Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Георги Матеев
На 20.05.2020 г. в 0:25, tch каза:

Как пляскаш с една ръка? 

Сигурен ли си, че искаш точното обяснение? Няма да ти допадне особено 😉

tumblr_mt4gs4JK071spo421o1_500.jpg

• Смея се 4
Връзка към коментар

Метъл банда каца на летище София. Посрещат ги с хляб и сол.

Вокалистът шмръква от солта и възкликва:

- Е...те това е държава!

———————————————————————————————————————

Съпруг разбрал, че жена му се заиграва с любовник от друг град и започнал да я държи по изкъсо...

Жената се обадила на любовника си и му обяснила, че мъжът ѝ е разбрал за тях двамата и вече няма как да се срещат, а той ѝ казал, че ще направи нещо по въпроса... На следващият ден пристига телеграма до съпругата (разбира се - изпратена от любовника): 

"Леля ти почина. Утре е погребението. Трябва веднага да тръгнеш и да дойдеш!!!"

- Скъпи, трябва да отида... тя ми бе много близка...
Мъжът се позамислил малко... и отсякъл:
- Добре... обаче отиваш с мама!
Младата булка отново се обадила на любовника си и му обяснила за новата ситуация. Мъжът качил майка си и жена си в колата и ги закарал на местната автогара.... Изчакал автобусът да тръгне... и се прибрал у дома си. Пристига автобусът в съседния град... двете жени слизат на тамошната автогара... а там ги чакат две коли... от които слизат двама яки мъже и канят двете жени.... Свекървата се качва в едната кола... а снахата в другата... И така три дни нито се виждат... нито се чуват... На четвъртият ден спират двете коли на автогарата... от едната кола слиза снахата... и се качва в автобуса... а от другата слиза свекървата и сяда до снахата в автобуса.
Пътували те двете известно време мълчаливо... когато снахата попитала гузно свекървата си:
- Мамо, и сега какво ще обясняваме?!?
Свекървата казала.
- Ти, дъще, каквото искаш обяснявай... обаче аз ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и на деветтe, и четиридесетте дена пак съм тук.

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 2 часа, funny каза:

... и журналистика

Журналистическият факултет е на друга спирка.

Когато бях студент, имахме някакви занятия в тази сграда, а в съседния кабинет лекции водеше ... Сашо Диков. Явно са били доста посетени, щото само идваше да моли за столове от нашата зала.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.