Георги Матеев Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 преди 28 минути , Фичо каза: Не си падам по такива игри, но сега ми е скучно. Попълни празните полета, за да разбера повече за теб: Номер на карта: Име върху картата: Валидност на картата: CCV: преди 24 минути , ven62 каза: Това в този форум не върви. Повечето ще ни домързи да опишем 20-те си карти. Но няма спор, че @Георги Матеев е най-всестранно развитата личност. Определено няма да участвам. В момента имам около 40 карти. Не се шегувам 🤣 3 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 Ако карантината продължи до май така добре ще опозная себе си, че след това не знам дали ще искам изобщо да срещам други хора... 🤪 4 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 1 април, 2020 преди 45 минути , ven62 каза: Повечето ще ни домързи да опишем 20-те си карти. преди 21 минути , Георги Матеев каза: Определено няма да участвам. В момента имам около 40 карти. 🤣 Ама никой не е казал всички карти и веднага, може да започнете с две-три, които най-добре ви характеризират , а ако се чудите с кои точно - давайте тези с най-висок лимит! 5 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 преди 4 минути , Фичо каза: Ама никой не е казал всички карти и веднага, може да започнете с две-три, които най-добре ви характеризират , а ако се чудите с кои точно - давайте тези с най-висок лимит! В момента най-добре ме характеризира празната виртуална Виза - мога ли да участвам с нея в играта? 🤔 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 преди 2 часа, Фичо каза: Не си падам по такива игри, но сега ми е скучно. Попълни празните полета, за да разбера повече за теб: Номер на карта: Име върху картата: Валидност на картата: CCV: Аз ще играя номер на картата: Някакви числа от 1 до 9 разбъркани. Шестнадесет на брой. Име върху картата: Моето. И е релефно! Валидност на картата: четири цифри разделени с наклонена черта CCV: Три цифри също разбъркани Ами това е 😂😂😂😂 2 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 Както е тръгнало, тая година новогодишната реч ще я чете генерал Мутафчийски! 2 1 15 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 Когато отворят кръчмите, задължително, ще отида с преспиване. 1 7 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 Bruce didn’t make it 🙂 2 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 За Великден си поръчах една кокошка по Еконт и едно яйце по Спиди. Сега чакам да видя кое е първото, яйцето или кокошката? 4 16 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 април, 2020 Сподели Публикувано: 1 април, 2020 3 1 23 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 2 април, 2020 Сподели Публикувано: 2 април, 2020 1 1 6 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 2 април, 2020 Сподели Публикувано: 2 април, 2020 Ей, Станиславе!!! 1 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 2 април, 2020 Чудя се - ами някой ако пробва с такава: 2 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега