Asterisk Публикувано: 28 май, 2019 Публикувано: 28 май, 2019 Баба чете виц на дядо: "Запъхнете си блузата в гащите и гащите в чорапите ако изискванията към вас са твърде високи. Винаги действа." 2 1
AlexandraKo Публикувано: 29 май, 2019 Публикувано: 29 май, 2019 Веднага се познавало, кой е съпругът 6 3
master_of_germs Публикувано: 29 май, 2019 Публикувано: 29 май, 2019 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Веднага се познавало, кой е съпругът Ми веднага се познава, да 😉 На мъжките земеродни рибарчета клюновете им са изцяло черни, а на женските дoлнатa част на клюна е розово-оранжева 😄 3 1 12
Фил Публикувано: 29 май, 2019 Автор Публикувано: 29 май, 2019 На 22.03.2019 г. в 7:53, Topfly каза: Реакцията на рускоезичната интернет публика по случай преименуването на Астана в Нурсултан Нурсултан връчи на Путин орден "Нурсултан" в град Нурсултан 2 4
vesi Публикувано: 29 май, 2019 Публикувано: 29 май, 2019 Няколко действителни разговори, записани между пилоти и кули ...Кула: За да предотвратите шума, моля отклонете се 45 градуса вдясно.Пилот: Какъв шум можем да създадем на 35000 фута височина? Кула: Шум от сблъсъка, който ще последва, ако вашият 737 не се махне от пътя на идващия отпред 727... Пилот: Прието, започвам маневрата... ============== Кула: Вие Еърбъс А320 ли сте или А340? (А320 е с два, а А340 е с четири двигателя) Пилот: На А340, разбира се! Кула: Тогава можете ли да бъдете така любезни да запуснете преди старта и останалите си два двигателя? ============== Пилот: Добро утро, Братислава! Кула: Добро утро. За ваше сведение говори Виена. Пилот: Аз захождам за кацане в Братислава. Кула: Тук е Виена. Пилот: Виена? Кула: Да. Пилот: Но защо? На нас ни трябва Братислава. Кула: Ок, тогава прекратете захода за кацане и поемете наляво. ============== Кула: Имате ли достатъчно гориво или не? Пилот: Да. Кула: Какво да? Пилот: Да, сър! ============== Кулата към частен пилот: Колко души сте на борда? Пилотът: Двама човека и едно куче. Кула: Съдейки по впечатляващото ви кацане, предполагам, че кучето управлява самолета? ============== Кула: Височина и местоположение? Пилот: Метър и седемдесет и шест. Стоя от дясната страна на кабината. ============== Пилот: Моля за разрешение за излитане. Кула: Съжаляваме, но не разполагаме с вашия план за полет. Къде възнамерявате да летите? Пилот: Към Залцбург. Както всеки понеделник... Кула: Но днес е вторник! Пилот: Какво? Че ние тогава имаме почивен ден! ============== Кула: След приземяването моля да се насочите към стоянката по рулевите пътеки Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2, Delta 1 и Oscar 2. Пилот: А къде са всичките тези неща, не можем да се ориентираме? Кула: Не знам и аз, днес ми е втори ден тук... ============== Кула: Проблем ли имате? Пилот: Загубихме компаса... Кула: Лошо... Ако продължавате да летите така, може да си загубите всичките прибори. 8 13
Diant Публикувано: 30 май, 2019 Публикувано: 30 май, 2019 Снощи в леглото с моичкия, си представях, че съм с Джони Деп. Ми, какво да кажа... Специално па от Джони Деп очаквах повече... 2 11
AlexandraKo Публикувано: 30 май, 2019 Публикувано: 30 май, 2019 Американец към руснак:– Представям си как обядвате: дървена маса, на масата бутилка водка, черен хляб, сельодка, лук и пелмени. Под масата – картечница. На стената балалайка и будьоновка, в двора танк, а на улицата мечка.Руснакът:– Пълни глупости! Как така ЕДНА бутилка водка?.. 1 12
AlexandraKo Публикувано: 30 май, 2019 Публикувано: 30 май, 2019 В съда: - Защо пребихте съседа си? - 6 месеца ходя на психиатър, че ми се причува кукуригане, а той, гледал петел на терасата... 2 11
T.E.Lawrence Публикувано: 30 май, 2019 Публикувано: 30 май, 2019 Добре че има сняг за ориентация 3 13
funny Публикувано: 30 май, 2019 Публикувано: 30 май, 2019 Да му мислят тези които ги търсят “там” 1 16
iaia_mama Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 Учените са установили, че най-ниската скорост е тази на звука. Казаното от майка ти, когато си бил на 16, достига до теб, когато си на 40. . 4 7
rik4o Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 Перфектният превод Престой в хотела от 1-ви Петя Буюклиева до 2-ри Петя Буюклиева 🤣 Нерде юли, нерде Петя Буюклиева. 🤣 5 3
Goal & Boss Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 преди 21 минути , rik4o каза: Перфектният превод Престой в хотела от 1-ви Петя Буюклиева до 2-ри Петя Буюклиева 🤣 Нерде юли, нерде Петя Буюклиева. 🤣 Е що не поостанеш още малко? Примерно до Кристина Димитрова? 5
funny Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 преди 23 минути , rik4o каза: Перфектният превод Престой в хотела от 1-ви Петя Буюклиева до 2-ри Петя Буюклиева 🤣 Нерде юли, нерде Петя Буюклиева. 🤣 А готварските печки и те ли са на Петя Буюклиева или може да ги ползвате 5
Hesoss Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 преди 3 минути , funny каза: А готварските печки и те ли са на Петя Буюклиева или може да ги ползвате важното е, че имат печки в полупансиона и докато Буюклиева държи печено ще имат частичен морски изглед с контакти тип 2ма възрастни, само трябва да се уточните на колко волта са контактите и дали ще са ви необходими преходници 3
Goal & Boss Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 Не бе, двойната стая с частичен морски изглед означава, че единият от двамата ще вижда морето, а другият - не. Обаче по-същественото е, че гостите си заминават от хотела на 1 Петя Буюклиева, а на 2 Петя Буюклиева се връщат. Накрая ще се окаже, че това всъщност е хотел „Зор“, Ница. 6
rik4o Публикувано: 31 май, 2019 Публикувано: 31 май, 2019 Според мен естрадната певица също ще бъде гост на хотела на тези дати и... ще ни пее, докато гледаме (частично) морето. Екстрата е само за Genius - ниво 2. За ниво 3 е Кристина Димитрова. Не искам да си мисля какъв е бонусът за "обикновените" Genius, а още повече - за обикновените Booking потребители. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега