Topfly Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Молдовската църква: Ваксината срещу COVID-19 е сатанински план за поставяне на 5G чипове https://btvnovinite.bg/svetut/moldovskata-carkva-vaksinata-sreshtu-covid-19-e-sataninski-plan-za-postavjane-na-5g-chipove.html 2
Eva eva Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Отваря имам предвид, ОТВАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ 🙂 1 11
stanislavpp Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Бай Иван бил един обикновен работник в една голяма българска фирма. Един ден във фирмата, в която работил щял да дойде премиера на проверка, за да види, как върви работата. Шефът наредил, че всички служители трябва да си вършат работата, така, както всеки ден. В деня на проверката, колата на премиера спряла, слязъл от колата и когато видял бай Иван да разтоварва кашони, се развикал: - Бай Иване! Бай Иване! Приятелю! - и се прегърнал с бай Иван. Шефът на фирмата погледнал учудено, но си замълчал. Срещата с премиера минала. След известно време САЩ сключила договор с българската фирма и президента на САЩ щял да дойде на посещение във фирмата. Шефът на фирмата пак казал, че служителите трябва да си вършат работата, все едно нямало никого на посещение. Започнали да кръжат хеликоптери над покрива на фирмата, от тях накацали по стрехите снайперисти, пристигнали 20 коли, от които излезли мъже с автомати... охрана голяма. Най-накрая пред входа на фирмата спрял брониран джип и от него изкочил президента на САЩ. Разбутал охраната и взел да вика: - Bai Ivane! Bai Ivane! Where are you my friend? - и той взел да прегръща бай Иван и да го разцелува, който този път бил целия плувнал в пот и паяжини. На тази случка, шефа на фирмата казал само: - "Ааааа..", но останалите си мисли запазил за себе си. Минала и срещата с президента на САЩ. След 2 години, на Великден, шефа на фирмата решил да отиде до Рим, заради Великденската проповед на папата. Решил да вземе със себе си и бай Иван, който вече 26 години, неуморно и покорно си пренасял кашони, та решил да направи подарък на подчинения си. Отишли в Рим, папата почнал проповедта и по едно време се чуло: - Бай Иване, бай Иване, разбрах, че си тук. Моля те, ела тук при мен. Погледнал бай Иван шефа си, а той с опулени очи само му направил жест да ходи. Свършила проповедта, бай Иван си поговорил с папата и тръгнал да търси шефа си. Отишъл и видял тълпа хора около началника му, който бил припаднал. Когато дошъл в съзнание, бай Иван отишъл при шефа си и го попитал какво е станало. - Виж сега, бай Иване. От 26 години ти пренасяш в моята фирма кашони. Когато дойде премиера и взе да те прегръща... приех го. Когато дойде президента на САЩ и взе да те прегръща и целува... добре, приех го. Но, когато отиде при папата и един китайски турист ме попита "Кой е онзи човек до бай Иван"... е тогава не издържах! 14
dimitrov6 Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 преди 51 минути , stanislavpp каза: Бай Иван бил един обикновен работник в една голяма българска фирма. Един ден във фирмата, в която работил щял да дойде премиера на проверка, за да види, как върви работата. Шефът наредил, че всички служители трябва да си вършат работата, така, както всеки ден. В деня на проверката, колата на премиера спряла, слязъл от колата и когато видял бай Иван да разтоварва кашони, се развикал: - Бай Иване! Бай Иване! Приятелю! - и се прегърнал с бай Иван. Шефът на фирмата погледнал учудено, но си замълчал. Срещата с премиера минала. След известно време САЩ сключила договор с българската фирма и президента на САЩ щял да дойде на посещение във фирмата. Шефът на фирмата пак казал, че служителите трябва да си вършат работата, все едно нямало никого на посещение. Започнали да кръжат хеликоптери над покрива на фирмата, от тях накацали по стрехите снайперисти, пристигнали 20 коли, от които излезли мъже с автомати... охрана голяма. Най-накрая пред входа на фирмата спрял брониран джип и от него изкочил президента на САЩ. Разбутал охраната и взел да вика: - Bai Ivane! Bai Ivane! Where are you my friend? - и той взел да прегръща бай Иван и да го разцелува, който този път бил целия плувнал в пот и паяжини. На тази случка, шефа на фирмата казал само: - "Ааааа..", но останалите си мисли запазил за себе си. Минала и срещата с президента на САЩ. След 2 години, на Великден, шефа на фирмата решил да отиде до Рим, заради Великденската проповед на папата. Решил да вземе със себе си и бай Иван, който вече 26 години, неуморно и покорно си пренасял кашони, та решил да направи подарък на подчинения си. Отишли в Рим, папата почнал проповедта и по едно време се чуло: - Бай Иване, бай Иване, разбрах, че си тук. Моля те, ела тук при мен. Погледнал бай Иван шефа си, а той с опулени очи само му направил жест да ходи. Свършила проповедта, бай Иван си поговорил с папата и тръгнал да търси шефа си. Отишъл и видял тълпа хора около началника му, който бил припаднал. Когато дошъл в съзнание, бай Иван отишъл при шефа си и го попитал какво е станало. - Виж сега, бай Иване. От 26 години ти пренасяш в моята фирма кашони. Когато дойде премиера и взе да те прегръща... приех го. Когато дойде президента на САЩ и взе да те прегръща и целува... добре, приех го. Но, когато отиде при папата и един китайски турист ме попита "Кой е онзи човек до бай Иван"... е тогава не издържах! Моя брат се казва Росен,но някои познати му викат бай Иван.
bobole4e Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Говорят си колежки: - Моят е архитект. Сексът ни има форма, визия и функция. - Моят е художник, при нас има страст, въображение и импровизация. Третата въздъхва: - А моят е програмист, седи в леглото и ми обяснява колко ще е хубаво, когато стане 1 17
Niceday Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 - Страдам от следродилна депресия и се налага да се лекувам с планински въздух... - хА, че ти роди преди 40 години! - Да бе, и аз съм потресена колко коварна е тази болест... :D 2 11
Doctor Who Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 Предложение за лятна почивка в България в 2021 г. с полет от Бирмингам: 1 4 1 6 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 преди 19 минути , bad kid каза: Поне бързо преминаваме по същество. 🤣 1
stanislavpp Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 преди 22 часа, Kalina Ivanova каза: С тия онлайн обучения... 1 1 11
tch Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 преди 8 часа, Таньо каза: Предложение за лятна почивка в България в 2021 г. с полет от Бирмингам: На ден са 75 паунда на човек, честно казано не ми се струва особено много.
stanislavpp Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 преди 45 минути , tch каза: На ден са 75 паунда на човек, честно казано не ми се струва особено много. Явно нямаш две деца :)) 1 6
master_of_germs Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 - Какво мислиш за груповия секс? - Много ми харесва, че мога да се скатая и да си поркам. 🍺😷🤩🍷 1 10
AlexandraKo Публикувано: 27 май, 2020 Публикувано: 27 май, 2020 ****************************************************** Луда работа! Народът изтрещЕ нацяло. 1 10
crazyhorse Публикувано: 27 май, 2020 Публикувано: 27 май, 2020 Един от любимите ми вицове: Полет Москва-Чукотка.Самолета излита,стюардесите започват да щъкат и да питат хората за храна,напитки и т.н...Едната стига до един чукча и го пита за негово желание.Чукчата казва: -Искам,когато сме на половин час от кацането,да кажете на пилота да снижи самолета на 500 метра! -Добре!-отговорила стюардесата. Отива веднага при пилота и му предава странната молба на един от пътниците.Пилота казва,че не е проблем и полета продължава. 30 минути преди кацането пилота съобщава,че се намират над Чукотка и се снижават. Чукчата става,облича си якето,взима си куфара,отваря вратата и скача! Стюардесата влиза запъхтяна в пилотската кабина и пита: -На колко метра сме в момента? -На 1000!-отговаря пилота. -Леле,леле,утепахме човека!-започва да се вайка стюардесата.Нали ти казах да снижиш на 500 метра! Пилота:-Да,да-миналия път като минах на 500 метра,един слезе,а трима се качиха! 1 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега