Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Две мадами си говорят:
- Муци, от три дена сме в Париж, а още не съм ходила в Лувъра!
- Може от храната да е нещо....

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

–Скъпа, аз вече печеля повече от прилично и определено мога да си позволя да издържам още една жена, как гледаш на това?
–Сега ще звънна на мама да я поканя да живее при нас!

• Браво 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 46 минути , Фичо каза:

Ха-ха, копвам го, с твое позволение :grin:

...без втората част ли?:dance4:

Публикувано:

Нова схема за запознанства: Сваляте csv-то на НАП. Сортирате 2-ра колона - нетна заплата и търсите в съседната колона набора, който ви интересува. После намирате по имена човека във ФБ и за любовта няма пречки.

• Харесвам 4
  • Смея се 10
Публикувано:

Ей на това хумористично-трагично нещо не можах да намеря по-подходящо място от тази тема:

Обвинените за хакването на НАП са посегнали и на сървъра, който управлява поливните системи пред Народното събрание. Целта им била да дестабилизират политическата система, посредством пръскане на делегациите на високопоставените държавници с вода. До тези изводи е стигнало в разследването си спецпрокуратурата, която обвини 20-годишния Кристиян Бойков в тероризъм чрез компютърно престъпление, а началниците му във фирмата "ТАД Груп" като негови подбудители.

"Имало е такова желание, евентуално, при преминаването на автомобили на държавния глава или гости на нашето Народно събрание да бъде активирана, евентуално, поливната част пред парламента, с което да се създаде затруднение в предвижването. Такава нестабилност води след себе си и нестабилност на цялата ни политическа система", каза наблюдаващият прокурор Евгения Станкова.

Източника е mediapool тук:

https://www.mediapool.bg/kiberteroristi-iskali-da-razklatyat-vlastta-s-praskachkite-okolo-parlamenta-news296364.html

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Абе , ти недей! Кат нищо, едни ми ти пръскачки, ще бутнат властта:((((((

Тая новина кърти и извозва, както викат младежите.

Щеше да е смешно, ако не беше безкрайно тъжно...

• Харесвам 4
Публикувано:

Не знам ама тоя свръх терорист шеф на фирмата как па не избяга в некоя екзотична страна, а падна директно в ръцете на милицаите...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, logist13 каза:

Ей на това хумористично-трагично нещо не можах да намеря по-подходящо място от тази тема:

Обвинените за хакването на НАП са посегнали и на сървъра, който управлява поливните системи пред Народното събрание. Целта им била да дестабилизират политическата система, посредством пръскане на делегациите на високопоставените държавници с вода. До тези изводи е стигнало в разследването си спецпрокуратурата, която обвини 20-годишния Кристиян Бойков в тероризъм чрез компютърно престъпление, а началниците му във фирмата "ТАД Груп" като негови подбудители.

"Имало е такова желание, евентуално, при преминаването на автомобили на държавния глава или гости на нашето Народно събрание да бъде активирана, евентуално, поливната част пред парламента, с което да се създаде затруднение в предвижването. Такава нестабилност води след себе си и нестабилност на цялата ни политическа система", каза наблюдаващият прокурор Евгения Станкова.

Източника е mediapool тук:

https://www.mediapool.bg/kiberteroristi-iskali-da-razklatyat-vlastta-s-praskachkite-okolo-parlamenta-news296364.html

Да се смея ли, да плача ли, да стягам багаж и да се изнасям.....

Публикувано:

Може да е пускано, ама днес е тематично:

Разговор между актьорите Юлиян Вергов и Август Попов:
- Ало, Юли?
- Да!
- Август е.

• Харесвам 1
  • Смея се 14
Публикувано:
преди 2 часа, bad kid каза:

Не знам ама тоя свръх терорист шеф на фирмата как па не избяга в некоя екзотична страна, а падна директно в ръцете на милицаите...

Е, ти па не знаеш ли?

Хакер влиза в затвора, ще лежи 20 години за хакерство.

След два дни го вадят от килията:

- Събирай си багажа. Присъдата ти изтече.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:

- А бе, комшу, апартаментите ни са еднакви, ти скоро прави ремонт, колко ролки тапети взе?
- 12!
На другия ден пак се срещат.
- А бе, комшу, ти що ме излъга? Взех 12 ролки и ми останаха 4.
- Те и на мен ми останаха 4...

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Предварително се извинявам за преминаването на някои естетически граници:

Българите сме като дамските тампони - На много хубаво място, но в неподходящ момент.

• Смея се 11

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.