Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, neuromancer каза:

от седмото тепе само едно паве ли сте оставили?:shok:

А, увековечено е и в герба на Пловдив 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

И нека напомним на БФС, че ако отборът не се яви срещу Англия, загубата е само 3:0 - струва си да се обмисли внимателно! :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 11
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Фичо каза:

И нека напомним на БФС, че ако отборът не се яви срещу Англия, загубата е само 3:0 - струва си да се обмисли внимателно! :grin:

Айде, малко по-ведро в хумористичната тема 😄 

"Седем на шест - измамата бе твърде плитка!" 😉 

• Харесвам 4
Публикувано:

Из записките на пестеливите жени:

-- женско списание - 7 лв.

-- автобус - 1,60 лв

-- не помня къде - 570 лв

------------------------------------------------------------

В любовния ми живот има гръцки елемент: да стигнеш до Кавала, трябва да минеш през Драма

-------------------------------------------------------------

Животът е като маслина - веднъж си на върха на шопската, друг път на дъното на мартинито.

• Харесвам 4
  • Смея се 12
Публикувано:

Ще си кръстя корема София, защото расте, но не старее, а плочките ми са хубави, но още не са готови.

• Харесвам 3
  • Смея се 13
Публикувано:
На 14.06.2019 г. в 6:34, ShaMan-H_Fel каза:

Интересно ми е мен как ще ме определиш като съм над 100 кила при ръст под 170 сантиметра 😉. В смисъл, има ли някаква класация, примерно при ръст от 170 сантиметра - над 70 кила - прасе, над 80 хипопотам, над 90 слон, над 100 син кит и т.н. 😉.

Ако можеш да си седнеш на портфейла и да си люлееш краката,никоя няма да ти гледа килАта и метрите:))))))

Ще си подходящ:))))))

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Какво всички са се юрнали в Гърция на море? Нашето си е бетон...

Учителката разпитва учениците:
- Тошко, кое най-много харесваш у жените?
- Косата, госпожо.
- Значи ще станеш стилист. А ти, Жорко?
- Зъбите.
- Зъботехник те виждам. Иванчо?
- Ами аз... май дояч ще стана...

- Абе колко човека работят във вашета фирма?
- Половината....

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Хората като отидат на море си мислят за любов, за романтика. Пък аз - в коя кръчма да седна да ям и да пия! 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

В кръчмата:
-Пешо, какво е разкъсана облачност?
-Мастика и мента поотделно.

Когато говориш на някой, а той те гледа като теле, това е телекомуникация.

Африканската савана. По обед. Лъвът и лъвицата лежат на слънце, тен събират. Изведнъж прибягва един заек, прасва един в ченето на лъва и духва. Лъвът - нула внимание, а лъвицата - в шок!

- Ти цар на животните ли си, или какво? Настигни го и го скъсай на две!

- Бе стига бе, голема работа, малък е още, глупавичък, има комплекси да избива, майната му...

- Както кажеш, ти си знаеш

Всичко това се повторило няколко пъти и всеки път - подобен разговор между двамата. По едно време, при поредния набег от страна на зайчето, лъвицата скокнала и го погнала.

Наляво, надясно, през шубраците - голяма гонка. Накрая, заекът се шмугнал в една бетонна тръба, лъвицата след него и заседнала. Заекът заобиколил тръбата и на спокойствие опрашил лъвицата цялостно. Измъкнала се тя по някое време и се прибира - с подвита опашка, увиснали уши, тъп поглед.

Лъвът я гледа и подозрително пита:

- Към тръбата ли те замъкна?

• Харесвам 3
  • Смея се 12
Публикувано:

В автобус, до красиво момиче с татуировка, седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки отколкото си мислиш. 25 години съм живяла в Китай, а после 20 години съм преподавала китайски език. Аз просто не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно"...

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 22 минути , Polina каза:

В автобус, до красиво момиче с татуировка, седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки отколкото си мислиш. 25 години съм живяла в Китай, а после 20 години съм преподавала китайски език. Аз просто не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно"...

Тъкмо вчера го разправях на половинЪТ ми, по повод на една такава йероглифна  татуировка, връз плешката на една дИвойка.😮

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.