Светославов Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Илюстрация Никога не късно да станеш за кашмер 🙂 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 преди 4 часа, Goal & Boss каза: Е, то от критик до критик има разлика. Едно е да четеш критика за обущата на Мелания у некой мЕгЪзин, друго е да четеш текстовете на Светлозар Игов или Симеон Хаджикосев. Етимологията на думата "критик" е човек, който може да отсъди, да вземе решение. Но понеже критикът е, както казах, евнух - уж знае, но не може, затова и критиката е по-скоро негативна в същността си. Апропо, литературната критика (в България) има най-евнухски привкус - обикновено се търси какво внушавал авторът (търсенето на това, което е искал да каже авторът, е отживелица). Същевременно, за едни и същи чуждестранни литературни произведения, широко застъпени в нашето средно (не само по ниво в скалата на образователната система) образование, критиката в държавата на произход разглежда по различен начин различни неща. 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Когато дори лоукостът е лоукост 😞 8 12 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 18 часа, AlexandraKo каза: Илюстрация Мелания изглежда чудесно дори и без да се налага да добавяме "за жена на почти 50". Не съм наясно със света на модата и на Воуг, може нелепата лелка да е някакво страшно светило в него, ама ситуацията в случая доста повече ми прилича на оная знаменита сценка на Марк Твен с репликата "Мен пък Том Сойер веднъж ме наби" ... 5 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Последствията за политиката и икономиката от това (не)събитие надали някога ще бъдат напълно изчислени, но пък тези за световния хумор са неоспорими 🙂 6 1 5 Връзка към коментар
akair Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 Султанът на Бруней, като чул за пейките по 10 000 на Фандъкова, побеснял, че за двореца му били купили някакви евтинии... 3 8 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 преди 10 часа, Брани каза: Когато дори лоукостът е лоукост 😞 Дотам да не стигаме, пупупу🤣 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2019 Сподели Публикувано: 2 май, 2019 Майката беснее из стаята. Синът й трепери в ъгъла. На рамото му е кацнал смъртно уплашен папагал, който прилича повече на таралеж, отколкото на папагал. – Омръзнахте ми и двамата! – крещи майката. – Всеки ден някой ми се оплаква от вашите цинизми! Няма да излезете от тази стая, докато не ми кажете кой кого учи на тези простотии! ************** Из дневника на американски пилот: Петък,запой с руските летци. В събота едва не умрях. В неделя отново запой с руските летци. В понеделник защо не умрях в събота. 1 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2019 Сподели Публикувано: 2 май, 2019 Когато руснакът извади третата бутилка водка, немецът се престори на умрял... 2 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2019 В еврейското училище: - Моше, ако имаш шест ябълки и дадеш половината на приятеля си, колко ще ти останат? - Пет и половина! 5 1 11 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам. - Искам "Мерцедес", къща в Бояна и един милион в зелено!- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз. - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.- Става, разбира се!- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:- Абе, братле, ти на колко години си?- Ами на 42...- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз... 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2019 Сподели Публикувано: 4 май, 2019 - Снощи, кат се прибрах пиян, децата не ме познаха. - А като изтрезня? - Ми, не са моите деца... 2 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2019 Сподели Публикувано: 4 май, 2019 (редактирано) Баба ми викаше: - Стани, сине, военен. Доде разберат, че си идиот, ще си военен. Докат се начудят, какво да те правят, ще си пенсионер... ********** Виц е, ама е тъжен:(( Градски автобус. Изведнъж, една баба става и започва да рецитира откъс от Омировата Илиада.И така, 10 минути. Гръмват аплодисменти. А бабката смутено: - Ето, това го помня, а защо съм в тоя рейс и накъде съм тръгнала, не го помня... Редактирано 4 май, 2019 от AlexandraKo 3 4 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2019 (редактирано) Преди 1 час, AlexandraKo каза: Градски автобус. Изведнъж, една баба става и започва да рецитира откъс от Омировата Илиада.И така, 10 минути. Гръмват аплодисменти. А бабката смутено: - Ето, това го помня, а защо съм в тоя рейс и накъде съм тръгнала, не го помня... Както казваше добрият войник Швейк - аналагочиен случай при нас, в Чешке Будейовице - и аз така мога да рецитирам наизуст цялата басня на Лафонтен (Езоп) за вълка и агнето, обаче каква тема имах намерение да отворя тая сутрин във форума, нещо не мога да си спомня, ама беше нещо интересно. Редактирано 4 май, 2019 от Фичо 1 5 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 май, 2019 Сподели Публикувано: 4 май, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Баба ми викаше: - Стани, сине, военен. Доде разберат, че си идиот, ще си военен. Докат се начудят, какво да те правят, ще си пенсионер... ********** Виц е, ама е тъжен:(( Градски автобус. Изведнъж, една баба става и започва да рецитира откъс от Омировата Илиада.И така, 10 минути. Гръмват аплодисменти. А бабката смутено: - Ето, това го помня, а защо съм в тоя рейс и накъде съм тръгнала, не го помня... преди 9 минути , Фичо каза: Както казваше Швейк - аналагочиен случай при нас, в Чешке Будейовице - и аз така мога да рецитирам наизуст цялата басня на Лафонтен (Езоп) за вълка и агнето, обаче каква тема имах намерение да отворя тая сутрин във форума, нещо не мога да си спомня, ама беше нещо интересно. Ха-ха,какво съвпадение.Точно чета "Приключенията на добрия войник Швейк" и се заливам от смях.😄 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2019 преди 11 минути , Мари Николова каза: Точно чета "Приключенията на добрия войник Швейк" и се заливам от смях.😄 Генерал-майорът се усмихна приветливо и каза: — Ruht, weiter machen!* * Свободно, продължавай да се занимаваш! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2019 Сподели Публикувано: 4 май, 2019 Преди 1 час, Фичо каза: Както казваше добрият войник Швейк - аналагочиен случай при нас, в Чешке Будейовице - и аз така мога да рецитирам наизуст цялата басня на Лафонтен (Езоп) за вълка и агнето, обаче каква тема имах намерение да отворя тая сутрин във форума, нещо не мога да си спомня, ама беше нещо интересно. Давай, като бабката, де - с което помниш:))))) преди 2 часа, AlexandraKo каза: Баба ми викаше: - Стани, сине, военен. Доде разберат, че си идиот, ще си МАЙОР!!!Докат се начудят, какво да те правят, ще си пенсионер... Направила съм грешка, второто военен, да се чете майор. Връзка към коментар
Tim Публикувано: 5 май, 2019 Сподели Публикувано: 5 май, 2019 Призовавам всички да внимават с най-новата телефонна измама: - Бабо, дай 10 хил.лева, че счупих една пейка в София! 2 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега