aleksandrina Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 8 hours ago, AlexandraKo said: Ааа, извинете , моля! Нещо не съм догледала ли? Ааа, разбрах - @Petkan- виновната другарка съм аз. Че се опитах да сложа едно смешно клипче, не успях и смених , за да не е празен постът. И не съм видяла, че вече съм закъсняла:( @aleksandrina, извинявай, Нека е весело. Пък кой преварил, няма значение. 🥰 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 Потъва презокеански кораб.Капитанът дава нареждания за качването в спасителните лодки: - Първи да се качват пътниците,купили билети на кредит! 3 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 На вниманието на госпо’йците- учете се да правите баница! 4 5 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 За кучето ми, аз съм Бил Гейтс - ваксинирах го и го чипирах. 2 1 8 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 Ако видиш някой актьор да играе добре във филм на Ники Илиев, той обикновено е певец 🙂 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 31 май, 2020 Сподели Публикувано: 31 май, 2020 Не го разбирам спора за Йерусалим. Всеки знае, че е древно Македонско селище. Македонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те копаха още 4 часа и намериха и мотоциклета му! Двама македонци се виждат случайно в Ню Йорк и единият вика радостно: - Ееееееее, Трайче, колко е малак светот! - Не е малак, Македония е голема! 3 1 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 31 май, 2020 Започва поетапното отвяряне на плажовете - от утре е позволено да ходят на плаж тези, които могат да се поберат в банския си от миналата година. 4 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 31 май, 2020 преди 27 минути , AlexandraKo каза: За сметка на това си е включила двата еърбега. 2 2 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 май, 2020 Сподели Публикувано: 31 май, 2020 преди 40 минути , Фичо каза: За сметка на това си е включила двата еърбега. Еееее, ми то, Господ дал, на едни акъл, на други-други работи:)))))) Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 31 май, 2020 Сподели Публикувано: 31 май, 2020 Това не знам за смях ли е или за плач... В Република Южна Африка от два месеца като част от мерките против новия коронавирус не са продавали алкохол и цигари. Аргумента на въпросната министърка от снимката за цигарите бил, че понякога хората споделяли цигара. Сега започват продажбата на алкохол, но при следните изисквания (пропуснато е да се напише, че в зависимост от буквата, с която започва името ти, можеш да си купиш пиячка в определен ден от седмицата + долните изисквания): 3 4 1 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 31 май, 2020 Сподели Публикувано: 31 май, 2020 2 1 1 8 1 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 На Коледа - снимки, как правите курабии. По Великден - снимки как правите козунаци. Днес е Денят на детето. Моля Ви, недейте!!!🤨😁 ——————————— Честит Празник! 2 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега