AlexandraKo Публикувано: 6 май, 2019 Публикувано: 6 май, 2019 (редактирано) В самолет на съседни седалки седят господин и малко момиченце. Господинът решил да се избъзика с хлапето: Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето? Добре! За какво искате да поговорим? – казало момиченцето, затваряйки току-що отворената книга. Ами, нека да поговорим за нещо интересно, например за атомната физика. – казал мъжът подсмихвайки се надменно. Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо! Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна – трева, но имат различно ако. Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки. Как си обяснявате този феномен? Идея си нямам. – казал господинът изумен от интелигентността на момиченцето. Тогава как искате да си говорим за атомна физика, като Вие дори от лайна не разбирате нищо?! *************** Две съседки си говорят. – А бе, гледам твоя мъж, на 60 е май, пък постоянно тича след млади невести. – Ти… виждала ли си кучетата как тичат след колите? – Да и какво? – Как какво, като ги настигнат, могат ли да ги карат? Редактирано 6 май, 2019 от AlexandraKo 1 4
Емика Публикувано: 6 май, 2019 Публикувано: 6 май, 2019 (редактирано) Приготовления преди бала😅 Редактирано 6 май, 2019 от Емика 5
Радослав Публикувано: 6 май, 2019 Публикувано: 6 май, 2019 Раздела ще се окаже подходящ да пусна в него писмото си до Райън: Здравейте Искам да изкажа огромната си благодарност към стюардесата, обслужваща полета на 05.05.2019 от KBP до SOF, FR9234. Поводът за тази благодарност е стриктното спазване от нейна страна на правилата на авиокомпанията, което направи полетът ми много приятен. Стюардесата не пожела да ме премести на друго свободно място в самолета, въпреки, че свободни места имаше, и много настоятелно ме настани на мястото ми по бордна карта. Така се запознах със съседът ми по седалка, един едър българин, тежащ вероятно 195 кг., и неговата съпруга. Господинът, заради габаритите си, беше заел седалка и половина, и аз с моят ръст от 195 см. се чувствах прекрасно, подпирайки с колене предните седалки, и се наслаждавах на синините по коленете ми. За да е още по-задоволително изживяването ми, малкият ми салонен багаж трябваше да бъде поставен под предната седалка, защото такива са изискванията на авиокомпанията. Място за багаж имаше в отделенията, но заради строгите изисквания за разположение на багажа, стюардесата нямаше възможност да премести багажа в контейнерите над главата ми, въпреки че място за багаж имаше. Така имах възможност да държа багажа си под око. Момичето се оказа и скромно и не пожела да ми каже името си, за да знам на кой трябва да благодаря. За целта беше скрила и баджа си, за да не мога да го разчета. Научих името и случайно от нейните колеги. Изказвам още веднъж благодарността си за приятният полет, и смятам, че служителката заслужава с пълно право допълнителна премия, заради спазването на правилата на авиокомпанията. Сърдечно ти благодаря, Цвети. 8 1 6 2
Lirea Публикувано: 6 май, 2019 Публикувано: 6 май, 2019 И все пак най-мъжкият празник си остава Гергьовден. Всеки мъж, поне веднъж в живота си, е забивал копието си в някой змей. 3 7
Фил Публикувано: 8 май, 2019 Автор Публикувано: 8 май, 2019 На 6.05.2019 г. в 22:40, akair каза: E то какво ще се окаже - 3 in 4 car accidents are caused by driving without texting 3 3
Gentleman Basta Публикувано: 8 май, 2019 Публикувано: 8 май, 2019 Траурна агенция "Щъркел" - ние го донесохме, ние ще го отнесем. 2
Фил Публикувано: 8 май, 2019 Автор Публикувано: 8 май, 2019 Днес ми е едно такова...барселонско. В смисъл - отпаднало ми е.... 3 6
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2019 Публикувано: 8 май, 2019 преди 13 минути , Asterisk каза: Ама, това с времето си е баш тъъъй:))))))) 1
Petkan Публикувано: 9 май, 2019 Публикувано: 9 май, 2019 преди 17 часа, Фичо каза: Днес ми е едно такова...барселонско. В смисъл - отпаднало ми е.... 1
stanislavpp Публикувано: 10 май, 2019 Публикувано: 10 май, 2019 (редактирано) +18 Редактирано 10 май, 2019 от stanislavpp 1 1
Goal & Boss Публикувано: 10 май, 2019 Публикувано: 10 май, 2019 - Красавице, бих искал да Ви почерпя, какво да ви поръчам - уиски, водка, шампанско, мартини, вино... - И две бири! Стойчо е седнал пред кръчмата, заглежда комшийката си, която минава покрай него и и подхвърля: - Петрано ма, много убава италия имаш! Поласкана Петрана му отвръща: - Их бе, Стойчо, не ми фръляй такива континенти! От женски форум: - Отнякъде хващам Wi-Fi с име "23 СМ", знаете ли как да разбера в кой апартамент е рутера? Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи! На пазара. Купувач към продавача: - Тия домати що миришат на ракия? Продавачът прави три крачки назад. - Сега как е? Рускиня отива да си купи хляб. По пътя в една локва видяла да лежи мъж. Рекла си: - Малко е мърляв, ама като го изкъпя ще стане. Мъж е все пак. На връщане ще го прибера. Купила хляб. Тръгнала към къщи и що да види на пътя - мъжа вече го нямало. Ядосала се жената. - Ама съм и аз... сякаш от три месеца хляб на съм виждала... 1 18
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега