Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 часа, AlexandraKo каза:

Ох, тая нощ, като съм се разсънувалаааааааааа...

Ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее! Недейте така бе хораааааа! Сега мръсно ли ще си правим! 🤣

П.П. Имам предвид видеото с белите плажове от поста на AlexandraKo.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Скарахме се снощи с мъжа ми и аз му сложих Виагра във вечерята 
Как ми се молеше после....и как ми се извиняваше...

• Харесвам 1
  • Смея се 14
Публикувано:

-Утре май имам Имен ден!
– Как така? Какво пък цвете си ти?
– Ми не знам, но много хора разправят, че не съм цвете за мирисане.

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:

В тон с @Георги Матеев:

DDDE04EE-6856-4562-B7E7-E824FB3149DC.jpeg.e2d31eccb49028eae0ba3483040762a0.jpeg

преди 11 часа, Pantelej Putnik каза:

Ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее! Недейте така бе хораааааа! Сега мръсно ли ще си правим! 🤣

П.П. Имам предвид видеото с белите плажове от поста на AlexandraKo.

Еми, к’во да правя, това сънувам тези дни:)))

И от два дена си говорим със Съра, че а, са пуснали полетите, а, веднага сме се паркирали на един такъв плаж:))))

• Харесвам 2
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Еми, к’во да правя, това сънувам тези дни:)))

Майтапът настрана, но откакто сме в карантина започнах да сънувам всяка нощ и то много интензивни и често странни сънища. Което за мен е нетипично, обикновено сънувам ужасно рядко (примерно няколко пъти годишно). Чудя се каква ли е връзката между двете.

преди 47 минути , Zaro каза:

А седмото го няма в тон с всичко или просто не е снимано?

Може би е в тон с всичко, а може би просто картинката е отрязана. Най-вероятно е било нещо от сорта на "Въпреки, че всички крадяха - затворите бяха празни." 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Някъде през юли 2020г. разговор между бивши банкерка и общинарка от търговски отдел. 

- Къде те заведе?
- Във Фантастико.
- Стига, бе! Верно ли? Още от първата среща?
- Еее, ми той е шофьор в Еконт, муци, не е някой певец! Няма да ме заведе в БИЛЛА, я! Знаеш ли как се беше барнал! Направооо...
- Как бе, шуши? Да не беше с предпазен костюм?
- Да!
- Неееее... Кажи честно! А маската му?
- 3М! Оригинална! Клас 1! Жълт гащеризон с качулка, маската синя, а плексигласовата предпазна маска - със синя лента.
- Оххх.. Открай време ти върви на тебе... А ти? С какво беше?
- Е ми аз бях с дъждобран, розов. Носех маска в същия цвят и гумени ръкавици, за да не ми се вижда лака. Бях си сложила на очите маската за плуване, дето си я купих миналата година като бях на Малдивите, помниш ли? С ония, дето имаше десет ресторанта.
- А, Онзи ли? Какво стана с него?
- Какво да стане? Пепи го видяла да се върти около тировете на КППТата да проси храна от шофьорите, ама не е съвсем сигурна, защото изглеждал много брадясал.
- Тя пък какво е правила там? Не си ли седи вкъщи?
- Вика, че ѝ омръзнало. Сетила се да продава на шофьорите пяната за коса, уж че става за бръснене, щото сега като е затворила салоните, няма какво да я прави тая пяна, и нали, пари ѝ трябват също. А пък шофьорите нали стоят много време, брадясват - и така...
- Мдааа... Аз имам гел за ръце. Дали пък да не го шитна за дезинфектант? Има ли много клиенти там?
- Има, така разправят.
- И кво със срещата, чакай, че се отплеснахме! Какво стана после?
- Ох, много беше яко! Първо обиколихме домашните потреби. Купи ми чифт гумени ръкавици, ама розови, че аз бях с жълти. После ме заведе до пакетираните храни и ми подари един пакет спагети №10...
- Номер 10?! Тоя мъж има вкус, определено! Завиждам ти шушиии...
- Да, още тогава взеха да ми пърхат пеперуди в стомаха! И накрая, шуши, няма да повярваш! Купи ми 8 рола тоалетна хартия Емека с дъх на праскови, за да ми отиват на дъждобрана!
- ...(чува се хълцане, тропане, стържене, гласец)... И сега?
- ...(шепот) Шуши, мисля да наруша забраната!
- ЗАБРАНАТА?!
- Тихо! Не викай, де! Тихо, че всички телефони се подслушват!
- Шуши, недей бе мила, как ще нарушаваш забраната! Излезте още поне 2-3 пъти!
- Не мога, шуши. Ще го изпусна! Такъв мъж не се изпуска!
- Е как смяташ тогава да го направите?
- Измислила съм всичко! Ще напълня ваната с белина Доместос, ще си сложим по един шнорхел и очила, гмуркаме се във ваната - и готово! Ще стане работата!
- Ти си гениална, шуши! Направо ми взе акъла! Айде, аз отивам да наливам гела в туби, а ти после всичко да ми разкажеш! Доместоса какъв го избра - с дъх на лимон или бял, класически?
- Син, мирише на океан... Чао, шуши, целувки миличка и се пази!

• Харесвам 3
  • Смея се 18
Публикувано:

Попаднах на един пост във фейсбук. Много ми хареса. Хем е изключително сериозен, хем е много забавен, хем е магелански. 

Georgi Milkov April 11 at 2:39 PM

Наложи ми се преди време, по Божията промисъл, както би рекъл владиката Антоний, да летя от йеменската столица Сана за Джеда в Саудитска Арабия. Полетът на саудитските авиолинии се изпълняваше от йеменска компания. Самолетът се оказа антикварен и още докато рулираше по пистата, почна да дрънчи на стара тенекия. Заозъртах се за най-близките изходи, мушнах длан под седалката с надеждата да напипам спасителната жилетка и се чудех от къде точно ще паднат кислородните маски, в случай (да не дава Господ) на декомпресия. Рядко съм очаквал с такова нетърпение мерките за безопасност на борда преди полет. И точно тогава, какво беше учудването ми, когато се оказа, че такива мерки не бяха съобщени от екипажа. Вместо това, главният стюард, доволно брадясал и с особено кахърна физиономия, пусна по системата да звучи една молитва към „Пречистия, когото молим да е наш Спътник и Покровител и да ни опази от трудностите в това пътуване, преди със сигурност да се върнем при Него...” Цитирам по памет, но това е специална молитва, казва се „Дуа ал сафр” и се вярва, че приживе пророкът Мохамед я е казвал винаги, преди да поеме на път. Летяхме, колкото летяхме, бая ни подруса във въздуха, но въпреки всичко, кацнахме в Джеда невредими. После бързо се прикачих на борда на етиопските авиолинии и вече летейки към Адис Абеба, помолих архисимпатичната и очарователно усмихваща се стюардеса да ми донесе един джин с тоник. Разбърквам си питието с три кубчета лед и парче лимон, мислейки си колко различен може да е живота на човек. За нула време се променят нещата! На третия джин обаче критериите ми взеха да се преподреждат. Викам си, тия, в йеменския самолет със сухия режим и молитвата, може и да са прави. Защото ако Бог не те спаси, каквито и мерки за безопасност да приложиш, все тая. Нали така? Мислил съм си много пъти за това. И най-практичният извод, до който съм стигал е, че мерките са едно, а вярата е съвсем друго. И най-добре е, ако може, да не ги смесваш. Там, където мерки и вяра се преплетат, се получава талибанска геометрия. Знаете ли какво е талибанска геометрия? Аз не знаех, докато не отидох в Афганистан по време на войната срещу талибаните през есента на 2001 г. Едно дете в Джабул Сарадж, на север от Кабул, ровейки с пръчка в прахта ми каза, каквото го бяха научили в тяхното медресе. Две прави се наричат успоредни, ако никога не се пресичат в пространството, освен ако Аллах не пожелае това. Ето ви чист пример за талибанската геометрия! В нея човешките и природните закони отстъпват място на Божията промисъл. Така си обяснявам и мерките на извънредното ни положение по време на Страстната седмица и Великденските празници. Та затова, навръх Лазаров ден, ще си сипя един джин с тоник за здраве и дълголетие.

• Харесвам 8
  • Браво 2
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• kec
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.