Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

На 22.04.2020 г. в 17:00, Zaro каза:

В грешка сте и двамата

Screenshot_20200422-165903_Viber.jpg.1d40954f0f0460fa8861da44ec1f53eb.jpg

Ще се радвам да сме в грешка и тримата, моето е от кварталния магазин.

А това е нов вид спорт след нашенския балконинг, ама нещо не ми се смее:

https://www.reuters.com/video/?videoId=OVCAFXMXZ&jwsource=cl

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Topfly каза:

Image may contain: text

Доколкото ми е известно, този Д-р Румен Велев е акушер-гинеколог,така че не разбирам защо този въпрос е насочен към него. Нещо тази жена от Бг мама яко се е объркала! По - добре да зададе въпроса на Мутафчийски. 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Сега всички авиокомпании пишат, че се надяват на нашата поддръжка и разбиране в това трудно време. Искам да попитам, къде бяхте вие, когато куфарът ми тежеше 23,1 кила?

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • Смея се 14
Връзка към коментар
преди 16 минути , T.E.Lawrence каза:

Сега всички авиокомпании пишат, че се надяват на нашата поддръжка и разбиране в това трудно време. Искам да попитам, къде бяхте вие, когато куфарът ми тежеше 23,1 кила?

Майтап, майтап, ама Американ еърлайнс вдигнаха цената на един куфар от $60 на $75 от 21 април.

Не е шега.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , neuromancer каза:

Майтап, майтап, ама Американ еърлайнс вдигнаха цената на един куфар от $60 на $75 от 21 април.

Не е шега.

А те в момента превозват ли нещо друго освен куфари ? 🙂

• Смея се 6
Връзка към коментар

За международни полети не съм сигурен, вероятно има, но вътрешни със сигурност има. И тук в Бразилия има вътрешни полети между столиците на щатите за в случай на нужда.

Но дори и да не летят, със сигурност продават билети за бъдещи полети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 47 минути , neuromancer каза:

Не е шега.

Само за междуконтиненталните полети обаче и е съвсем нормална цена в контекста на конкуренцията . Предпочитам билета да е 400$ и 75$ за куфар, отколкото 600$ с включен куфар .

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 52 минути , neuromancer каза:

Не е шега.

Нерядко сме се чувствали като куфари. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 часа, T.E.Lawrence каза:

Може би имат предвид, че ни благодарят за подкрепата от държавни субсидии с пари на данъкоплатците😀

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Иван Попов
    • nadia
    • Маги
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.