master_of_germs Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 3 часа, Goal & Boss каза: Колеги, някой ще ми съдейства ли да си извадя виза за Добрич, че в понеделник имам път натам? Нямаш грижи. Там поне е заредено с тоалетна хартия 🙂 А за "Македонскиот вирус од Прилеп" ми е баш нервно да го обjaснам да сите другарчиня, дека не е ова дезинформациja, а зафркаванье и се шаламе. 😄 "Прилеп" на бугарски се вика "лилjaк" на македонски. Си имам еден колега од Прилеп и он го знае ова; кога му се jaвам по телефон, му викам: "Еj, Батман, како, си бре, лилjak прилепски". Он го знаe, ама сите други стварно се лути, кога ке им кажам дека е од Прилеп вирусот 😄 2 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 2 часа, ven62 каза: Живеем срещу Борисовата градина. От коя страна? Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Генерал Мутафчийски пълна колекция: 2 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 "Хоум офисът е ужасна тъпотия. Семейството ми е изключително недоволно!" Крум, 43 г. патоанатом 2 13 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 Малко лично творчество, измислено днес в лабораторията в паузата между два PCR-a... Ама е гавър-версия, затова ще го публикувам тук, а не в темата "ПОЕЗИЯ" 😄 Алкохолът ни свързва, перхидрол ни дели. Малко тъжна е тази наша обич, нали? Аз през маската кашлям; ти отсреща мълчиш И не мога да видя, кихаш или сумтиш. Ако ти заговориш, аз не мога така, С ръкавици да стопля твойта малка ръка. Как изгрява, не виждам, върху устните смях И усещам как плъзва от короната страх. Ти, ти, ти, Ти, ти, ти, Ти, ти, ти, моя любов. Ти, ти, ти, Ти, ти, ти, Ти, ти, ти - вирусе нов! Ти ще дойдеш тук аз зная; Нещо в мене днес боли! Най-далечно разстояние Е туй, което ни дели. 😷................................................😷 10 9 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 58 минути , Zaro каза: От коя страна? Нали съм написал - "срещу". Значи от другата страна. --------------------- Сериозно. Аз май наистина съм много тъп. Не разбирам защо едно куче има по-голяма необходимост да се разходи в парка от едно дете. 10 1 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 @ven62 защото не следят новините 🙂 Coronavirus: Hong Kong confirms a second dog is infected The German shepherd owned by a Covid-19 patient is in quarantine, along with another dog from the same home It is ‘very likely’ the two positive canine cases are examples of human-to-animal transmission, says virologist https://amp.scmp.com/news/hong-kong/health-environment/article/3075993/coronavirus-hong-kong-confirms-second-dog 2 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 20 март, 2020 Сподели Публикувано: 20 март, 2020 преди 4 минути , Coo каза: @ven62 защото не следят новините 🙂 Coronavirus: Hong Kong confirms a second dog is infected The German shepherd owned by a Covid-19 patient is in quarantine, along with another dog from the same home It is ‘very likely’ the two positive canine cases are examples of human-to-animal transmission, says virologist https://amp.scmp.com/news/hong-kong/health-environment/article/3075993/coronavirus-hong-kong-confirms-second-dog Не е това. Или поне аз нямам това предвид. Нали и кучетата и малките деца не се разхождат самички. Още по-просто: Излизам сам в парка - Не може Излизам с кучето си или с хамстера си - Може. Ъъъъ!? 2 2 Връзка към коментар
mirosn Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 Ден шести от карантината-Намерих в къщи една тетрадка от пети клас и си написах домашното,което не бях направил тогава.Даже и оценка си поставих. ********* Тръгнах до супермаркета да купя гел дезинфектант и се върнах с бутилка Джони Уокър-цената им беше същата. ********* Ако по време на карантината си с жената,това не е карантина ,а домашен арест. 2 1 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 преди 7 часа, ven62 каза: Не е това. Или поне аз нямам това предвид. Нали и кучетата и малките деца не се разхождат самички. Още по-просто: Излизам сам в парка - Не може Излизам с кучето си или с хамстера си - Може. Ъъъъ!? Да ти кажа, не съм го чула Генералът, да вика, че може да си разхождаш Кучо или Хами:))))))))))))) Само им е до домашните любимци, в тоя зор. Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 " У хорошей бабьi мужик накормлен, напоен, сексом наделëн и спит, а сама баба в Интернете!" "- Добро утро се пожелава, когато часовникът показва 11ч, календарът показва лято, а през прозореца се вижда Океана." 🙂 2 1 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 Безкрайни идеи от интернет. 1 12 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 Вместо Магеланци да се наричаме Карантинци. 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 Давам под наем куче за разхождане! При слънчево време 1 час 30 лева, 2 часа 50 лева. При дъждовно време 1 час 20 лева, а два часа 30 лева. При належаща нужда на същото място могат да се наемат морски свинчета, костенурки и т,н. за разхождане. Човек с куче в парка може, но сам – не https://www.plovdiv-press.bg/2020/03/21/човек-с-куче-в-парка-може-но-сам-не/ 1 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 1 hour ago, dimitrov6 said: Вместо Магеланци да се наричаме Карантинци. Сега едни приятели организират виртуална кръчма. Вечерта всеки ще си пие сам вкъщи и ще си говорим по вайбер 🙂 Като се напием няма да е проблем как ще се приберем вкъщи 😄 3 1 3 Връзка към коментар
tch Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 преди 16 часа, ven62 каза: Сериозно. Аз май наистина съм много тъп. Не разбирам защо едно куче има по-голяма необходимост да се разходи в парка от едно дете. Ако трябва да перефразирам вица: "Милиционери, сър" 1 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 16 hours ago, ven62 said: Сериозно. Аз май наистина съм много тъп. Не разбирам защо едно куче има по-голяма необходимост да се разходи в парка от едно дете. Сори, че ще съм малко офф, но като баща на малки деца и собственик на куче подкрепям решението. Децата общуват с други деца, пипат катерушки, копчета в асансьора, слагат си ръцете в устата и т.н. Като цяло се държат много по рисково от едно куче. 7 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 преди 5 часа, Topfly каза: Човек с куче в парка може, но сам – не Не сте разбрали още, ама вируса го било страх от кучета 2 3 Връзка към коментар
mirosn Публикувано: 21 март, 2020 Сподели Публикувано: 21 март, 2020 преди 10 часа, stanislavpp каза: Горката Грета,отнеха и полето за изява :))) 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега