Гост Публикувано: 5 март, 2020 Публикувано: 5 март, 2020 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Абе, то, като виц, ама една рентгенова лаборантка ми разправя: Колегата и, казва на пациентка : кукнИ тук, в смисъл да клекне. Пациентката рекла: “ ку-ку”. Есе 😊
tch Публикувано: 5 март, 2020 Публикувано: 5 март, 2020 преди 20 минути , stanislavpp каза: Тя: - Гинеколога ми каза две седмици без с*кс. Той: - A стоматолога каза ли нещо? А проктологът?🤫🤔 1 3
ДиянаВ Публикувано: 5 март, 2020 Публикувано: 5 март, 2020 6 minutes ago, tch said: А проктологът?🤫🤔 Добре че проверявах в гугъл какво е проктолог😆. След това загрях и се смях😁. 3
master_of_germs Публикувано: 5 март, 2020 Публикувано: 5 март, 2020 преди 19 минути , AlexandraKo каза: Абе, то, като виц, ама една рентгенова лаборантка ми разправя: Колегата и, казва на пациентка : кукнИ тук, в смисъл да клекне. Пациентката рекла: “ ку-ку”. Това си е типично странджански израз. Тук майтап няма. Не е виц. Навремето ловната дружинка на тъста ми тръгват на лов из дебрите странджански. Обаче единият ловджия домъкнал другар от шопландия 😆😲 Викачите и кучетата подгонват глигана към пусията, а там шопът се надигнал над храсталака, да гледа по-добре какво става. Прасето го вижда и свива встрани преди да е в обсега на пушките. Тоя, странджанеца, вика на шопа: "Кукни, бре!" И шопът се провикнал:"Ку-ку! Ку-ку!" Прасето, естествено, съвсем свило встрани у дерето и после и кучетата му изгубили следите. Та после тоя години наред го бъзикали:"Отде я найде тая шопска кукувица?!" 😲😁😷 2 8
Goal & Boss Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 Преди 1 час, Брани каза: Междувременно в Лондон: Чунким тиси много убав с оная ми ти каска, дето си я нахлузил още от Episode IV! 1 4 1
Светославов Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 На изповед: - Съгреших отче, излъгах един евреин; - Чадо мое, това не е грях, а чудо! 1 3
dimitrov6 Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 Преди 1 час, Брани каза: Междувременно в Лондон: Четох,че тук свършили маските в аптеките.Може вече с мотоциклетни шлемове ,дето са като скафандър да вземат да ходят.
Брани Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 преди 53 минути , Goal & Boss каза: Чунким тиси много убав с оная ми ти каска, дето си я нахлузил още от Episode IV! Всъщност от Епизод III, и я нося по неволя - грозен съм. 4
Childish Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 Може ли да ми кажете какви са банкнотите? 1 2
stebal Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 Тя: - Мило, направих ти палачинки , ами то... вчера блъснах колата... Той: - Какво си направила?!! Тя: - Палачинки... 3 11 1
Goal & Boss Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 преди 58 минути , Childish каза: Може ли да ми кажете какви са банкнотите? Приличат на дървените (рубли). 2
aleksandrina Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 1 hour ago, Childish said: Може ли да ми кажете какви са банкнотите? 4 minutes ago, Goal & Boss said: Приличат на дървените (рубли). Най- вероятно. Като гледам снимката е резната и е пишело 8 марта. 😉 2
домосед Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 Преди 1 час, Childish каза: Може ли да ми кажете какви са банкнотите? Рубли по 5000. Най-големият номинал. 2
master_of_germs Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 CFU означава colony-forming units. Макар че това е по-скоро за другата тема, не толкова за хумористичната. 😉😷 За вируси важи подобна зависимост като за бактерии, просто не е лесно да се изследва 🤫🙄 6
funny Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 Констатация : Китайките се целуват най-заразително ! 2 11
muchachote Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 преди 9 часа, dimitrov6 каза: Четох,че тук свършили маските в аптеките.Може вече с мотоциклетни шлемове ,дето са като скафандър да вземат да ходят. Да, преди години в района на работата ми наистина имаше една жена на средна възраст, която всеки път когато излизаше си слагаше доста голяма мотоциклетна каска с пуснато отпред стъкло,/вероятно за да не се зарази от нещо/. Ние първоначално мислехме, че живее в района и си е паркирала някъде мотора, но после разбрахме, че живее в друго измерение. 2 1 3
stanislavpp Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 От форума на бг мама: На един мой съсед безжичната мрежа се казва „22 см“. – Как да разбера от кой апартамент е??? 🤔 1 2
dimitrov6 Публикувано: 6 март, 2020 Публикувано: 6 март, 2020 преди 32 минути , stanislavpp каза: От форума на бг мама: На един мой съсед безжичната мрежа се казва „22 см“. – Как да разбера от кой апартамент е??? 🤔 Преди няколко години спах в хостел,не помня в Белград или Ниш и видях имената на безжичните мрежи наоколо на екрана на телефона ми.Имаше направо вулгарни и цинични имена.В България такова нещо не съм виждал. 1
Topfly Публикувано: 7 март, 2020 Публикувано: 7 март, 2020 Откакто почнАх да си мия често ръцете, ми се показаха "пищовите" от матурата 1994-та... 10
Граф Вронски Публикувано: 7 март, 2020 Публикувано: 7 март, 2020 преди 2 часа, stanislavpp каза: Това ми напомня на следния виц: Много тежко раждане, мъжът кръстосва пространството пред родилното цяла нощ, много е напрегнат, изнервен, чупи пръсти от притеснение. Излиза докторът и казва, че детето се е родило. Бащата го пита за пола му. Момиче е. Мъжът с успокоение казва "Ох, слава богу, няма да изживее тези мъки" 😄 1 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега