Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Будапеща строежът на нови линии на метрото е ахилесовата пета на унгарската политика. За последните 25 години са построени само 7 километра метро (в София са построени 40 километра, без да се смята третия лъч на метрото), като по дължина на метрото София вече би Будапеща в която първата линия на метрото е открита още през далечната 1896-та година...

Във връзка много лошата статистика за строежа на новите линии на метрото унгарските политици се замислиха и намериха решението! Прекръстиха една от крайградските железници на Будапеща, която е построена през 1888 година на Метро линия номер 5 🙂. Така автоматично с едно решение дължината на будапещенското метро се удължи с близо 13 километра 🙂

В връзка с горното решение граждани предложиха още на унгарското правителство:

Да прекръстят унгарският форинт на Евро, като така минималната заплата в Унгария стане 100 000 евро 🙂

Остров Маргит и още един остров да се прекръстят на Малдиви, като така всеки гражданин на Унгария да може да си позволи почивка на екзотичен остров 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 5
Публикувано:

Защо хакерите не се интересуват от Български пощи?

Защото при тях всичко е на хартия🙂

Е, не е точно така, но ми хареса.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Китаец към българин:
- Вие колко милиона сте?
– Почти седем.
– Сигурно се знаете по физиономия?
– Не, но си знаем егн-тата и заплатите.

• Харесвам 3
  • Смея се 11
Публикувано:

Немският език е лесен.
Химикалка е Кugelschreiber. Химикалката на капитана е Kapitänskugelschreiber, но ако той работи в Дунавското параходство, нещата започват да стават сложни - Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreiber.
Тази химикалка е напълнена с мастило Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertinte.
Магазинът, в който се продава такова мастило, е Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertintenfachgeschäft.
Този магазин вероятно си има и управител Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertintenfachgeschäftsführer. 
...

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 1 час, Ann каза:

Немският език е лесен.
...
Този магазин вероятно си има и управител Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitänskugelschreibertintenfachgeschäftsführer. 
...

Немският на сина ми е перфектен.

Абе, той бил много умен!

• Харесвам 4
Публикувано:

Браво на сина ти! Щерката е само с С1. 

И за да не спамя само ...

Чатят си две самотни баби – едната нашенка, другата емигрирала преди години в Германия.
Германката:
– Аз си имам приятел.
– Браво! И как е?
– Ами всеки вторник той идва у нас, аз му готвя айсбайн, той носи цветя, вино и бонбони, хапваме, пийваме, после се прегръщаме и пеем тиролски песни…
– С*кс не правите ли?
– Ами той е импотентен ма Златке, затова не правим с*кс…
– И аз съм горе-долу така – всеки ден след работа при мен се качва бай Иван от втория етаж, ядем каквото има, пием каквото е останало, после правим с*кс…
– Правите с*кс???
– Какво да правим ма Станке, ние не знаем тиролски песни!

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Публикувано:

Приложението за състаряване вече се изтърка... В Перник вече разработват ново приложение, как ще изглеждаш след бой 😮 

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Публикувано:
31 minutes ago, master_of_germs said:

Приложението за състаряване вече се изтърка... В Перник вече разработват ново приложение, как ще изглеждаш след бой 😮 

Явно Лили Иванова наистина го е тествала и са избили сини екрани и segmentation faults.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Цялата тая пушилка с данните от НАП е за да отвлекат вниманието на народа, че в "Метро" има промоция - троен чушкопек за 29.99 с ДДС! 

• Харесвам 5
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 51 минути , Фичо каза:

Цялата тая пушилка с данните от НАП е за да отвлекат вниманието на народа, че в "Метро" има промоция - троен чушкопек за 29.99 с ДДС! 

Това,наистина е хубав виц.Кой в днешно време пече чушки?

Освен на село,ама пък,там,кой ти знае чушкопек,че и с три дупки:)))))

• Шок 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , AlexandraKo каза:

Аз,обожавам печени чушки! Години наред обяснявах на мъж, роднини, приятели,че това ми е мечтаният подарък,а те само се смееха и мислеха,че се шегувам.Накрая се принудих да си го купя сама,пак на някаква промоция от Технополис.И @Фичо е прав - беше около един от скандалите с досиетата :)))

• Харесвам 4
Публикувано:
9 minutes ago, AlexandraKo said:

Освен на село,ама пък,там,кой ти знае чушкопек,че и с три дупки:)))))

Хаха. И аз много се смях на вица. Готин е.

Първо, вижда се не знаеш какво е троен чушкопек- не е с три дупки, а с една, която е по-голяма и събира три чушки една след друга по вертикал😁. На село пекат на тенекия.

Второ, от петия по големина град съм, живея и работя на центъра, но само да дойде началото на септември, навсякъде мирише на печени чушки. Така усещаш, че идва есента🙂. Аз не пека, защото терасата ми е затворена, но съседката отдолу редовно го прави, даже и тези дни пече. Голям кеф пиеш сутрешно кафе на терасата с аромат на печени чушки😉

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Виждала съм преди сто години чушкопек, за една чушка и беше с една дупка. Първосигнално реших, че троен ще е с три:)))))Оказах се пълна  невежа по тоз въпрос. :))))))

Като ми затрябва печена чушка, слагам няколко в конвекторната фурна, става бързо.

Иначе купувам готови, опечени. Замразени или в буркан.И около мен, не съм чула някой да пече, като едно време. Ама то, тогава и лютеница правехме, че нямаше. Сега има всичко.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Виждала съм преди сто години чушкопек, за една чушка и беше с една дупка. Първосигнално реших, че троен ще е с три:)))))Оказах се пълна  невежа по тоз въпрос. :))))))

Като ми затрябва печена чушка, слагам няколко в конвекторната фурна, става бързо.

Иначе купувам готови, опечени. Замразени или в буркан.И около мен, не съм чула някой да пече, като едно време. Ама то, тогава и лютеница правехме, че нямаше. Сега има всичко.

Всички на село ползват троен чушкопек. Или поне тия, дето знаят как да закачат едни жици, дето трябва, че да краднат ток. Иначе чушкопекът гълта много ток. И има една дупка, но по-широка. Заедно с чушкопека върви и една метална пластина с напречно сечение като емблема на мерцедес, която се поставя вътре и разделя голямата дупка на три по-малки.

Аз си пека и на чушкопека, и на ламарината, понеже тука говорим са сериозни количества. Един буркан от домашната лютеница се изяжда за не повече от ден.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Niki_1978
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.