bad kid Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 От известно време ме гризе мисълта как ли ще се казва тоалетната хартия, продавана от производителите на кренвирши "Аз ям". 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 От известно време ме гризе мисълта как ли ще се казва тоалетната хартия, продавана от производителите на кренвирши "Аз ям". Искрено ти казвам - не зная. Но мисля, че се сещам коя песен ще използват в рекламата си. 7 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 Искрено ти казвам - не зная. Но мисля, че се сещам коя песен ще използват в рекламата си. На това му се казва любов ... и още нещо. 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 Коментар от фейсбук: "Скъпи вегани, като правите стрийт пърформънс, поне го правете като хората. Ние не готвим пилето заедно с перушината." 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 (редактирано) На това му се казва любов ... и още нещо. Да де. За другото нещо пее певецът. P.S. Абе, некой ще ми обясни ли що е то веган? Редактирано 22 юни, 2016 от captain_oveur Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 Да де. За другото нещо пее певецът. P.S. Абе, некой ще ми обясни ли що е то веган? Човек, който освен месо и риба не употребява и никакви животински продукти (все едно е на строг пост постоянно). 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 22 юни, 2016 Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 Човек, който освен месо и риба не употребява и никакви животински продукти (все едно е на строг пост постоянно). Аха... Така ли беше? Мързи ме да проверявам, а съм ги забравил вече тия, откак спрях активно да следя музикалния живот. А straight-edge значи бяха онези, дето освен че не консумират храна от животински произход, също така и не употребяват никакви вещи, дошли от животните? Например обувки от естествена кожа, гребени от слонова кост и т.н. Нашенските юнаци тук някак неусетно за мен от прости вегетарианци са се издигнали до яки вегани. След някое време като нищо ще земат да станат и стрейтеджове. Много ми е интересно дотогава какво ново ще са измислили скучаещите западняци, та да могат нашите да го изкопират 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 юни, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 юни, 2016 Един врачанин заминал за Франция, за да гледа откриването на европейското първенство по футбол. Предната вечер той излязъл да се разходи, стигнал до Айфеловата кула и видял, че пред нея са се събрали близо 100 000 души. - К'во има тука, бе? - попитал нашенецът. - Концерт на Давид Гета – отговорили му отсреща. - Малии! - възкликнал врачаниът. - Колко ора са се събрале за тоя пустиняк! Представи си к'во щеше да е, ако пееше Миле Китич! 8 Връзка към коментар
akair Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 (редактирано) И една нова а/к от Тайван (https://en.wikipedia.org/wiki/Far_Eastern_Air_Transport): Редактирано 23 юни, 2016 от akair 9 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 Един паднал от мотор, изпотрошил се целия в болницата в гипс. Дошел брат му на свиждане.- Шо стана бе, бачьо, шо се случи ?- Докторо рече, че имам строшени ребра, сътресение на мозако, изкълчено рамо, фрактура на таза и фрактура на реброто.Брат му го погледал, погледал и учудено му рекъл:- Я тава не мога да го запомна, че кажа на майка че си умрел. 11 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 - Гарантирам ти, че след пет години ще живеем по-добре от европейците! - Защо, на тях какво ще им се случи? 3 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 Контра! 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 Благодарение на Гугъл мапс, можем да разгледаме Перник, без да пострадаме. 16 1 Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 Благодарение на Гугъл мапс, можем да разгледаме Перник, без да пострадаме. По повод на въпросите към мен - "Къде обичаш да пътуваш?" Най-често отговарям - "Навсякъде, даже и до Перник" 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 23 юни, 2016 Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 По думите на клиента: “Компютъра не ще да се включи – викам оня луд човек админа. Дойде той, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори нещо неясно, вкючи компютъра и той тръгна! Пак дигна ръце към небето, промърмора нещо и излезе.” По думите на админа: “Отивам при юзъра – а тоя глупак така се е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Напсувах го яко ама тихо да не ме чуе, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и си излязох. 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 юни, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 юни, 2016 - Добър ден, обаждаме се от Виваком, бихте ли ни казали какъв интернет ползвате и дали сте доволни?- Ползвам интернета на комшията и съм много доволен!....- Скъпи, студени са ми ръцете ... - Подръж ми бирата тогава!....Търси се детегледачка, на възраст до 30 години. Момченцето е на 34. 8 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 24 юни, 2016 Сподели Публикувано: 24 юни, 2016 След Брекзита ще се изпълни мечтата на много български политици - българите да се върнат в България. 5 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 24 юни, 2016 Сподели Публикувано: 24 юни, 2016 And now EU has 1 GB of free space. 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 24 юни, 2016 Сподели Публикувано: 24 юни, 2016 "Ще останем България, Румъния и Гърция като се получи ефектът на доминото".Това заяви в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос дали, според него, след вота във Великобритания може да се очаква ефектът на доминото. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/24/2783274_citat_na_denia_v_es_shte_ostanem_samo_bulgariia/?ref=yellow_fp 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 24 юни, 2016 Сподели Публикувано: 24 юни, 2016 (редактирано) Man who voted for Leave says he thought his vote ‘wouldn’t count’ and is now ‘worried’ I’m a bit shocked to be honest. I’m shocked that we actually have voted to Leave, I didn’t think that was going to happen. My vote, I didn’t think was going to matter too much because I thought we were just going to Remain, and the David Cameron resignation has blown me away to be honest. I think the period of uncertainty that we’re going to have for the next couple of months, that’s just been magnified now. So yeah, quite worried. Read more: http://metro.co.uk/2016/06/24/man-who-voted-for-leave-says-he-thought-his-vote-wouldnt-count-wins-moron-of-the-year-award-5964450/#ixzz4CV4jDvdf Към това мога да приложа крилатата фраза на Чърчил "The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter."-Winston Churchill Редактирано 24 юни, 2016 от Topfly 6 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 24 юни, 2016 Сподели Публикувано: 24 юни, 2016 https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=8_zQPT8V29w&app=desktop Тематична песничка на няколко дни, вече не много актуална, но все още весела. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега