърли кокаин точно на Шабла? - Защото Шабла е нос. 5 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 5 4 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 Бижутериен магазин. - Този пръстен с брилянта, взимам го. В кутийка го сложете. А сега в още една кутийка. - Сигурен ли сте? Във втора кутийка? - Да! А сега и в тази. И в тази също! А и е тази голямата, синята... и ако има още по-голяма... След още време:- И в още някаква по-голяма! А сега хубаво омотайте с тиксо около кутията. Ама още тиксо, е, още де... - Това е подарък за приятелката ви? Няма ли да се обиди? - Нищо, нищо! Да види тя, две години не ми пускаше... 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 април, 2019 Сподели Публикувано: 12 април, 2019 приоритети 3 11 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 13 април, 2019 Сподели Публикувано: 13 април, 2019 7 3 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2019 В Шабла всички са на линия ... 3 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега