Фил Публикувано: 17 май, 2020 Автор Публикувано: 17 май, 2020 Младоженецът и кумът обсъждат с диджея музиката за сватбата: - Значи, поздравяваш сватовете с Aerosmith и после моите родители с AC/DC. - Ок, разбрах, а "Бяла роза“ кога? - А за кума и кумата ще пускаш Def Leppard, Whitesnake и Black Sabbath. - Ок, а "Бяла роза“ кога? - За булката и младоженеца подбери нещо от пънк бандите. По-закачливо така, разбираш ли? - Да, ясно. Ама не разбрах, кога да пусна ”Бяла роза“? - Гледай сега... За гостите подбирай от съвременен рок до джаз и блус от шейсетте, нали? - Да, де, добре. Ама “Бяла роза” кога? Тук кумът не издържа, става и просъсква през зъби: - Виж сега, в моето семейство имаме стара традиция, от шест поколения - кумът застрелва диджея, веднага щом пусне “Бяла роза“. Не ме разбирай криво, ама е добре ако я пуснеш, да е по към края, да не прекъснем купона твърде рано. Схващаш, нали? 3 16
Георги Матеев Публикувано: 17 май, 2020 Публикувано: 17 май, 2020 Ако телесното ти тегло е 100 кг, то на Марс ще тежиш едва 38 кг. Ти не си дебел, просто си на грешната планета! 4 16
Боян Димитров Публикувано: 17 май, 2020 Публикувано: 17 май, 2020 Валерката има по-ясна мисъл ! Но все пак : БЛАГОДАРЯ! 2 5 2 7
stanislavpp Публикувано: 17 май, 2020 Публикувано: 17 май, 2020 Като видя някоя лъскава кифла, в Кауфланд, се правя, че търся някаква стока и любезно я питам: -Извинете, тук ли работите, имам нужда от помощ..? Не за друго, просто да я заземя, леко така.. 5 19 1
stanislavpp Публикувано: 17 май, 2020 Публикувано: 17 май, 2020 Няма нещо, което да не съм опитвала в леглото, но най ми харесва пицата, защото е в кутия и не падат трохи! 1 16
Childish Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 10 часа, Георги Матеев каза: Ако телесното ти тегло е 100 кг, то на Марс ще тежиш едва 38 кг. Ти не си дебел, просто си на грешната планета! Отивам да се чекирам 1 1
AlexandraKo Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 11 часа, Георги Матеев каза: Ако телесното ти тегло е 100 кг, то на Марс ще тежиш едва 38 кг. Ти не си дебел, просто си на грешната планета! Ми то, по тоз критерий, съм направо слаботелесна. Какви хубави нУвини, на гладно! 3
ven62 Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 14 часа, Георги Матеев каза: Ако телесното ти тегло е 100 кг, то на Марс ще тежиш едва 38 кг. Ти не си дебел, просто си на грешната планета! преди 2 часа, AlexandraKo каза: Ми то, по тоз критерий, съм направо слаботелесна. Какви хубави нУвини, на гладно! Ужас! Как "хубави". Това е някакъв кошмар - да заприличам на някакъв щиглец. В петък ми изтича карантината. Веднага си избирам един шантав маршрут (от оная тема) и от събота се поставям още 14 дни на специален режим. … Докато и на Марс не започна да изглеждам прилично … Дано до края на седмицата щаба не прецака и тази мярка. 1 1 2
tch Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 18 часа, Георги Матеев каза: Ако телесното ти тегло е 100 кг, то на Марс ще тежиш едва 38 кг. Ти не си дебел, просто си на грешната планета! Много е далеч, а и луната би тежал 1/6 от теглото си 😉 1
Фил Публикувано: 18 май, 2020 Автор Публикувано: 18 май, 2020 Тя: Сигурно пак мисли за оная кифла от офиса ... Той: Утре рестартира Бундеслигата, дали да не набия 10лв. на Дортмунд? 2 13
Zaro Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 Преименувай wi-fi мрежата си на COVID-19 5G POWER TEST, направи живота на квартален конспиратор по-цветен! 4 2 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега