Георги Матеев Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 преди 25 минути , bad kid каза: Аз първо прочетох ФОЛКЛЕНДСКИ ОСТРОВИ, а вие? 😎 1 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 🤓 Ereno https://www.tripadvisor.com/Tourism-g8651366-Ereno_Basque_Country-Vacations.html?fid=3904b2d9-2268-46e6-bb13-2765a5ce8200 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 В момента, Георги Матеев каза: Аз първо прочетох ФОЛКЛЕНДСКИ ОСТРОВИ, а вие? 😎 Първата мисъл-Ren в Бретан,където така исках да отида.Знам,че се пише Rennes,ама мечтите не обръщат внимание на правописа 🙂 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Само вечните ще останат 3 10 Връзка към коментар
funny Публикувано: 29 март, 2020 Сподели Публикувано: 29 март, 2020 Докато си малък ти казват, че има четири вълшебни думички: "- Извинявай", "Моля", "Благодаря" и "Заповядай" ! И чак след години разбираш, че и "з@еби", също има своя чар...😀😉😍 2 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 ***************************** Трима фермери се хвалят, кой по-голяма ябълка е отгледал: Първият казва, "Аз като сложих ябълката на кантара и той се счупи" Вторият казва, "Аз като сложих ябълката на кантара и се счупи, и той, и масата". Третият казва, "Това е нищо, аз като сложих ябълката на каруцата"... другите двама го прекъснали - ти сега ще кажеш, че се е строшила каруцата. "Не бе, не се строши каруцата, ама излезна един червей и глътна коня" 1 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 ************************ 1 1 15 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 След като си получи обратно парите и за последната му пропаднала резервация, @Георги Матеев спечели титлата Рефундаменталист на годината! 4 3 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 преди 3 минути , Goal & Boss каза: След като си получи обратно парите и за последната му пропаднала резервация, @Георги Матеев спечели титлата Рефундаменталист на годината! Добро попадение, но малко подранило, че чакам още 20-30 рефънда от половината свят 🙂 Засега ще се задоволя с номинацията за Кандидат рефундаменталист на годината 🤓 2 2 4 3 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Ха, това ми припомни една случка с леля Пенка фризьорката. Пътувам си аз и спирам в гр.Х, да видя приятелка и да се наговорим ей така фейс ту фейс. Тя обаче има някаква работа и трябва да я изчакам. Аз ги знам тия нейните 5 минутки, ама вечерта съм на събитие и имам още 300км до там, няма да имам време за букли. Оглеждам се...фризьорски салон, влизам, питам...няма часове. Момичето ми съчувства и ми казва ...ей тук наблизо има друг салон, вижте там. Аз вече под пара, тук-там, намирам някакъв салон и влизам, питам може ли измиване и сешоар...???...ама без подсригване ли-ме питат, казвам -да без....??? Говоря по телефон с приятелката ...ще закъснея, дъра-бъра..по едно време усещам нещо не е наред...на пръв поглед не разбирам какво точно ме разтревожва, но погледа ми минава през ценоразписа до огледалото... мъжко, детско, дамско подсригване - 2,50лв боядисване със собствена боя -2,50лв ТолкоЗ. Значи по спомен за 2,50лв ми отрязоха плитката във 6-ти клас. Някак си бях се телепортирала във времето назад. Тъй си и останах без букли на събитието. Нямаше ги в ценоразписа. 1 3 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 Оказва се, че Тръмп и Макрон имат една и съща любима детска приказка - Червената шапчица. Само че Тръмп харесвал момичето, а Макрон баба ѝ. 2 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 Поради изчерпване на тоалетната хартия кренвиршите вече почнаха да се правят от месо. 4 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 Да знаете, че като мине целият този кошмар ще си остана вкъщи да се съвзема... 4 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 30 март, 2020 Сподели Публикувано: 30 март, 2020 Съвсем го оакаха тоя хороскоп... 2 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега