Goal & Boss Публикувано: 29 юли, 2019 Публикувано: 29 юли, 2019 преди 20 часа, akair каза: Само идея: Ми да, кво? 1 1
Diant Публикувано: 30 юли, 2019 Публикувано: 30 юли, 2019 Две мадами си говорят: - Муци, от три дена сме в Париж, а още не съм ходила в Лувъра! - Може от храната да е нещо.... 1 4
bay_kolio Публикувано: 30 юли, 2019 Публикувано: 30 юли, 2019 –Скъпа, аз вече печеля повече от прилично и определено мога да си позволя да издържам още една жена, как гледаш на това? –Сега ще звънна на мама да я поканя да живее при нас! 1 13
Фил Публикувано: 30 юли, 2019 Автор Публикувано: 30 юли, 2019 преди 18 часа, AlexandraKo каза: "Зъболекар без болка" Ха-ха, копвам го, с твое позволение 1
AlexandraKo Публикувано: 30 юли, 2019 Публикувано: 30 юли, 2019 преди 46 минути , Фичо каза: Ха-ха, копвам го, с твое позволение ...без втората част ли?
Diant Публикувано: 30 юли, 2019 Публикувано: 30 юли, 2019 Нова схема за запознанства: Сваляте csv-то на НАП. Сортирате 2-ра колона - нетна заплата и търсите в съседната колона набора, който ви интересува. После намирате по имена човека във ФБ и за любовта няма пречки. 4 10
logist13 Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Ей на това хумористично-трагично нещо не можах да намеря по-подходящо място от тази тема: Обвинените за хакването на НАП са посегнали и на сървъра, който управлява поливните системи пред Народното събрание. Целта им била да дестабилизират политическата система, посредством пръскане на делегациите на високопоставените държавници с вода. До тези изводи е стигнало в разследването си спецпрокуратурата, която обвини 20-годишния Кристиян Бойков в тероризъм чрез компютърно престъпление, а началниците му във фирмата "ТАД Груп" като негови подбудители. "Имало е такова желание, евентуално, при преминаването на автомобили на държавния глава или гости на нашето Народно събрание да бъде активирана, евентуално, поливната част пред парламента, с което да се създаде затруднение в предвижването. Такава нестабилност води след себе си и нестабилност на цялата ни политическа система", каза наблюдаващият прокурор Евгения Станкова. Източника е mediapool тук: https://www.mediapool.bg/kiberteroristi-iskali-da-razklatyat-vlastta-s-praskachkite-okolo-parlamenta-news296364.html 2 1 1 1 6
AlexandraKo Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Абе , ти недей! Кат нищо, едни ми ти пръскачки, ще бутнат властта:(((((( Тая новина кърти и извозва, както викат младежите. Щеше да е смешно, ако не беше безкрайно тъжно... 4
traveler Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Още не мога да го асимилирам.Дали това не е Неновина?😀 2
bad kid Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Не знам ама тоя свръх терорист шеф на фирмата как па не избяга в некоя екзотична страна, а падна директно в ръцете на милицаите... 1
savagejo Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 преди 2 часа, logist13 каза: Ей на това хумористично-трагично нещо не можах да намеря по-подходящо място от тази тема: Обвинените за хакването на НАП са посегнали и на сървъра, който управлява поливните системи пред Народното събрание. Целта им била да дестабилизират политическата система, посредством пръскане на делегациите на високопоставените държавници с вода. До тези изводи е стигнало в разследването си спецпрокуратурата, която обвини 20-годишния Кристиян Бойков в тероризъм чрез компютърно престъпление, а началниците му във фирмата "ТАД Груп" като негови подбудители. "Имало е такова желание, евентуално, при преминаването на автомобили на държавния глава или гости на нашето Народно събрание да бъде активирана, евентуално, поливната част пред парламента, с което да се създаде затруднение в предвижването. Такава нестабилност води след себе си и нестабилност на цялата ни политическа система", каза наблюдаващият прокурор Евгения Станкова. Източника е mediapool тук: https://www.mediapool.bg/kiberteroristi-iskali-da-razklatyat-vlastta-s-praskachkite-okolo-parlamenta-news296364.html Да се смея ли, да плача ли, да стягам багаж и да се изнасям.....
Брани Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Може да е пускано, ама днес е тематично: Разговор между актьорите Юлиян Вергов и Август Попов: - Ало, Юли? - Да! - Август е. 1 14
Goal & Boss Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 преди 2 часа, bad kid каза: Не знам ама тоя свръх терорист шеф на фирмата как па не избяга в некоя екзотична страна, а падна директно в ръцете на милицаите... Е, ти па не знаеш ли? Хакер влиза в затвора, ще лежи 20 години за хакерство. След два дни го вадят от килията: - Събирай си багажа. Присъдата ти изтече. 1 6
Diant Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 - А бе, комшу, апартаментите ни са еднакви, ти скоро прави ремонт, колко ролки тапети взе? - 12! На другия ден пак се срещат. - А бе, комшу, ти що ме излъга? Взех 12 ролки и ми останаха 4. - Те и на мен ми останаха 4... 1 7
Topfly Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 Търсим хакери с опит в градинарството! Мотивационни писма и CV-та може да изпращате на gradinar@tadgroup.com 2
bad kid Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 Тая година офертата за Бали е по-добра 4
ven62 Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 Предварително се извинявам за преминаването на някои естетически граници: Българите сме като дамските тампони - На много хубаво място, но в неподходящ момент. 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега