Zaro Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Който изкара карантината с половинката си, ще се зачита за трудов стаж. 3 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 2 минути , Zaro каза: Който изкара карантината с половинката си, ще се зачита за трудов стаж. А ниййй, дет, вече сме се пенсионирали, за втора пенсия, ще важи ли? 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Плажното ми тяло се отлага за 2021 г. На всички, проявили съчувствие... благодаря! 4 12 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 15 минути , Георги Матеев каза: Плажното ми тяло се отлага за 2021 г. На всички, проявили съчувствие... благодаря! Жорка, да не ти пука. По-добре една седмица срам на плажа, отколкото цяла година глад и пот във фитнеса. 😉 😂🤣 3 2 2 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 И аз вече съм залепена за прозореца🤣 1 3 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 - Докторе, к’во да сложа във водата на ваната - да се успокоя и да забравя всичко? - Сешоара! 5 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Самолет, в него Тръмп, Путин, Папата и Меркел. Обаче, някакси, на борда се промъкнало едно малко момченце. Самолетът, изведнъж, губи височина. започва да пада. Те са 5, парашутите - 4. Тръмп грабва първия и казва: “ аз управлявлавам света, трябва да оживея” и скача. След него - Путин, с подобно обяснение. След него - Папата, без него пък - църквата не можела. Меркел казва на детето: аз съм вече стара, ти трябва да живееш, вземи последния парашут и скачай. Детенцето: Танте Меркел, спокойно, ще скочим двамата, онзи, дето управляваше света, скочи с мойта раница. 1 1 12 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 11 минути , AlexandraKo каза: Самолет, в него Тръмп, Путин, Папата и Меркел. Обаче, някакси, на борда се промъкнало едно малко момченце. Самолетът, изведнъж, губи височина. започва да пада. Те са 5, парашутите - 4. Тръмп грабва първия и казва: “ аз управлявлавам света, трябва да оживея” и скача. След него - Путин, с подобно обяснение. След него - Папата, без него пък - църквата не можела. Меркел казва на детето: аз съм вече стара, ти трябва да живееш, вземи последния парашут и скачай. Детенцето: Танте Меркел, спокойно, ще скочим двамата, онзи, дето управляваше света, скочи с мойта раница. По стара традиция, да кажа за оригинала. В него главата на техническата нация България беше скочил с противогаз. 2 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 7 минути , Zaro каза: По стара традиция, да кажа за оригинала. В него главата на техническата нация България беше скочил с противогаз. Е, това е осъвременен вариант:)) Ганьо днеска е на заден план:))))))) Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 За срещи не съм била толкова точен, колкото за брифингите на Генерала !!! 3 13 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Абе, мисля си, няма ли чалъм да рестартираме 2020-та - настоящата версия съдържа вирус! 3 12 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Обява: "Срещу заплащане идваме облечени като специализиран екип за борба с коронавирус, отвеждаме ви с линейка за 14 дни при любовницата и след това ви връщаме вкъщи." Настъпиха такива времена, че все повече хора заобичаха животните. ЗАРАЗА 2 - в кината през април. 6 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 преди 3 минути , Георги Матеев каза: Настъпиха такива времена, че все повече хора заобичаха животните. Най-вече прилепи и броненосци. 1 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Дубай, Малдивите - не. Бъди гъзар и я заведи в парка само срещу 5000 лв. на човек! 6 22 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157750819371943&id=601916942 1 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега