AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Обърнете внимание на задача 4:)))) Оставам с впечатление, че и детенцето, и даскалицата, са на един акъл... Ще ме прощават, работещите в образованието:( 1 2 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Моите любими са - казах ме, имах те и др. Така написани тия думи винаги са ми приличали на линк - www.казах.ме 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 36 минути , Костов каза: Моите любими са - казах ме, имах те и др. Така написани тия думи винаги са ми приличали на линк - www.казах.ме Знаеш ли, забелязала съм, че като пиша от телефона, той ги разделя така. И трябва да коригирам. Ама, че си има и "писатели", дет си пишат така, факт неоспорим. 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Не виждам "абитюрент". 😎😎😎 1 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 37 минути , stanislavpp каза: Като студенти в университета по време на едно скучно упражнение с един колега се хванахме да събираме (а понякога и да измисляме😂) фразеологични глаголи с fuck. Справихме се доста добре, даже доскоро пазех творението, че беше силно впечатляващо. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 3 5 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 3 часа, Костов каза: Моите любими са - казах ме, имах те и др. Моят първенец в тази класация е Здравей те .Това го видях в един официален имейл и не можах да реагирам в първия момент . За съжаление, след време го видях отново, от различен човек. Не знам как въобще им хрумва такова изписване... 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Малеее, май сме се замогнали:))) Оказа се, че имаме , къде три кила джинджифил:)))) Постоянно влачим и кат напра’йх ревизия... 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Моминското парти на Мая. 1 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Из абитуриентските балове, от минали години:)) 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Малеее, май сме се замогнали:))) Оказа се, че имаме , къде три кила джинджифил:)))) Постоянно влачим и кат напра’йх ревизия... Пускай го на борсата! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 4 минути , traveler каза: Пускай го на борсата! Аааа, ще почакам, цената да се вдигне още:)))))))) 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Малеее, май сме се замогнали:))) Оказа се, че имаме , къде три кила джинджифил:)))) Постоянно влачим и кат напра’йх ревизия... В Русия ще направиш сериозен удар 🙂 Там на места братушките продават джинджифила по 7-8000 рубли (около 200 лв) килото. 2 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 След 9 месеца, питат родилката: - Кой е бащата ? - Не знам, носеше маска. 4 7 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Рыцари шли на подвиг только ради дам. А ради "не дам" не шли... Та толкова за рицарството 🙂 2 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 БЪЛГАРСКИТЕ ПОСЛОВИЦИ В COVID19 UPGRADE ;): "Да би мирно седяло, не би корона видяло" "Като ще е крива, да е експоненциална" "Бели пари, за карантинени дни" "Бърз тест, срам за щаба" "Брат брата не храни, ама го заразява" "Пред короната всички са равни" "От грип, та на covid" "По маска посрещат, по кашлица изпращат" "Храни куче, да те разхожда" "Много генерали, хилава здравна система" "Топи се като бюджетен излишък" "Глас Мутафчийски, глас божи" "Щаб щабу око не вади" "Гледай му акъла, крой му маска" "Денят се познава по сутрешния брифинг" "Кашлящ човек - жив дявол" "Който с корона плаши, от корона умира." "С чужди респиратори, болница вдига" "Нов ден, нов брифинг" " Накарай мързеливия на работа, па да те научи на самоизолация" "На интубиран нож вади" " На чужд гръб и 100 дни карантина са малко" 4 3 7 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега