georgiev Публикувано: 12 януари, 2020 Публикувано: 12 януари, 2020 Жена ми вика, че искала да даде старите си дрехи на семейства, които гладуват. Казах й, че ако дрехите й им стават, то те едва ли гладуват и... кавгата започна... ________________________________________________________ - Диди, китайската космическа сонда "Чанъе 4" кацна на задната страна на луната в една пещера... Това да ти говори нещо? - Пепи, казах ти вече - отзад не! ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Гешев се обадил на Бойко: - Шефе, тука покрай Нова година да арестувам някой за малко цирк? - Не, но...... отговорил Баце и му паднала батерията... ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 4 1 10
Topfly Публикувано: 12 януари, 2020 Публикувано: 12 януари, 2020 Обучително видео за опаковане на малък ръчен багаж при пътуване с Wizz air или Ryanair 🙂 3 13
Goal & Boss Публикувано: 12 януари, 2020 Публикувано: 12 януари, 2020 Ако съберете статусите на 30 самотни жени ще се получи текст на песен на Веселин Маринов. - Тате, тате, кво гледаш? - Гледам, сине... гледам! Кви майки имат другите деца! - Скъпа, днес срещнахме твоят гинеколог, но той не те поздрави? - Той по лице не ме познава! Пешо, ти си направо вълшебник! Ходим от три седмици, а вече съм в четвъртия месец! Първо - Поколение Х, после - Поколение У. Разбиращите кирилица знаят кое поколение следва. Вчера ходих на психолог. Нормално ли е през цялото време да пляска, да се хили и да пита: "Верно ли, бе?" А, не! Спойлер Звъни телефонът в апартамент. Момченце вдига слушалката -Петьо, ти ли си? -Да. -Извикай мама. -Мама е във ваната -Тогава татко -И той е във ваната -Ще излязат ли скоро? -Не. -Откъде знаеш? -Поискаха да им занеса вазелин, а аз им занесох лепило. 😂 2 9
Coo Публикувано: 12 януари, 2020 Публикувано: 12 януари, 2020 39 minutes ago, Topfly said: Обучително видео за опаковане на малък ръчен багаж при пътуване с Wizz air или Ryanair 🙂 Познах се. Също така: в момента съм семейно на път с кола. Започнах опаковането консервативно, с една чантичка като за Уиз уикенд. После се сетих, че сме с кола, малко повече ще пътуваме и нещата толкова ескалираха, че взех дори детското гърне и велосипед 🙂 И двете се ползват, но можеше и без тях. Потвърдено за пореден път правилото, за физичните закони на пътя, че ако имаш багажник/по-голяма чанта, все ще намериш с какво да запълниш... 😉 9
Фил Публикувано: 13 януари, 2020 Автор Публикувано: 13 януари, 2020 Тя: - Обичам смелите мъже! Той: - Знаеш ли, изглеждаш ми леко напълняла... 4 2 8
stanislavpp Публикувано: 13 януари, 2020 Публикувано: 13 януари, 2020 Знаете ли, че концертите на Веселин Маринов били чудодейни? Един инвалид станал и си тръгнал 🙂 5 5
Diant Публикувано: 13 януари, 2020 Публикувано: 13 януари, 2020 -Скъпи, трети ден във Франция, а още не съм ходила до Лувъра. -Може от храната да е нещо бебче. 1 7
Goal & Boss Публикувано: 13 януари, 2020 Публикувано: 13 януари, 2020 Децата ви се подиграват, че не се справяте със смартфона? Дайте им това! 😂😂😂 9
Polina Публикувано: 14 януари, 2020 Публикувано: 14 януари, 2020 8 май 1945. Щирлиц пътуваше към Берлин в своя "Мерцедес". Той не знаеше, че войната вече е свършила и у дома го чака заслужена награда - чисто нов "Москвич" ! 3 6
Petkan Публикувано: 15 януари, 2020 Публикувано: 15 януари, 2020 Кораб е нападнат от пирати. Капитана вика: - Боцмане, дай ми червената риза. След боя, боцманът пита: - Капитане, защо беше червената риза? - Ако ме ранят, да не видят моряците и да се уплашат. На другия ден ги нападат три пиратски кораба. Капитана: -Боцмане, дай ми кафявите гащи! ................................................................................................................................................... - Гаджето ми ме напусна, защото съм говорел само за футбол... Не мога да повярвам, заедно сме от 6 сезона! 1 1 5
Skydancer Публикувано: 15 януари, 2020 Публикувано: 15 януари, 2020 Quote И малко хумор от старите вестници: "Жената е трамвай. За да върви правилно и да не прави катастрофи, нужен ѝ е опитен ватман. Но и в ръцете на най-опитния ватман трамваят може да дерайлира, ако спирачките не са винаги в действие. Подир жена и трамвай не тичай. Ако си ги пропуснал, застани и чакай търпеливо. Те пак ще се върнат и ще преминат край тебе. Жената е трамвай, мъжът ремарке. Единият влачи другия там, дето си иска. Брачното щастие прилича на ресорите на трамвайната кола - качването на много хора в колата поврежда ресорите. Разводът е трамвайна катастрофа, при която или трамваят или ремаркето са изскочили от релсите. Трамваят прилича на любовта - може да те сгази на бърза ръка, ако не си отваряш очите." Взето назаем от: Вече 119 години трамваен звън оглася софийските улици 4 1
Брани Публикувано: 16 януари, 2020 Публикувано: 16 януари, 2020 Обединеното Кралство отива към Брекзит ... 🙂 7 14
Фил Публикувано: 16 януари, 2020 Автор Публикувано: 16 януари, 2020 тъмън намериш ключа към успеха и .... некой току смени бравата 2 3
Yavor Публикувано: 16 януари, 2020 Публикувано: 16 януари, 2020 преди 43 минути , Фичо каза: тъмън намериш ключа към успеха и .... некой току смени бравата по въпроса за ключа 🙂 4
Eva eva Публикувано: 16 януари, 2020 Публикувано: 16 януари, 2020 По истински случай. Детето /Ема/ е на 6 г.: - Ема, искаш ли да те водя в Бергамо? Това е град в Италия. Много е хубаво там, ще ядем пица, ще се разходим... - О, не, не искам в Италия. Абсурд. - Е, защо не искаш? Ти не си ходила в Италия, много ще ти хареса. - Ама как ще ходя в Италия?! Там е Етна, тя е действащ вулкан. И Стромболи е там. Шок тотален. Аз си признавам, че не знаех какво е Стромболи и къде се намира... 3 2 6
bay_kolio Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 Босненският баскетболист Нихад Дедович, който се смята за двойник на Златан, заяви: “Не мисля, че с него сме свързани. Баща ми никога не е ходил в Швеция.” На което Ибра отговорил в типично свой стил: “Но пък моят баща е ходил в Босна!” 2 13
cybersimo Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 Преди 1 час, bay_kolio каза: Босненският баскетболист Нихад Дедович, който се смята за двойник на Златан, заяви: “Не мисля, че с него сме свързани. Баща ми никога не е ходил в Швеция.” На което Ибра отговорил в типично свой стил: “Но пък моят баща е ходил в Босна!” 4 2 3
Фил Публикувано: 17 януари, 2020 Автор Публикувано: 17 януари, 2020 След като изконсумира поредния си брак, вождът на канибалите отново стана вдовец ... 2 15
aleksandrina Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 -Тате, повече няма да излизам с теб да се пързалям с шейната!!! -Мълчи и дърпай... 1 12
Zaro Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 преди 16 часа, Eva eva каза: По истински случай. Детето /Ема/ е на 6 г.: - Ема, искаш ли да те водя в Бергамо? Това е град в Италия. Много е хубаво там, ще ядем пица, ще се разходим... - О, не, не искам в Италия. Абсурд. - Е, защо не искаш? Ти не си ходила в Италия, много ще ти хареса. - Ама как ще ходя в Италия?! Там е Етна, тя е действащ вулкан. И Стромболи е там. Шок тотален. Аз си признавам, че не знаех какво е Стромболи и къде се намира... Везувий по-утешително ли ти звучи? 😂 Браво на детето! 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега