stanislavpp Публикувано: 27 април, 2020 Сподели Публикувано: 27 април, 2020 +18 Леля Добринка живеела в Люлин...за да и е гадно...Работела чааак някъде около завод Електроника пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ....да и е гадно... Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на битейските къхъри, вятърът прежулвал лицето и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи. Пъпчиви, дрогирани и премръзнали... - Шшшш, краво! Ела ма! - Ела тука ш’ти еба майката, дърта брантийо! - заговорили тинейджърите на леля ти Добринка... Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка. - Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ *бъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, курво! - Ще смачкам, ма - заканил се през зъби по- едрия от двамата. - Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела. Леля Добринка спряла,осъзнавайки прекрасно, че с двайсете кила зелки няма шанс да избяга. - Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на леля ви Добринка да качи зелето до вкъщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл...Става ли? Тинейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменят с торбите уморената жена. Чичо Добри, съпруг на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби - да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката/не я свалял и вкъщи/, когато се звъннало на вратата. Чичо Добри заклатил стоте и шейсетте си кила да отвори. - Добринке кви са тия двамата, ма? За кво не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето? - А тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя - казала леля Добринка , като посочила по-хилавия - иска да ме *бе, а другия - посочила тя по-ячкото момче- иска да ме пребие... Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тинейджърите за яките и ги помъкнал навътре. - Тоя ли беше бияча? - попитал, докато засуквал яката на едрия до задушаване. - Тоя...тоя, Добри...Каза, че ще ми скача на главата... Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякал в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът няма вече нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята. - Тоя ли беше *бача, Добринке? - Тоя...тоя Добри...Каза че таковаа...докато фръкна.... Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята. По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров *уй, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра... Тук е мястото да добавим, че главата на чичо Добревия *уй била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/.... Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал: - Добринкееееее, я ми дай онова швейцарското ножче, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!.... Младежът изнасилвач през сълзи, със задавен глас, проплакал: - Чичо Добри, бе....чичо Добри.....Като човек ти се моля.....Нека опитаме още един път!!! 1 6 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 27 април, 2020 Сподели Публикувано: 27 април, 2020 Аз ей на това интервю се смях със сълзи преди малко. Станиславе, що не пробваш да продадеш тая история в Холивуд? Blockbuster отвсякъде! 1 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Това е отлична идея: 2 1 2 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Има ли реклами, които да казват на жените да бъдат различни? 🤭🤭🤭 Връзка към коментар
eugene.kn Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Жандармите провериха водача на странно превозно средство в департамента Од във Франция преди няколко дни. Без удостоверение той беше глобен. Докато проверките, особено на пътя, бяха засилени през последните дни по време на празничния период на пътувания, жандармите на моторизираната бригада на Лимукс (Од) спряха на 16 април странно превозно средство, забелязано от La Dépêche du Midi. Полупланински мотор, полу-количка, както се вижда от снимките, публикувани от жандармерията на Од на страницата му във Facebook (виж по-долу), това превозно средство е квалифицирано от войниците като "ORNI", т.е. „Неопределен подвижен обект“. Пътуването с велосипед не е забранено по време на карантината, при условие че има основателна причина. Това, което изглежда не беше така, според жандармите. "При вида на жандармите шофьорът се обръща под предлог, че е изчерпал бензина. Той отиваше в хранителния магазин, за да купи кутия с енергийна напитка", се казва в публикацията им. Тази причина не беше достатъчна за полицията, нарушителят нямаше удостоверение за напускане на дома си. Той беше глобен с 135 евро. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Приятелки си говорят: "Преди два месеца мъжът ми отказа пиенето. Преди месец спря месото. Преди две седмици заряза цигарите... Май идва моят ред..." 9 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Нещо актуално: 9 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Право в сърцето... 2 1 27 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 2 12 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 април, 2020 Сподели Публикувано: 28 април, 2020 Млад шейх гледа през стъклото залата с новородените. Медицинската сестра учтиво пита: -Ваше величество, кое е Вашето дете? -Първите две редици. 2 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 април, 2020 Сподели Публикувано: 29 април, 2020 В парка: - Мамо, виж, гълъби... Дай ми хляб. - Няма хляб, яж ги така... 3 19 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 април, 2020 Сподели Публикувано: 29 април, 2020 Тези се справят добре навсякъде. Още няма да забравя как веднъж се беше откъртило парче от пластмасовата капачка на пяната за бръснене, а тя самата беше в куфара между два реда дрехи. 8 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 април, 2020 Сподели Публикувано: 29 април, 2020 преди 3 часа, Костов каза: @Костов, като на човек ти казвам... 1 8 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 29 април, 2020 Сподели Публикувано: 29 април, 2020 преди 3 минути , chandni каза: @Костов, като на човек ти казвам... @chandni, най добре е да се прави на умрял. 😂😂😂 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 април, 2020 Сподели Публикувано: 29 април, 2020 1 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2020 Сподели Публикувано: 30 април, 2020 На една жена й се паднала възможност да прегледа телефона на съпруга си. В списъка с контакти намерила три номера, записани като "Най-нежното докосване", "Сладки сълзи" и "Лейди от мечтите ми". Младата дама много се ядосала и от ревност започнала да звъни на тези номера, за да разберете кой е скрит под тези романтични имена. Оказало се, че номерът на "Нежно докосване" - това е неговата майка, номерът на "Сладки сълзи" - сестра му. И когато тя се обадила на номера "Моята господарка на мечтите", звъннал нейният телефон. Жената избухнала в сълзи на разкаяние, защо е мислела толкова несправедливо за мъжа си, после взела всичките си пари и му ги дала. Когато казала на майка му за това, тя му купила златен часовник. Когато сестра му разбрала, тя подарила на брат си мотор. Съпругът бил много изненадан от това отношение, дори малко се просълзил. И тогава сложил часовника си, яхнал мотора и отишъл да прави секс с ”Генко Електричаря". 2 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега