Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Иванчо отива при баща си и го пита:

Тате, аз откъде съм дошъл?

Баща му решава, че няма смисъл да го лъже с щъркели, зелки и други такива детинщини, а трябва да му каже всичко както си е. Все пак Иванчо наесен ще бъде петокласник. За по-голяма смелост извиква и майка му. Двамата родители почват да обясняват на Иванчо, че първо е бил в тате, после тате и мама са се запознали, влюбили са се, легнали са си заедно и така той е попаднал в мама. Където първо е бил едно малко семенце, но след девет месеца е станал красиво бебе.

И след девет месеца, ти дойде ето от тук - сочейки слабините си развълнувано казала майката

Иванчо поседял, поседял и изведнъж избухнал в плач. Плач ама плач ви казвам - сълзи, сополи и вой като ранен койот. Майка му и баща му веднага тръгнали да го успокояват

Стига бе Ваньо, стига бе моето дете! Защо плачеш сега?  

Хълцайки и смъркайки Иванчо отговорил:

Ето, моя нов приятел Петьо е дошъл от София, другия ми приятел Киро е дошъл от село. Пък аз откъде съм дошъл?!? От п**ка си майчина ...

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Боян Димитров
Публикувано:
преди 2 часа, Костов каза:

Иванчо отива при баща си и го пита:

Тате, аз откъде съм дошъл?

Баща му решава, че няма смисъл да го лъже с щъркели, зелки и други такива детинщини, а трябва да му каже всичко както си е. Все пак Иванчо наесен ще бъде петокласник. За по-голяма смелост извиква и майка му. Двамата родители почват да обясняват на Иванчо, че първо е бил в тате, после тате и мама са се запознали, влюбили са се, легнали са си заедно и така той е попаднал в мама. Където първо е бил едно малко семенце, но след девет месеца е станал красиво бебе.

И след девет месеца, ти дойде ето от тук - сочейки слабините си развълнувано казала майката

Иванчо поседял, поседял и изведнъж избухнал в плач. Плач ама плач ви казвам - сълзи, сополи и вой като ранен койот. Майка му и баща му веднага тръгнали да го успокояват

Стига бе Ваньо, стига бе моето дете! Защо плачеш сега?  

Хълцайки и смъркайки Иванчо отговорил:

Ето, моя нов приятел Петьо е дошъл от София, другия ми приятел Киро е дошъл от село. Пък аз откъде съм дошъл?!? От п**ка си майчина ...

Аналоги§ен случай: 

Десетгодишната дъщеря пита майка си:
- Мамо, аз как съм се родила?
- Веднъж ние с татко ти решихме да посадим малко чудесно семенце. Татко ти изкопа ямка в земята, постави семенцето и го зарови, а аз го поливах и се грижех за него всеки ден. След някое време семенцето покълна, показа се от земята, появиха се листенца, и след няколко месеца се превърна в здраво растение. Ние с татко ти окъсахме листенцата, изсушихме ги, изпушихме ги, и така са омотахме, че се изчукахме без презерватив!

• Харесвам 3
  • Смея се 14
Публикувано:

Златната рибка:
- Имаш три желания.
- Искам да са четири!
- ОК, остават ти три желания.

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:

Опасността за традиционното българско семейство не идва от гейовете и лесбийките, а от надареният съсед и незадоволената колежка!

• Харесвам 9
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 5 часа, Goal & Boss каза:

Саша винаги има какво да каже

Sasha_Grey.jpg.761547563d9bdf9844eb5146899e9773.jpg

Това да не е онази Сашка Сивова, която завършила с отличие MIT, после веднага я взели на работа в NASA, но тя като истинска родолюбка се върнала в родното си село Куртово Конаре да помага за развитие на зеленчукопроизводството?  :rolleyes:

• Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Грузинец спасил арменец от удавяне в Каспийско море и за благодарност арменецът вади спестовна книжка и я подава на грузинеца. Грузинецът казал:
- За какво ми е, аз не мога да тегля от нея!
А арменецът казал:
- Нищо, ще внасяш...

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 45 минути , Фичо каза:

Трябва спешно да се построи нов стадион, за да не се излагат националите насред София! :grin:

И ако може да е насред нищото.

За да не се прибирам от работа киснейки 40-50 минути в задръствания, защото 11 сополанковци ще се разхождат безцелно по една трева, а няколко хиляди души са решили, че това им е интересно.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
На 10.06.2019 г. в 18:47, Фичо каза:

като истинска родолюбка се върнала в родното си село Куртово Конаре да помага за развитие на зеленчукопроизводството?

Точно, всяка сутрин е отговорна за обирането на .....краставиците

На 10.06.2019 г. в 13:18, Goal & Boss каза:

Саша винаги има какво да каже

Sasha_Grey.jpg.761547563d9bdf9844eb5146899e9773.jpg

А аз си мислех, че културните хора не говорят с пълна уста 😉

• Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Магелански road trip по британски... :laugh:

UK road trip.png

Магеланският нямаше да е толкова прав, щото щеше да има: мИни оттука, А мИни сега оттука, пък после оттам, щото има нещо за гледане/снимане/ядене... :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.