Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Франция: Коронавирусът е бил тук още в края на декември.

Италия: Коронавирусът е бил тук още в началото на декември.

Северна Македония: Александър Велики е умрял от COVID-19!

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 14
Връзка към коментар
преди 46 минути , Фичо каза:

Когато па отворят магазините, но нещо не успяваш да си харесаш нищо подходящо ...

Screenshot_20200506-080447_Facebook.jpg

Ами като не правят нищо за нормални хора ... Как да си харесаш? 😉😂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Ако имаше 🛩 бомбардировки днес

Противовъздушната отбрана:
Молим гражданите да затъмнят прозорците си и да не палят лампите, за да не могат да ги видят бомбардировачите през нощта!
Съседът отгоре:
Откъде накъде ще ми взимат светлината! Това е терор! Диктатура! Нарушават ни правата!
Съседът отдолу:
Аз чух, че бомбардировките въобще не са толкова лоши! Всяка есен и пролет преживяваме градушка, но досега не са ни карали да си затъмняваме прозорците!
Братовчедът:
Много повече хора умират от падане по стълбите, отколкото от бомби. Значи е по-вредно да сме на лошо осветление, отколкото бомбардирани.
Случайна гражданка:
Бомбите по принцип са безопасни, всичките жертви са заради излъчването на радио "Бомба" на новите по-високи честоти.
Случаен, но много възмутен гражданин:
Как така ще ми казват дали да си светя, бе? То не е тяхна работа! Аз на тях меся ли им се? Като у нас светя, мен ще ме целят англичаните, не тях!
Д-р Ман Гъровски:
Трябва просто да оставим вражеските самолети да сринат 70% от сградите и те ще престанат да се интересуват от повече разрушения. Така всички ще можем да продължим живота си нормално.
Васко Сидоресков:
Аз призовавам всички, които обичат светлината да покажат на управляващите, че не са по-силни от слънцето и да изстрелват фойерверки!
Пульо Сулев:
На мене един авер ми каза, че негов приятел е лекар и са им казали да пишат всички в болница като пострадали от бомбардировките.
Иванка Сулева:
Приятелка ми каза, че на братовчедката на снахата са предложили 2000 лева за да пишат мъжа ѝ умрял от бомбардировките.

• Харесвам 13
  • Смея се 11
Връзка към коментар
преди 53 минути , Георги Матеев каза:

Ако имаше 🛩 бомбардировки днес

Противовъздушната отбрана:
Молим гражданите да затъмнят прозорците си и да не палят лампите, за да не могат да ги видят бомбардировачите през нощта!
Съседът отгоре:
Откъде накъде ще ми взимат светлината! Това е терор! Диктатура! Нарушават ни правата!
Съседът отдолу:
Аз чух, че бомбардировките въобще не са толкова лоши! Всяка есен и пролет преживяваме градушка, но досега не са ни карали да си затъмняваме прозорците!
Братовчедът:
Много повече хора умират от падане по стълбите, отколкото от бомби. Значи е по-вредно да сме на лошо осветление, отколкото бомбардирани.
Случайна гражданка:
Бомбите по принцип са безопасни, всичките жертви са заради излъчването на радио "Бомба" на новите по-високи честоти.
Случаен, но много възмутен гражданин:
Как така ще ми казват дали да си светя, бе? То не е тяхна работа! Аз на тях меся ли им се? Като у нас светя, мен ще ме целят англичаните, не тях!
Д-р Ман Гъровски:
Трябва просто да оставим вражеските самолети да сринат 70% от сградите и те ще престанат да се интересуват от повече разрушения. Така всички ще можем да продължим живота си нормално.
Васко Сидоресков:
Аз призовавам всички, които обичат светлината да покажат на управляващите, че не са по-силни от слънцето и да изстрелват фойерверки!
Пульо Сулев:
На мене един авер ми каза, че негов приятел е лекар и са им казали да пишат всички в болница като пострадали от бомбардировките.
Иванка Сулева:
Приятелка ми каза, че на братовчедката на снахата са предложили 2000 лева за да пишат мъжа ѝ умрял от бомбардировките.

Пропуснали са една видна личност.Ако може корекция 😄

Ива Николова:

"А как ще разберем,че навън падат бомби?"

П.п И аз да не пропусна - @Георги Матеев,Честит ти празник!🎉Много здраве и успех в инвестициите!🌈

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Гръцка рецепта за агнешко със спанак.

- Взимас спанака и миес, миес, миес... Агнеското бутце намазвас  с масло, сол,  цервен и церен пипер и го мятас във фурната.  

Като се опеце, сипвас си едно цервено винце и ядес до насита...

- Ами спанака?

- Спанака на кокоските.

Честит Гергьовден! 🙂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар

-Пеноо, Пено мари, оти така крещи твоят Иван??!
-Ааа, нищо! Излизат му зъбите.
-Какви зъби ма, той е на 70год.?!?
-Ами вчера ги глътна и сега излизат...

• Смея се 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.