Георги Матеев Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Преди 1 час, Tim каза: Вчера се скарахме с малкият ми син кой да измие чиниите, всеки искаше за него си това развлечение... Майтап майтап, ама толкова чинии не помня откога не съм мил по собствено желание... и то с кеф! 😏 3 2 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Во Скопие COVID 19 го назовали 'македонскиот вирус' оти бил тръгнал от Прилеп. 1 6 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 1 час, searus каза: да връча на детето една ножичка за нокти и да го пратя в градината отзад да подрязва тревата... Само малко да поизсъхне, че да може да се въргаля на свобода. Обмислям също да усложня задачата, като включим поне чипровски шарки, а ако напредне много - карта на света. Случайно в рода ти да има старшина? преди 1 час, Георги Матеев каза: Майтап майтап, ама толкова чинии не помня откога не съм мил по собствено желание... и то с кеф! 😏 Само гледай да не пуснат сиртаки по радиото, докато ги миеш! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 6 минути , Goal & Boss каза: Случайно в рода ти да има старшина? Само гледай да не пуснат сиртаки по радиото, докато ги миеш! Слушам, капитане! 😉 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 6 часа, mirosn каза: Всеки се оплаква,че му е скучно в къщи,ама как никой не се похвали,че си е измил прозорците от скука. Хахаах, не е точно така-аз ги измих, още повече че в неделя ще завали. Но не от скука, а по-скоро защото си взех едно роботче за миене на прозорци и ми е кеф да си го тествам сега. Та така...по цял ден се мият прозорци у нас сега(поне имам много) 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 5 1 16 Връзка към коментар
searus Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 26 минути , Goal & Boss каза: Случайно в рода ти да има старшина? 😇 Съвсем не! Само директор на начално училище 🤣 5 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Тази седмица много ме напрегна. Мисля да си остана вкъщи през уикенда. 1 1 15 Връзка към коментар
Стоянка Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Междувременно в къщи- 1 10 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Covid 19 е македонски, защото е тръгнал от Прилеп. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Давам куче за разходка срещу заплащане. 5 3 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 12 минути , Георги Матеев каза: Давам куче за разходка срещу заплащане. Ама трябва да се иска и сериозен депозит за да ти го върнат. Както е тръгнало скоро може да се заформи дефицит и на кучета. Пък като поотмине вируса пак ще се върне проблема с бездомните кучета 🙂 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Мъж отива при педиатър. - Докторе, жена ми от един месец е в командировка, а аз гледам малкия. Тя ми каза да правя някои работи и аз ги правя. Водя го милия на плуване, гимнастика, на футбол, на планина.. А той все слабее и слабее, свърши се детето. Какво да правя ? - А с какво го храниш ? - Знаех си аз, че съм забравил нещо! 12 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Колеги, някой ще ми съдейства ли да си извадя виза за Добрич, че в понеделник имам път натам? 3 12 Връзка към коментар
Dango Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 До всички телевизии: Моля, спрете прогнозите за времето... и без това вече никъде не може да се ходи. 6 5 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Информация от водеща медия: https://btvnovinite.bg/bulgaria/vatreshna-migracija-desetki-signali-za-zavarnali-se-ot-bansko-po-chernomorieto.html 1 3 1 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 3 1 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 ——————————————————— Дано скоро отмине тази карантина, че много се сближихме с мъжа ми и за малко да му разкажа за любовника си.. ——————————————————- Всички излизат да разхождат кучетата си. Аз имам костенурка, излязох преди три дена и още съм на стълбището. 3 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Живеем срещу Борисовата градина. Чухме за забраната да се разхождаме в парка. Лошо! ... Но жена ми веднага измисли решение: Ще ме води на каишка - бил съм й домашния любимец. А аз обещавам да не акам в парка, както правят останалите 99% домашни любимци. 3 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 2 минути , ven62 каза: Живеем срещу Борисовата градина. Чухме за забраната да се разхождаме в парка. Лошо! ... Но жена ми веднага измисли решение: Ще ме води на каишка - бил съм й домашния любимец. А аз обещавам да не акам в парка, както правят останалите 99% домашни любимци. Или ще си носи пликче, а може и памперс да ти тури.... Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Това ми го пратиха, като видео, нито знам откъде е, нито знам от кого е, но ако на някой са му накърнени авторските права да пише да го махна. https://www.vbox7.com/play:567ae6f346 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега