theo Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 (редактирано) - К е л н е р ,в кюфтетата ми има косми !? - О о о , това е защото готвача ни е еднорък ,само ако знаете как прави пълнени чушки ... Редактирано 29 юни, 2016 от theo 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 EU Referendum Local Results 2016 vs. Mad Cow Disease Outbreak Areas 1992 12 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Купих си Айфон... В телефонния указател, на името "татко" сложих снимка на шефа на полицията, на "вуйчо" - снимка на главния прокурор, на "батко" - снимка на як спецполицай. Три пъти ми го крадоха, три пъти ми го връщаха с нов калъф... 9 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Влизаме вчера в "Дивака" с моя човек и ни посреща салонната управителка: Ние: Здравейте, искаме маса за двама. Тя: Колко човека сте? 10 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Работата е повече от ясна 19 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 юли, 2016 Сподели Публикувано: 2 юли, 2016 Разговор на съседната маса : " Най-добре в Австралия , отиваш и получаваш пенсия ...малко трябва да постоиш де. - Колко струва билета ? - 600 лева. - В едната посока ? - Няма в една посока само в две бе. - Нищо не знаете двамата , няма еднаква цена , зависи от сезома ,от самолета... -Те там Аустрелиън Еърлайнс летят. Тръгват от София и винаги кацат в Абу Даби. -600 лева ? - Абе не знам ,ама ний преди 20 години до Япония ходихме за 2000 лева. - Хубаво това с пенсията , иди в Русия и там няма да ти дадат. - И аз бас правя , че руснаците не дават" Хиля се половин час с комиците )))) 7 Връзка към коментар
akair Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 - Иванчо, каква е дилемата на Хамлет от съвременна гледна точка?- Да се ожени или да се омъжи, госпожо! ========== Без да искам съм харесал снимка на УНСС във Фейсбук и тия са ми пратили диплома за завършено висше .... ========== Най-кофти владетел за всички времена е английската кралица - оставиха и половината свят, а сега има половин остров! ========== Върви си Принца из гората, пуска по някоя стрела ей така, за кеф, по едно време стига до някакво езерце.Абе-е-е чисто блато. В блатото - жаба. И жабата изведнъж проговорила с човешки глас:- О, Принце, аз съм омагьосана! Целуни ме и ще се превърна в красива принцеса!Позамислил се принца, поогледал се – няма никой. К'во пък толкова? Целунал жабето.И жабето БАМ, се превърнало в красива принцеса! Естествено голичка, щото откъде 42 номер рокля в блатото?Грабнал я Принца, че а отпред, а отзад, ха на Ге, ха на дудук, в общи линии, свършил работата по царски.Седнал да си почине, в това време принцесата се посъвзела и започнала да мрънколясва:- Ама как така, що веднага секс? Не, че се оплаквам, ама сватбата?На Принца чак му изпаднала пурата от устата! Скочил нашия:- К'ва сватба ма?!?И като й изчаткал един през лицето наопаки, принцесата паднала и ... се превърнала обратно в жаба!Погледал принца, почесал се и я прибрал в джоба си:- Еййй, баси удобното нещу майна!!! 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 4 юли, 2016 Сподели Публикувано: 4 юли, 2016 - Няма женска дружба. Това е мит. - И дружба между мъж и жена няма. Извод: Жените са недружелюбни същества. 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 Хлебарката е най-добрият приятел на човека - може да я тровиш, мачкаш, но тя винаги е готова да седне на масата с теб... 11 Връзка към коментар
Георги Василев Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 Деликатна любовна забележка: - Не там! 9 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 Деликатна любовна забележка: - Не там! И съответно деликатен отговор на забележката: - Там, там! 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 юли, 2016 Сподели Публикувано: 5 юли, 2016 (редактирано) Тати гледа мач Четене на книжки: Редактирано 5 юли, 2016 от AlexandraKo 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2016 Сподели Публикувано: 6 юли, 2016 (редактирано) Попаднал човекът в луксозна болница.Сестрата от горната картинка носи обяд:едно залъче хлебец, четвъртинка доматче-чери, половинка пъдпъдъче яйченце и лъжичка крем-карамелче. Пациентът пита: - А пощенска марка имате ли" Сестрата повдига високомерно вежди - Че за какво ви е пощенска марка? Пациентът: - Обичам като се наям да почета нещо... Редактирано 6 юли, 2016 от AlexandraKo 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2016 Сподели Публикувано: 6 юли, 2016 Пациентът: - Докторе, знам, че здраве не може да се купи с пари.. Докторът: - Абе, кой ви ги говори тия глупости? -Докторе, страдам от безсъние. - Изписвам ви слабително. - И какво - това ще ми помогне ли да спя? - Не, но ще бъдете мнооого зает... 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 юли, 2016 - Осем сунгурларски ракии! - Осем наведнъж? - Да! - ??? - Защото след втората много трудно казвам "сунгурларска"... 12 Връзка към коментар
akair Публикувано: 7 юли, 2016 Сподели Публикувано: 7 юли, 2016 Хайде на декора, че Георги ще пусне конкурса за календар за 2017-та скоро. Има опции и да разчупите композицията: 28 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 7 юли, 2016 Ха-ха, какъв предприемачески нюх. Само не разбрах как се изчислява колко декара влизат в кадър 2 Връзка към коментар
LazarAngelov Публикувано: 7 юли, 2016 Сподели Публикувано: 7 юли, 2016 (редактирано) Ако една жена ви каже, че идва на среща с вас след пет-десет минути, да знаете, че в изречението няма тире. Редактирано 7 юли, 2016 от LazarAngelov 6 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 7 юли, 2016 Сподели Публикувано: 7 юли, 2016 Всичко добре, ама с тия галоши как се натиска тоз твърд съединител, мамка му... 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 юли, 2016 Сподели Публикувано: 8 юли, 2016 (редактирано) Тича един мъж при полицая: - Моля ви, приберете ме, че иначе ще убия тъщата! Полицаят тихичко - " трепи ги заедно с моята, аз ще ти помогна за по-кратка присъда". Човекът махнал с ръка и отърчал при прокурора със същата молба. Прокурорът тихичко: " трепи и моята с твоята, аз ще ти намаля присъдата". Човекът се напил и убил трите тъщи - неговата си, на полицая и на прокурора. Съдът постановил 6 месеца затвор за трите убийства. Съдията тихичко към обвиняемия : " ако беше утрепал и моята, нищо нямаше да получиш..." Срещат се двама. Единият се жалва - Ууууф, тъщата така ми е дотегнала, не ми се живее Другият дава акъл - ми спретни и някой номер. Първият - дадох обява във вестника от нейно име - " предлагам секс-услуги" И какво? Еми, взе да печели, вещицата... Редактирано 8 юли, 2016 от AlexandraKo 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега