ven62 Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 На 30.7.2019 г. в 22:10, akair каза: преди 10 минути , chandni каза:
ivailo_radev Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 Добре, че при нас не винаги (или много рядко) е така: Потребител 1: “Здравейте, може ли някой да ми помогне? Как мога да удължа един градински маркуч?” Потребител 2: “Защо искаш да го удължаваш?” Потребител 1: “Защото е прекалено къс?” Потребител 3: “Еми по-добре си купи един достатъчно дълъг!” Потребител 1: “Еми не ми трябва, само 5 метра не ми достигат?” Потребител 2: “Да, обаче един цял маркуч е винаги по-добре!” Потребител 3: “Оффф!” Потребител 4: “Какво офкаш, човекът просту пита как да удължи един мъркуч!” Потребител 5: “А ти по-дубре научи български първо!” Потребител 1: “по-дОбре!” Потребител 5: “Ей такива най-много ги обичам – молят за помощ, ама после се заяждат с другите за правопис!” Потребител 6: “Ей, все по-зле става в този форум. Аз когато съм удължавал маркучи, ти още прав под масата си ходил!” Потребител 1: “Еми кажи ми тогава как най-добре да го направя!” Потребител 5: “На твое място не бих го правил!” Потребител 2: “Още не си ми казал, защо искаш да го удължаваш, какво ще правиш с него???” Потребител 1: “Ще си поливам градината.” Потребител 7: “Е каква е тази градина?” Потребител 1: “Еми съвсем нормална градина” Потребител 9: “Без да ти се бъркам, ама нали ти е ясно, че някои растения не трябва да се поливат с много вода?” Потребител 4: “Офф, мамка му, той иска само да удължи един маркуч!” Потребител 7: “Ти не се бъркай бе, малоумник!” Потребител 4: “Абе гледай себе си бе, идиот!” Потребител 1: “Никой ли не може да ми помогне?” Потребител 12: “Абе стига си давал зор пък ти бе. Имаме си и друга работа, освен да отговаряме на някакви въпроси на новаците във форума!” Потребител 1: “Еми тогава защо отговаряш?” Потребител 13: “На много умен ли ми се правиш бе?” Потребител 1: “Не, просто искам да удължа един маркуч!” Потребител 2: “Преди 10 години удължавах един маркуч, който изкара една година само и от тогава само цели маркучи ползвам!” Потребител 1: “Е как го удължи де?” Потребител 2: “С удължител?” Потребител 1: “Т.е. сложи просто още един маркуч към него и така, или?” Потребител 10: “А защо не потърсиш в гугъл???” Потребител 1: “Еми потърсих там и ме препрати в този форум” Потребител 15: “Аз още ползвам лейка за поливане, няма нищо по-добро!” Потребител 17: “Ей да, спомням си. Какви времена бяха едно време. Ама в днешно време нищо не държи много, всичко се чупи бързо!” Потребител 1: “Да разбирам ли, че никой не може да ми каже как да удължа маркуча?” Потребител 15: “По-добре зарежи и поливай с лейка, тъкмо малко спорт!” Потребител 1: “Еми имам проблеми с гърба и не мога да ходя много и да нося тежко” Потребител 18: “Еми значи си на грешното място тук!!!” Потребител 5: “Точно!” Потребител 1: “Защо?” Потребител 17: “Еми това е градинарски форум, като не можеш да ходиш и да носиш тежко, отиди в медицински форум. Егати тъпака!!!” Администратор: "Темата е затворена, Потребител 1 беше блокиран заради спам!" 4 16
AlexandraKo Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 На първия етаж, пред асансьора ме питат: - ”Нагоре ли си?” - “ Не, чакам,апартаментът да слезе”, викам аз... 9
ven62 Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 преди 39 минути , AlexandraKo каза: На първия етаж, пред асансьора ме питат: - ”Нагоре ли си?” - “ Не, чакам,апартаментът да слезе”, викам аз... Подсети ме за един истински случай. Май не съм го разказвал тук. Сграда на 6 етажа, асансьор, засукана, ама много засукана секретарка. Чакам асансьора на първия етаж. Секретарката се нарамила с 2-3 кафета и тя чака. Идва асансьора, влизаме с още няколко човека. Всеки си натиска етажа, аз също. Виждам, че тя се чуди как точно да натисне копчето - ръцете й са заети с кафетата. Аз решавам да съм кавалер. Шаря с пръст по бутоните на таблото от долу нагоре и питам: - Къде да Ви натисна? - Може ли малко по-надолу. Асансьорът щеше да падне от смях. 3 18 1
AlexandraKo Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 преди 55 минути , ven62 каза: Подсети ме за един истински случай. Май не съм го разказвал тук. Сграда на 6 етажа, асансьор, засукана, ама много засукана секретарка. Чакам асансьора на първия етаж. Секретарката се нарамила с 2-3 кафета и тя чака. Идва асансьора, влизаме с още няколко човека. Всеки си натиска етажа, аз също. Виждам, че тя се чуди как точно да натисне копчето - ръцете й са заети с кафетата. Аз решавам да съм кавалер. Шаря с пръст по бутоните на таблото от долу нагоре и питам: - Къде да Ви натисна? - Може ли малко по-надолу. Асансьорът щеше да падне от смях. Ти, много умно питаш:))))))))) 1 2 1
savagejo Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 преди 32 минути , AlexandraKo каза: Ти, много умно питаш:))))))))) И тя също толкова умно отговаря 😂 5 1
AlexandraKo Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 В момента, savagejo каза: И тя също толкова умно отговаря 😂 Адекватно на питането де:))))))) Забележителен диалог се е оформил:)))))) 1
tch Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 преди 6 часа, ven62 каза: Аз решавам да съм кавалер. Шаря с пръст по бутоните на таблото от долу нагоре и питам: - Къде да Ви натисна? защо само с един 🙂 1
Topfly Публикувано: 2 август, 2019 Публикувано: 2 август, 2019 Хиляди се застраховаха срещу отвличане от извънземни https://nova.bg/news/view/2019/07/28/258268/хиляди-се-застраховаха-срещу-отвличане-от-извънземни/?fbclid=IwAR3sxOiZgzgXOgiGbltRc56S7x_uV3qhvVYQwLAPJL7tiTQRNAptei2adt4
Фил Публикувано: 2 август, 2019 Автор Публикувано: 2 август, 2019 преди 1 минута , Topfly каза: Утре като дойдат зелените човечета, друга песен ще запееш и няма да ти е смешно! 4
Goal & Boss Публикувано: 2 август, 2019 Публикувано: 2 август, 2019 преди 6 минути , Фичо каза: Утре като дойдат зелените човечета, друга песен ще запееш и няма да ти е смешно! Изглежда не си разбрал намека. @Topfly ни сугестира тука да се застраховаме и ние, щото вече е накупил акции на застрахователя 8
cck Публикувано: 2 август, 2019 Публикувано: 2 август, 2019 преди 12 минути , Фичо каза: Утре като дойдат Те са сред нас от миналото хилядолетие (вж. "На гости на третата планета")! 6
T.E.Lawrence Публикувано: 2 август, 2019 Публикувано: 2 август, 2019 преди 20 часа, AlexandraKo каза: На първия етаж, пред асансьора ме питат: - ”Нагоре ли си?” - “ Не, чакам,апартаментът да слезе”, викам аз... Абсолютно реален случай от времето на аналоговите телефони. Един познат ми звъни на номера вкъщи и ме пита: - Ти сега у вас ли си? - Не, удължих си кабела и отидох на море с телефона! 1 9
Niceday Публикувано: 2 август, 2019 Публикувано: 2 август, 2019 преди 5 часа, Фичо каза: Утре като дойдат зелените човечета, друга песен ще запееш и няма да ти е смешно! асоциативно 😄 Седят двама мъже и се напиват. До тях каца летяща чиния, от нея излиза зелено човече и се приближава. Те продължават да си пият. Стои зеленото човече, гледа ги и казва: - Аз съм зелено човече! Мъжете го поглеждат и единият казва: - Е, налей на зеленото човече! Наливат му, то пие, мъжете продължават да пият също. - Аз съм зелено човече!!! Те пак го оглеждат: - Е, налей на зеленото човече! Извънземното пак пие, мъжете продължават да не му обръщат внимание. Зеленото човече не издържа и крясва: - Ама аз съм марсианец!!! - Такааа ... На зеленото човече му стига! 1 7
Брани Публикувано: 2 август, 2019 Публикувано: 2 август, 2019 Разказаха им играта на тия приказки 😞 Но пък е тематично ... 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега